2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dünürcüm yoğurt nası yapıyonuz diye sorduydum birde ek besinlere başlayanlar nasıl su veriyonuz diye ama bir tek cevap durusudan geldi bende herkese küstüm senağlama

inci ben kaşık maması verdiğimde veriyorum su sadece,onuda ufak su biberonomuz var direk eline tutuşturuyorum kendi istediği kadar içiyo canım...

ya duygucum ben yoğurdu zaten mayalıyorum onu değil sütmü kullanıyosunuz mamaı anlamında sormuştum

kızlar 15'inde ne var mothercare'de? nerde buluşuyosunuz özlemle biz de gelelim.. alışveriş mi yapcaz??

hayatım Başak söyledi,mothercare de ayın 15inde bazı ürünlerde %50 indirim oluyomu..oraya koşuyoz sen de gel:lepi:
meraba heracım ,sen nasılsın,paşa nasıl?:))
ben de gelsem mi 15.de??
kızlar bi nemlendirici bi de güneş kremi tavsiyesi lazım ama acil..

chicco 50 faktör kullanıyos biz
sheeda efe nekadr almış bu ay canım ek besin döneminiz hayırlı ıolsun
bugün yaz temizliğime başlıcamda nerden başlasam karar veremedim oyalanıyorum öyle
anaaaammm bebek ve yaz temizliğikafamçokkarıştı Allah yardımcın olsun:1shok:

ben 5.ayımızı bitirince başlıycam yoğurda,1 haftamız kaldı , iki yoğurduda deniycem benim kız hangisini severse ona devam edicem...

dünrüm çok temizlik yapmıyom kıs haftada iki kere yapıyom işte süpür viledayla sil ama busefer camları silicem perdeleri yıkıcam kanape örtüleri dip köşe yani uzun boylu temizliğe başlıcam yeğenim gelcek çağanın yanında durmaya bakem onu bekliyorum gelsin başlıcam valla camlardan güneş girmiyor nerdeyse

kızlar
kavanoz mamaları konusunda doktorlarınız ne diyor?
bazı hekimler daha sağlıklı olduğunu söylüyolar
hormon ,katkı md.vb olmadığını iddia ediyolar..ben veriyorum günde yarım kavanoz ama içim çok da rahat değil
siz ne diyosunuz bu işe?

bende de chicco 5 faktör var ama bilinçli olarak almamıştım ben çanta setinin içinden çıktı ve henüz kullanmadım.beğenmezsem sebamed alırım diye düşünmüştüm...

hadi ben çıktım kıslar akşam için bir kuru fasülye pişircem önce onu halledim malum aç ayı oynamaz aç inci hiç iş yapamaz opuyorumnanaktanhepinizi

lajo ben meyve püresini veriyorum yaklaşık 1 aydır benim kız bayılıyo,sebzesini verdim nefret etti...dr.a sormadım açıkçası ama kavanozların üstünde tamaemen katkısız ve organik gübre ile üretilmiştir yazıyor...

:)
ben de sabah ocağımı temizledim:))))))))
valla ben veriorum kavanoss:sm_cool:

ben geldim herkes çıkmış,kızımı uyuttum işlere girişeyim,kızlar söz bidahaki sefere ziyafet vericem sizecokacimcoook,inaysa ben yoğurt tarifimi bu siteden aldım http://www.bebekhastanesi.com/temp4.asp?id=180 4-5 kat kağıt havlu koyuyorum çok iice sarıp sarmalıyorum fırının ışığını yakıp altına koyuyorum 5-6 saatte mayalanıyo,kıvamı hazır yoğurt gibi olmuyo ama tadı güzel,emeeeel ece onatı özlemiş birlikte parka gidelimmi diyokaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
sheeda efe nekadr almış bu ay canım ek besin döneminiz hayırlı ıolsun
bugün yaz temizliğime başlıcamda nerden başlasam karar veremedim oyalanıyorum öyle
canım artık bu konuyla hiç ilgilenmiyorum hemen senin için bakayım doktor ne yazmış 21.04.2009 6645 miş 30.05.2009 da 7245 olmuş boy 64 baş çevresi 43.3 son rotamızoda olduk

meyveyi kavanoz mamasıda kullanıyorum kendim de rendeliyorum duruma göre diğer topikte de yazmıştım zaten milupa organik veriyorum. katkı madessi oldugunu düşünmüyorum çünkü konserve mantığıyla yapılıyor hani evde yapılanlar gibi sonuçta evde de tamamen doğal oluyor ama 2 sene dayanıyor.

inaysa suyu da biberonla veriyorum sadece beslenmeden sonra değil ara ara da veriyorum burası çok sıcak oldugu için baya bi içiyor yanıyor çocuk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…