talyaaaa talyaaaa nerdesiiiiiin
başakcım iyiyim canım onatda iyi demire başladık kaka yapamıyor sadece o yüzden sıkıntılı
30. PİYASADAKİ KAVANOZ MAMALARINA NE KADAR GÜVENEBİLİRİM? KATKI MADDESİ YOK MUDUR? DOĞAL SEBZE VE MEYVE YEDİRMEK DAHA SAĞLIKLI OLMAZ MI?
Kavanoz mamalarında katkı maddesi MALESEF YOKTUR. Piyasadaki kavanoz mamalaının özellikle BİO ibaresi olanlar son derece sağlıklı şartlarda ekolojik yöntemlerle üretilmekte olup içlerinde katkı maddesi ve hormon bulunması olanaksızdır. Ve yine MALESEF PAZARDAN ALDIĞINIZ ÜRÜNLERİN ÇOĞU HORMONLU VE TARIM İLAÇLI OLUP KAVANOZ MAMALARI İLE KARŞILAŞTIRILAMAZ. Çünkü bir insan yavrusu hayatı boyunca ekolojik kavanoz mamaları ile beslenemeyecektir. Oysa pazarda da keşke ekolojik (organik) ürünler satılsa, biz de tarım ürünleri zengin olan bir ülkenin vatandaşları olarak gerçekten doğal beslenebilsek...
.:: BEBEK HASTANESİ ::.
geldim canım kızı emziriyordum...keyif yapıyo hanfendi kucağımdatalyaaaa talyaaaa nerdesiiiiiin
başakcım iyiyim canım onatda iyi demire başladık kaka yapamıyor sadece o yüzden sıkıntılı
sorma canım ya bende dertliyim valla...senağlamaoh ne gzüerl ist lular buluşuyor ankaralılar buluşuyor ay bir ben kaldım buralarda yalnız ağlıcam şimdik pek duygulandım :çok üzgünüm:
ekinsu sizinkide mi ferrum
ferro sanol varmış birde ondan sordum
bizde 8 damla alıyoruz bizim dr anne sütü aldığı için aç tok farketmez dedi, başladığım ilk günler kabız olmamaıştı sadece azalmıştı ama şimid en son cuma günü yaptı bir daha yok
hera kııı 796 da neki 79 un 6. ayı doğumlumusun
lajoconde ömür boyu onları herşeyden korumamız mümkün değil ne yazıkki,biz ancak elimizden geldiği kadar koruyacağız artık.ya evet şimdi organik alıyoz da..nereye kadar bu bio olayı..ben de tam onu düşünüyodum adam açıklamış..nasıl olacak da sonsuza kadar ekolojik besliyces..ha işte,bebekken kavanoz maması falan...eee sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?