2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar

oğluşum bu gece 3 saatte bir uyandı bende uyuyabildim nihayet kaydirigubbakcemile2

durucum cumartesi günü dönücez ece özlemiş mi yoksa onatı :)))

şeyda hayırlı olsun ek besinleriniz neden erken başlamıştınız siz

artık 3 saat deliksiz uyku bile yetiyo insana değil mi? ben de aynı senin gibiyim sabaha kadar deliksiz uymuş kadar seviniiyorum bi de kendimi enerjik hissediyorum sorma..

sütüm çok az olduğu için mama ağırlıklı besliyordum o yüzden erken başladık biz. Günde 200 cc anne sütü anca sağıyodum, bir de gece ne kadar emiyosa kalanı hep mama ..

Ya canım valla pek bilmezdim ben next falan..Dün baktim cidden çok kaliteli..Hani Ankamall a da sık giderdim ama.o mağaza da pek bi gerilerde kalmış..Senin tarife göre elimizle koymuş gibi bulduk..mAthercare ben de pek severim ama çok pastel renkler kullanıyolar..ben böyle güldür güldür renk cümbüşü seviyorum
Ama bak ayın 15 i falan hiç haberim olmaz böyle şeylerden..iii oldu söylediğin bu ayın 15inde buluşalım valla:)Doğru mathercare eeee...

Linay ben gitmişim sen gelmişşsin..iiiyim canım dün biraz huzursuzdum.bu aşı meselesi tedirgin etti,saolsun arkadaşlar rahatlattı..
senin de 1 yaşına kadar dediğin ii oldu panik yapmayız böylece
hepimizin sütü öölee sheeda..ben de şimdiden başladım ek gıdayakafamçokkarıştı:tomato:

kızlar 15'inde ne var mothercare'de? nerde buluşuyosunuz özlemle biz de gelelim.. alışveriş mi yapcaz??

slm tribün sengözlerimebaksanab herkes iyidir umarım

Son düzenleme:
meraba heracım ,sen nasılsın,paşa nasıl?:))
ben de gelsem mi 15.de??
kızlar bi nemlendirici bi de güneş kremi tavsiyesi lazım ama acil..

ben de gelsem mi 15.de??

gel gel gel :)
nemlendirici olarak sebamed body lootion ,
güneş kremide chicco 50 faktör kullanıyoruz güneş kremini bi kaç kez kullandım çok bişey diyemicem ama nemlendiriciden memnunum

;Sheeda kendin için mi bebek için mi? Ben kendime Nıvea nın nemlendiricisini kullanıyorum. Güneş kremi olarakta chicconun yeni çıkan güneş kremini kullanıyorum. eskisinden dolayı çok şikayet almış yenisi üretmiş. bu krem çok kullanışilı.. Mam ma donna idi heralde ismi...

ben de gelsem mi 15.de??

mrb cnm ben iyiyim paşada iyi uyanır birazdan.

nil nasıl? sinirin geçti mi biraz?

bende güneş kremi ne alcam bilmiyorum ama sheeda chicco yazmış ama onu almam chicconun kremleri çok kötü

bebek için kulllanıyorum.
ben kendime yaz kış nemlendirici olarak güneş kremi kullanıyorum .. kışın 20 fgaktör yazın 30 faktör.. hawain tropic 'in kokusu eskiden çok güzeldi hep onu kullanrdım şimdi clarins kullanıyorum

bende güneş kremi ne alcam bilmiyorum ama sheeda chicco yazmış ama onu almam chicconun kremleri çok kötü

ay öyle mi diyosun ben de başka bi tane alayım o zaman ne alsam acaba

günaydınlar hanımlar işallah güzel bir hafta olur :)
duygucum ben nivea aldım güneş kremi nemlendiricide sebamed aldık ama sebamedden memnun değilim
durusu saol canım cevabın için bir tek sen cevap yazmışssın zaten küstüm işte diğerlerine oynamıcam artık
aylin demek outlette gezdiniz bizde cumartesi ordaydık bacım mama sandalyesi için toyikiye sipariş verdik haber verseydin pazarda gelirdim valla oturur kahve içerdik kı

çok canım geçmioo,daha da katlanı ama nile çaktırmamayı başarıorum 2 gündüralkisalkisalkis
chicco bende de var ama sürülmüo bile,hiç kullanasım gelmio..
nil için sordum evet ,teşekkkür ederim cevaplar içina.s.

sheeda efe nekadr almış bu ay canım ek besin döneminiz hayırlı ıolsun
bugün yaz temizliğime başlıcamda nerden başlasam karar veremedim oyalanıyorum öyle

kızlar nasılsınız,nasıl gidiyor.ben bugün kahvaltıyı es geçtim,misafirlerden kalma bişiler vardı 1 bardak kola içtim ve onlardan atıştırdım.böyle bol karbonhidratlı şeylerden yersem zor zayıflarım benmafoldumben

işallah şeydacım umarım gelebilirim:)
dünürüm ne sordun valla gözüm bişi görmüo,pardon
ha bu arada uygun olanlara farklı da teşekkür edildi:)))))

dünürcüm yoğurt nası yapıyonuz diye sorduydum birde ek besinlere başlayanlar nasıl su veriyonuz diye ama bir tek cevap durusudan geldi bende herkese küstüm senağlama

ay dünür sen çok temizlik yapıon ya??:))
afiet olsun talya bizde durusudan bekledik ama fos çıktı di mi heracım:1closedeyes:

dünürcüm yoğurt nası yapıyonuz diye sorduydum birde ek besinlere başlayanlar nasıl su veriyonuz diye ama bir tek cevap durusudan geldi bende herkese küstüm senağlama

canım yoğurdu utanmasam heraya tam tarif sorcam ama 80 kere yazdı utanoırum:))
suyu da her yemek soonası vermek lazım ama nil anca kanınca içio..

kıslar gördüklerimi sobeledim:))))anladınız siz onu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…