2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
talyaaaa talyaaaa nerdesiiiiiin

başakcım iyiyim canım onatda iyi demire başladık kaka yapamıyor sadece o yüzden sıkıntılı

CANIM BİZDE BAŞLADIK ama biz kabız olmadık dr kabız yada ishal yapar dedi biz ishale yatkınız ishal yaptı:)))
ferrum günde 9 damla aç karnına siz?

bende kavanozlara güveniyorum aynen bu sebepten

bizde 8 damla alıyoruz bizim dr anne sütü aldığı için aç tok farketmez dedi, başladığım ilk günler kabız olmamaıştı sadece azalmıştı ama şimid en son cuma günü yaptı bir daha yok

talyaaaa talyaaaa nerdesiiiiiin

başakcım iyiyim canım onatda iyi demire başladık kaka yapamıyor sadece o yüzden sıkıntılı
geldim canım kızı emziriyordum...keyif yapıyo hanfendi kucağımda
bende bugün başladım 6 damla verdim...

oh ne gzüerl ist lular buluşuyor ankaralılar buluşuyor ay bir ben kaldım buralarda yalnız ağlıcam şimdik pek duygulandım :çok üzgünüm:
sorma canım ya bende dertliyim valla...senağlama

şşşşşşşştttttttttttt tribün geliyonuzmu,yok gelmiyom diyosanız bak ben gelecem oraya kıs size söylüyom...
duru,gamze,başak........

siz gelene kadar benim kız geldi anne beni yine emzir uyuycam diyor,...

bizde 8 damla alıyoruz bizim dr anne sütü aldığı için aç tok farketmez dedi, başladığım ilk günler kabız olmamaıştı sadece azalmıştı ama şimid en son cuma günü yaptı bir daha yok

kavanoz maması ile ilgili bilgi için teşekkürler..daha bi rahatladımŞeniz

kıyamam annesi..biz gelene kadar acıktı tabii..benim bilg hep açık konumda..ben yemek yapıyorum bu arada..gelip bi bakıyorum,gidip tencere karıştırıyorum Talya cım

4 kayıtlı 2 misafir varmışşş..kimse çıksın ortaya çabukk..ayyy..özlemişim kız öğretmenliğii:1closedeyes:

ya evet şimdi organik alıyoz da..nereye kadar bu bio olayı..ben de tam onu düşünüyodum adam açıklamış..nasıl olacak da sonsuza kadar ekolojik besliyces..ha işte,bebekken kavanoz maması falan...eee sonra?

Bizede ferro sanol vermişlerdi. Bugün anne çocuk sağlığında sordum da damlatın dedi.. Hiçbr zararı yok, aksine süt sorunu olan bebekler için çok faydalı dedi..her kiloya bir damla...

ya evet şimdi organik alıyoz da..nereye kadar bu bio olayı..ben de tam onu düşünüyodum adam açıklamış..nasıl olacak da sonsuza kadar ekolojik besliyces..ha işte,bebekken kavanoz maması falan...eee sonra?
lajoconde ömür boyu onları herşeyden korumamız mümkün değil ne yazıkki,biz ancak elimizden geldiği kadar koruyacağız artık.

kız Talya yemek tarifin bir de bkog yazın varmış öyle miiiiiiiiiiiiiii...bissürü de puanın var seninnnkaydirigubbakcemile

bizede sağlık ocağı verdi ama iki drda kullanma dedi hatta bu son gittiğiimzi önce kantesti yaptırdı sorasında başka birtane yazdı almadık daha yarın alıcaz fosforda içeriyormş günde üç damla aynı devit gibi dedi ay adını okuyamdım recetede okuyabilseydim yazacaktım adını

ya aslında ben teknolojiden çok hoşlanan biri değilim..evet şu sanal ortamı seviyorum ama teknoloji ilerledikçe doğal olan pekçok şeyi yitiriyoruz ismiye..ve çocuklarımızı koruyalım diye çırpınıp duruyoruz

lajo senin adın gamzemiydi ay iyice unutkanlaştım ben talya senin adın neydi ay herkes adını sölesin beeeeeeeeeeeeee ( şahika gibi oldum zaten göbek basen andırıyor )

nohcoy bize 9 damla verdiler,bizimki kilosunu geçiyor niye herkeze farklı söylüyorlarki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…