2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aman dlimi ısırayım kızlar,gündüz uyumuyor bari gece uyusun....benim kızda 7 de kalkıyor hera çokta dakik, nerdeyse saatlerimizi ona göre ayarlıycaz...alkisalkisalkis

gerçekten kurulu saat gibi valla 1 saat fazla uyuyayım diyen yok :)

aman dlimi ısırayım kızlar,gündüz uyumuyor bari gece uyusun....benim kızda 7 de kalkıyor hera çokta dakik, nerdeyse saatlerimizi ona göre ayarlıycaz...alkisalkisalkis

masallahhhhhhhhhhh
benimkini yatirali yarim saat oldu icerde agliyordu aldim salliyorum simdi.bu aralar hic susmuyor dis cikriyor ama o mu ben mi anlamadik nobettci oldum valla uykusuzum hem de coooook

burdayım aslı berrak uyandıda ona biraz süt ve mama takviyesı yaptım allahtan uyudu hemen,bari 3-4 saat uyusa kesıntısız,walla hergun 12 lerde yatıp 6 kalmak bide o 6 saat içinde 2-3 kere uyanmaktan gözlerim acıo artık ya

yorgun ve uykusuzum filiz,yarın tatılde berrağın hiç tatil anlayışı yokki,6-30 ta uyanıo şanslısam emıp 7-8 gıbı uyuyo tekrar yoksa ayaktayız,hiç bana çekmemiş

kız hanı hbr wermedınız kımseye nereden duymuşlar,kayınwalıden gücenmesın herkes duymuş benım hbrım nıe yok derse?

canim ya ben de aynen senin gibiyim esra.dun gece 2 bucukta yattik beste kalkti...sonra uyudu ama ben de evi temizledim uykuyasira gelmedi.

kizlar bugun dr a gittim ben hap kullandigim icin adet olmuyordum cerazette kullaniyordum tekrar aldim bir kutu daha...ama o da saclarimi döküyor ve sütümü azaltiyor(

esra zaten kaynanam demişti bana 2 gün duyurmayın diye:)) annemde kaldıgımı biliyo pazar kahvaltıya gidicez o zaman söylerim metin de kendine gelmiş olur....ayyy kıyamam kıs sana metin hiç uyanmıyo gece bir günlüğüne degiştirelim bebeleri ben berraga bakarım nede olsa eski kaynanasıyım dimi yaniiiiii

kızlar size doyum olmaz ama kız uyuyorken bende accık kestireyim.size iyi geceler..

aslı doğum kontrol hapımı kullanıosun?
bende 11 nısanda adet oldum ama sonra olmadı bidaha,fakat şişlik rahatsız edıo benı
benımde saçlarım acayıp şekilsiz tülü bi hal aldı ,dökuluoda,şeytan kısacık kestır dıo

bir mucize gerçekleşti ve berat emzik emerek uyudu.:dance: gerçi başını çevirdikçe düştü ama ben destekledikçe emdi. damağı kaşınıyor galiba kuzumun, onun hatırına. neyse uyudu ya, o uyanmadan ben de yatayım. öyle yorgunum ki..iyi geceler kızlar..

filiz gece senınkı süt mu alıo yoksa mamanı,ben süt verıorum o da çabuk hazmoluo ve yetmıo uyanıo,yetmeyınce mama verıom o zaman uzun uyuyo ama yıne uyanıo,walla baksan azcık ne ii olurdu ya,bizde metınle uyurduk

talya bana gitme dedın sen gıdıosun,hadı bakalım ii geceler,bende yatıcam kapanıo gözlerım waalla

dogum kontrol hapi kizlarrrrr e hamile kalmamaliyim:))
dr emzirdigim icin bu hapi yazmisti o da bende ne süt koydu ne de sac((
adet de olmuyordum ama dr bugunlerde olabilirsin dedi ultrasonda bakinca.
dagevi,talya iyi uykularrrr

hapı kullanırken 2 kutu arasında hap içmediğin zamanda adet olmuyormusun,yoksa doğumdan sonra hiçmi adet görmedin,saç dökülmesi bu ara herkezde var sanırım haptan olduğuna eminmisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…