2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn:)
süpürmek bana düştü gene..yaw ben evi süpürmüom siz bana hergün tükkanı süpürtüosunuz??

günaydııın..
inanna süpürmeye yardıma geldim.. bi de paspaslasak mı?
irem, linkin üstüne tıkladığında cetveli görüyor musun, acaba tam yapıştıramamış olabiilir misin canım?
herkese güzel günler.

neee bi de paspas mı??yok anam zaten sen hariç herkeslerin yövmiyesini kesiorumm...klava:

kızlar ben araştırıorum ama size de sorcam.
görümcemin kızı 4 aylık nerdeyse kafayı hep sağa yatırıp sola bakıomuş,bi sürü test,usg falan hepsi temiz nöroloğun istediği ama çocuk dr da ben ilk defa bööle bi duruma rastladım bilmiorum demiş.diğer herşey normal gelişio,bi bilginiz varsa lütfen yazın,bugünlerde dr a gidecek olan varsa lütfen sorun,teşekkürler:)

walla elimde süpürge yani ona göre
ya allahtan tatil ya bugun 5.50 de uyandı kızım 7.30 a kadar salladım oyaladım sonra babamız aldı uyu sen dedı,yarım saat sonra baktım elinde kız geldi ,sırtına kadar kaka yapmış ya,sabah sabah banyo yaptık bıde,benım tatilim bu işte şimdi baby tv izlıoruz

canım sağa yatıp nasıl sola baakıo anlamadım ,dr kontrolünde bişey çıkmamış ii

günaydın kızlar çoook uykum vaaaar gece 2-3-5-6-7 de kalktı ya sonrada 8.5 da tekrar uyudu 9.5 da uyandı şimdi bizde babyfirst tv seyrediyoruz esra napiim bari bir fincan kahve içeyim dedim acaip yorgunum valla

duygu geçen gün sitede okudum ona benzer birşey arayımda bulayım sana dur

günaydın herkese.çok uykusuzum.kızım 1.30 da yattı.4 te kaklktı o saatten beri uyanığım.uyuduğuda,uyanıklığıda belli

ilk defa duydum sağa yatıp sola bakan.bana hep aynı tarafa yatırma bebeğini,kafası yamulur diyorlardı kızıyordum.ama doğruluk payı varmış.

,lk söylediğinde1 ay kadar önce bende bunu söylemiştim ama değilmiş??biraz ters tarafa egzersiz yaptırınca bu seferde orda sabit kalıomuş??

dagevi tam yapıştırdım ama olmadı.

irem, benim mesajımdaki linkin üstüne tıkladığında cetveli görebiliyor musun? evetse doğru yere yapışmamış demektir. hayırsa ben tekrar uğraşayım. ya da benim özelime şifreni yolla 1 kereliğine ben halledeyim. sonra şifreni değiştirirsin.

nie uyutmadı bu melekler bugün szi??
benim kızda 8 gibi uyudu,sabah 6,5 ta kalktı:))maşallah:))ama ben sorumsuz bu arada hiç uyanmamışım emzirmek için!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…