şeyda hayırlı olsun ek besinleriniz neden erken başlamıştınız siz
dünürüm geldimmm
prison break isliyoduk eşimle..
dediğin gibi talan edilmiş mağza eski fiyatlarına göre uygun şuan ya millet o hale getirmiş valla dedim ya bende şaştım yane..hamileyken kereme tulum uzun kollu bluz felan... almıştım çok kaliteli penyesi yıka yıka giydi kuzum yumuşacıkta ben seviyodum üzüldüm valla.neyse en alt katta mothercare de var orada çok hoş ben müdavimleriyim her ayın 15.de mothercarede bazı ürünlerinde %50 indirim oluyo,20haftalık hamileydim bunu keşfettiğimde ogün bugündür giderim :)))kanz ,panço,chicco bir iki biyer daha var ama benim favorim next ve mothercare, premamam da çok güzel armadada var cephadada,anterese bir kez gitmiştik hatırladım çok sevmedim ben pek bişi yoktu sanki sanada fikir olsun dünürüm...buralardamısın
Linay ben gitmişim sen gelmişşsin..iiiyim canım dün biraz huzursuzdum.bu aşı meselesi tedirgin etti,saolsun arkadaşlar rahatlattı..lajo ne haber ..iyi günlerde kullanın cicilerinizi..
sanırım aşıdan bahsetmişsin..bizim de aynı oldu kızarık içi bazen sarı iltihap oluyor doktor bunun normal olduğunu hatta 1 yaşına kadar bçyle devam edebileceğini söyledi..
birgül sana da iyi geceler.kaynatıcazda kimse yok yine bu gece..gelen gidiyor..
hepimizin sütü öölee sheeda..ben de şimdiden başladım ek gıdayakafamçokkarıştı:tomato:artık 3 saat deliksiz uyku bile yetiyo i
nsana değil mi? ben de aynı senin gibiyim sabaha kadar deliksiz uymuş kadar seviniiyorum bi de kendimi enerjik hissediyorum sorma..
sütüm çok az olduğu için mama ağırlıklı besliyordum o yüzden erken başladık biz. Günde 200 cc anne sütü anca sağıyodum, bir de gece ne kadar emiyosa kalanı hep mama ..
Ya canım valla pek bilmezdim ben next falan..Dün baktim cidden çok kaliteli..Hani Ankamall a da sık giderdim ama.o mağaza da pek bi gerilerde kalmış..Senin tarife göre elimizle koymuş gibi bulduk..mAthercare ben de pek severim ama çok pastel renkler kullanıyolar..ben böyle güldür güldür renk cümbüşü seviyorum
Ama bak ayın 15 i falan hiç haberim olmaz böyle şeylerden..iii oldu söylediğin bu ayın 15inde buluşalım valla:)Doğru mathercare eeee...
:
meraba heracım ,sen nasılsın,paşa nasıl?:))
ben de gelsem mi 15.de??
kızlar bi nemlendirici bi de güneş kremi tavsiyesi lazım ama acil..
meraba heracım ,sen nasılsın,paşa nasıl?:))
ben de gelsem mi 15.de??
kızlar bi nemlendirici bi de güneş kremi tavsiyesi lazım ama acil..
;Sheeda kendin için mi bebek için mi? Ben kendime Nıvea nın nemlendiricisini kullanıyorum. Güneş kremi olarakta chicconun yeni çıkan güneş kremini kullanıyorum. eskisinden dolayı çok şikayet almış yenisi üretmiş. bu krem çok kullanışilı.. Mam ma donna idi heralde ismi...
mrb cnm ben iyiyim paşada iyi uyanır birazdan.
nil nasıl? sinirin geçti mi biraz?
bende güneş kremi ne alcam bilmiyorum ama sheeda chicco yazmış ama onu almam chicconun kremleri çok kötü
mrb cnm ben iyiyim paşada iyi uyanır birazdan.
nil nasıl? sinirin geçti mi biraz?
bende güneş kremi ne alcam bilmiyorum ama sheeda chicco yazmış ama onu almam chicconun kremleri çok kötü
dünürcüm yoğurt nası yapıyonuz diye sorduydum birde ek besinlere başlayanlar nasıl su veriyonuz diye ama bir tek cevap durusudan geldi bende herkese küstüm senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?