dünürcüm yoğurt nası yapıyonuz diye sorduydum birde ek besinlere başlayanlar nasıl su veriyonuz diye ama bir tek cevap durusudan geldi bende herkese küstüm senağlama
talya bak ne dio sarı reklam???
kızlar 15'inde ne var mothercare'de? nerde buluşuyosunuz özlemle biz de gelelim.. alışveriş mi yapcaz??
meraba heracım ,sen nasılsın,paşa nasıl?:))
ben de gelsem mi 15.de??
kızlar bi nemlendirici bi de güneş kremi tavsiyesi lazım ama acil..
anaaaammm bebek ve yaz temizliğikafamçokkarıştı Allah yardımcın olsun:1shok:sheeda efe nekadr almış bu ay canım ek besin döneminiz hayırlı ıolsun
bugün yaz temizliğime başlıcamda nerden başlasam karar veremedim oyalanıyorum öyle
:roflol::roflol::roflol:ah anam benim memeler ve popo biraz daha büyüyecek olursa dilber ana gibi olurum kıszemuszemus
lajo ben meyve püresini veriyorum yaklaşık 1 aydır benim kız bayılıyo,sebzesini verdim nefret etti...dr.a sormadım açıkçası ama kavanozların üstünde tamaemen katkısız ve organik gübre ile üretilmiştir yazıyor...kızlar
kavanoz mamaları konusunda doktorlarınız ne diyor?
bazı hekimler daha sağlıklı olduğunu söylüyolar
hormon ,katkı md.vb olmadığını iddia ediyolar..ben veriyorum günde yarım kavanoz ama içim çok da rahat değil
siz ne diyosunuz bu işe?
dünrüm çok temizlik yapmıyom kıs haftada iki kere yapıyom işte süpür viledayla sil ama busefer camları silicem perdeleri yıkıcam kanape örtüleri dip köşe yani uzun boylu temizliğe başlıcam yeğenim gelcek çağanın yanında durmaya bakem onu bekliyorum gelsin başlıcam valla camlardan güneş girmiyor nerdeyse
canım artık bu konuyla hiç ilgilenmiyorum hemen senin için bakayım doktor ne yazmış 21.04.2009 6645 miş 30.05.2009 da 7245 olmuş boy 64 baş çevresi 43.3 son rotamızoda olduksheeda efe nekadr almış bu ay canım ek besin döneminiz hayırlı ıolsun
bugün yaz temizliğime başlıcamda nerden başlasam karar veremedim oyalanıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?