cnm bu parçayı ilkkez dinledim.. Çok güzelmiş teşekkürler...
inannacım dr tavsiye etmişti bize güneş kremi baby blanked tavsiye ederim bende gzl bi ürün 50 faktörmeraba heracım ,sen nasılsın,paşa nasıl?:))
ben de gelsem mi 15.de??
kızlar bi nemlendirici bi de güneş kremi tavsiyesi lazım ama acil..
Günaydın kızlar,
özlem hoşgeldin döndüğüne çok sevindim :)
cmt doktora gittik herşey yolunda , ek gıdaya geçtik .. progrtamımız şöyle ilk hafta meyve 2. hafta meyve + sebze çorbası, 3. hafta yoğurtta ekleniyor 4. hafta kahvaltıyıda ekliyoruz .zaten meyve verdiğim için direk 2. haftayla başladım. sebze çorbasını kabak , patates, havuç ana malzzemler olmak üzere ıspnak brokoli maydonoz gibi şeyler ekleyerek 1 kaşık zeytinyağıyla haşlıyorum ve tel süzgeçten geçirerek veriyorum bizimki çok sevdi sebze çıorbasını..
mama sandalyesinide aldık chicco polly çift kılıflı olandan..
başak bizde sipariş ettik o modeli toyikide 217 idi ama e bebekte 214 kargoda bedava toyikide 25 ytllik hediye bonus veriyor daha uygunu varmı bilmiyorum
canım nerden kaça aldınız?
bende o modeli düşünüyorum da en mantıklı o geldi bana nasıl memnun kaldın mı:))
GAMZECİM çok iyi olur valla bi buluşma ayarlayalım ankamallde ha ankaralı hatunlarla inannada gelirim diyo..ooo mahallede şenlik var gibihihoyyyt
düşünelim bu işi
sheeda maşalalh canım kanka yapıcam ben zaten efeyle çağanı boyları kiloları hers eyleri aynıu gidiyor :)kıslar cevaplarınız içinde teşekkür ederim öbür türlü edemediklerim kusura bakmasın ssoonaa bir fiil onlarıda görücem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?