2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada 3 gündür detox yapıyorum cig sebze meyve yiyorum kemşrmekten anam agladı artık pazaru-ı eve tasımıstım bu hafta 750 gr gitmişkaydirigubbakcemile2bu arada benden sadece tavuk ve süt tüketiyorum rejim dısı oda süt olsun diye geri kalan sebze meyve yarın ara vericem sonra tekrardan baslıcam

kızlar ya ben sigarayı hamileyken bıramıştım ama 2 aydır tekrar başladım lanet olsun ki günde 1-2 derken 4-5 oldu ve bırakmak istiyorum...filiz senin eşin bi videoyla bıraktı demitin ya paylaşsana benimlee oni

onat diyor ki '' tamam ececim ben dönünce gelirim kol kola girer gezeriz parklarda bu arada düşündün mü ececim hangimizin çıkma teklifini kabul ediceksin büyüyünce eguşun mu benim mi ? '' diyor opuyorumnanaktan

Başak, aksiyon olur kz buluşalım valla..Düşünsene ayın 15 inde Ankamall da ellerinde bebekli bir dizi kadın..Ay çok hoşşşşşşşzemuszemus
Aynı masaya oturunca bebek arabalarını nasıl sığdıracağımızı düşündüm bi ankafamçokkarıştı
Zaten hep ileriyi gören bi hatundum:smiley-cool:
Ankaralı hatunlarrr,buluşalım koklaşalımmmm
Ben de içiyorum Başak..2 ydi güya şimdi 3.yü içtim ve daha da akşama çok var.Çaydı ,kahveydii

Atatürk gibim hatunsun desene dünür...hakkatten ne komik olur masa olayı ya napcazzzzzz gamzeee sigarayı bırakmak lazım uff neyse yakalım bir tane daha deermişim ...ben şimdi kereme çorba kaynatıyom sen neyapıonnn

ben de kızı uyuttum takılayım dedim..daha 10 dk olmadı uyandı tosbaaaa..kaka yapmaya çalışıyor şimdi yatağında..müdahale etmeyeyim dedim..gizliden seyrediyorum.bakalım becerebilecek mi!!bugün hiç yapmadı..şimdi tısıl tısıl uğraşıyor
ben bu buluşma konusunda ciddiyim kızlar..Başak la biz tamam geliriz ama diğer hatunlara da sesleniyoruz..Hayatım ben de kıza pirinçli patates falan yedirdim üstüne de 20 cc su vardim
işi gücü su içmek..Akşama da taze fasülya koyucam düdüklüye..Ev ctesi temizlendi, b.k götürüyo yinede!!!Ben senle karşılıklı sigara tüttürmeden asla bırakmam bu lanetiopuyorumnanaktan

Alisha kesin Kongo havzasına falan gitmiştir.
Enteresan yerler buluyor tatil için..Cidden ya kaç zamandır yoklar kk da!

Canım ben gidiyorum ,ağlıyor benimkisi
Daha fasülye pişiricem
bi de kızın kıçına bakim beklenen dışkımız gelmiş mi?Ay iğrenç oldummmm
öptüm hepinizi

başak günde iki tanede ben içiyorum keşke hiç içmesem ama napim yemek sonraları arıyorum valla (((((

ehh yalnız değilim bareee...kendime yoldaş buldum iki tane inci &gamze
içelim dünür karşılıklı içelim güzelleşelim diycem ama sigara cildi mahvediyo:)) ıyy neyse bende bırakacaksam bırakayım bırakmıycaksam susuyum barii

oh ne gzüerl ist lular buluşuyor ankaralılar buluşuyor ay bir ben kaldım buralarda yalnız ağlıcam şimdik pek duygulandım :çok üzgünüm:

talyaaaa talyaaaa nerdesiiiiiin

başakcım iyiyim canım onatda iyi demire başladık kaka yapamıyor sadece o yüzden sıkıntılı

30. PıYASADAKı KAVANOZ MAMALARINA NE KADAR GÜVENEBıLıRıM? KATKI MADDESı YOK MUDUR? DOĞAL SEBZE VE MEYVE YEDıRMEK DAHA SAĞLIKLI OLMAZ MI?

Kavanoz mamalarında katkı maddesi MALESEF YOKTUR. Piyasadaki kavanoz mamalaının özellikle BıO ibaresi olanlar son derece sağlıklı şartlarda ekolojik yöntemlerle üretilmekte olup içlerinde katkı maddesi ve hormon bulunması olanaksızdır. Ve yine MALESEF PAZARDAN ALDIĞINIZ ÜRÜNLERıN ÇOĞU HORMONLU VE TARIM ıLAÇLI OLUP KAVANOZ MAMALARI ıLE KARŞILAŞTIRILAMAZ. Çünkü bir insan yavrusu hayatı boyunca ekolojik kavanoz mamaları ile beslenemeyecektir. Oysa pazarda da keşke ekolojik (organik) ürünler satılsa, biz de tarım ürünleri zengin olan bir ülkenin vatandaşları olarak gerçekten doğal beslenebilsek...
.:: BEBEK HASTANESİ ::.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…