2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyy biz hiç kesintisiz uyumuoruz,uyusakta çok nadir dünkü gibi 1 de yatıp sabahın körunde kalkarız acısı çıkıo yani,sen yatmadan ne werıosun hiç acıkmıomu bu kız

Dağevi,hera. bu nq lar da kaybolmuş..babak abakkk gelmiş şimdi..geçmişte bana geçmiş olsun diyen canım arkadaşlarım çok teşekkür ederim...bütün gece başım ağrıdı..Kızıma virüs bulaşımasın diye ayrı odada yattım..Ben kızımın odasını henüz ayırmadım..Ama resmen şaftım kaydı hastalıktan..Kızlar biz çok uykusuzkaldığımız için immün sistem diye bişey kalmıyo..o yüzden hemen hasta oluyoruz

bu arada hepinize günaydın güzel annelersengözlerimebaksanab

ayyy biz hiç kesintisiz uyumuoruz,uyusakta çok nadir dünkü gibi 1 de yatıp sabahın körunde kalkarız acısı çıkıo yani,sen yatmadan ne werıosun hiç acıkmıomu bu kız

ona şaşırdım canım ben de??çünkü emdi 1 saat ,ama tabi 1 saat süt yok öle emzik gibi,çok ağlıo artık dalmadan önce nil,hatta bişi kalmadı 30luk mama yapar mısın dedim kocişe içmedi onu..bi daldı biz de uyumuşuz soona:uhm:
normal de arada emziriorum her gece,bu gece bööle olduhatta sabah da emmedi 8 e kadar ,8 de emdi tekrar uyudu bi 15 dk,şaştım kaldımCADIARZU

evet ya uykusuzluk perişan edio bizi,tekrar geçmiş olsuna.s.

valla kızlar benim kız bugün 8 de kalktı ama ben tatil yaptım baktım ağlamıyo ablasıyla babsına siz ilgilenin ben accık kestireyim dedim 1.5 saat kadar kestirmişim..mirmirmirmir

metinle,nile maşallah valla sabaha kadar uyumuşlar. biz anca rüyamızda görcez bu gidişle

gunaydin hanimlar umarim herkes iyidir bir ozet geciverin birara benim prenses uyandi yine okuyamadim gecmisi merakta ediyorum

Metin sunnetmi oldu bu arada

günaydınlar çağan sabah beri çok huysuz uykusu var uyuyamıyor zorla uyudu şimdi kıslar oğluma çora başlıam ben tarif bilen varsa ek besin topiğine yazıvrin bir zahmet

metin dün sünnet oldu,
bu hafta aşık da sünnet ettirecek:)
balımın canı sıkkın
hamarat hanımlar hala iş yapıo:))
nazonun doomgünüydü..
lajoconde hasta..
ben sabahtan beri bilg. başındayım,az önce kociş aradı üzerinde kene yakalamışlar(!!!!!!!!!!!allah korusun..
mısırdaki redsea hastanesi tahlilleri yanlış çıkıo:)
valla not kağıtlarında bu kadarı yazıo:))
sen neler yapıosun??ezgi nasıl?

günaydınlar çağan sabah beri çok huysuz uykusu var uyuyamıyor zorla uyudu şimdi kıslar oğluma çora başlıam ben tarif bilen varsa ek besin topiğine yazıvrin bir zahmet

ay dünürüm ben senin sarmalardan kıza isteyecektim unuttum:))hem kız doğurmayı düşünme nili kızın gibi sev:))alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…