2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba anneler bende 2 gündür yoğurt veriyorum zaten eve gecikince günde bir de mama veriyoruz. ama yoğurdu severek yiyor 1 2 damlada su içiyor bizim ki alışcaklar bi şekilde Allah yardımcımız olsun

yani hepimiz veriyoruz sanırım..evet üzerinde katkısız yazıyor,ben sadece milupa değil de her markanın farklı sebze meyvesini aldım..bazen kafam karışıyor işte

inaysa kaç gündür ara sıra bakıyorum görmemişim sorunu, bende kavonozda püre veriyorum çok seviyor organik olduğu için vermeyi düşünüyorum,suyuda ara ara veriyorum ama pek içmiyor.

sebzelerin tadı çok kötü batuhan beğenmiyor onu kendim yapıyorum

nestlenin ürünlerine güvenmiorum ben sadece toplatılmıştı biz hamileyken..
neys ben gene kaçar..
bayyy:)

nestle zaten çok az. raflarda alt saflarda yer alıyor almayı düşündüğüm bi marka değil.

canım nerden kaça aldınız?
bende o modeli düşünüyorum da en mantıklı o geldi bana nasıl memnun kaldın mı:))
GAMZECİM çok iyi olur valla bi buluşma ayarlayalım ankamallde ha ankaralı hatunlarla inannada gelirim diyo..ooo mahallede şenlik var gibihihoyyyt
düşünelim bu işi

sheeda maşalalh canım kanka yapıcam ben zaten efeyle çağanı boyları kiloları hers eyleri aynıu gidiyor :)kıslar cevaplarınız içinde teşekkür ederim öbür türlü edemediklerim kusura bakmasın ssoonaa bir fiil onlarıda görücem :)

başak bizde sipariş ettik o modeli toyikide 217 idi ama e bebekte 214 kargoda bedava toyikide 25 ytllik hediye bonus veriyor daha uygunu varmı bilmiyorum

güneş kremini sormayı unuttum ben bu gittiğimde sorcam ama sanırım arkadasımın dr u coppertone baby tavsiye etmiş ona

özelcandan 190'a aldık
çok yer kaplıyo , bi de efe içindeyken çekmek zor oluyo sadece arkada tekerlek var onun dışında iyi ama tabi daha çok yeni ben netten araştırdım herkes çok memnun..

buluşma ayarlarsanız haberim olsun biz de geliriz

rica ederim canım kıslar benim temizlik işi yattı yeğen gelicekti çağana okulda kursları varmış gelemem hala 2 hafta sonra anca gelirim dedi ay şimdi tekte zor olucak hiç başlamim bari koçiş gelsinde o hangi günler evdeyse o zaman yaparım

evet bu kadar olur :içelim:

slm millwt ben geldiiiiiiiiiiiim
nasılsınız bugun hiç işim yok dünden yapmıstım yemegimde var zemuszemuszemuszemuszemuszemusben bu ikona bayldım yawzemuszemuszemuszemus
neyse yarın doktora gidicez kontrole eger metin az kilo almıssa hala 6,500 olamamıssak karalar baglarım artık yarınsenağlama
ben yaz kıs güneş kremi kullanıyorum laroche 50+ cokda memnunum eltim metişe chicco almısda ben begenmedim sanırım sebamed alıcam dokrora soruyum da birde gecen bir prof konuktu tv ye cocukları 12 -3 arası günese kesinlikle cıkarmayın cıkarırsanız günes kremi kullanın diyodu ama diger saatlerde vücudun günese d vitaminine ihtiyacı oldugundan krem sürmeyin diyodu bana mantıklı geldi acıklaması ....

bu arada yine dr .oetker sütlaç yaptım yine harika oldu şu adamcagız da bir docent olamadı gitti:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…