ekinsu benmi çok sinirliyim yoksa
kıskanma kıs,çalış seninde olur:)))kaydirigubbakcemile3kız Talya yemek tarifin bir de bkog yazın varmış öyle miiiiiiiiiiiiiii...bissürü de puanın var seninnnkaydirigubbakcemile
benimki zeynep canım...lajo senin adın gamzemiydi ay iyice unutkanlaştım ben talya senin adın neydi ay herkes adını sölesin beeeeeeeeeeeeee ( şahika gibi oldum zaten göbek basen andırıyor )
kayınvalidenmi kızdırdı seni balımcım,çünki genelde onlar yapar böyle...merhaba herkese
o kadar sinirliyimki yazayımda içim rahatlasın.bir lafı direk yüzüne söylemeyipte dolaylı yollardan söyleyenlere bir sinir oluyorumlafı bana söyle söyliceksen eymene niye söylüyorsinki anlamıyorum klava:birde haksızlık yapıldımı sinirlerime hakim olamıyorum.bir türlü sakinleşemiyorummafoldumben
aylin gene hamaratlığın üstünde maşallah,seni görünce benimde evi temizliyesim geliyo ama sonra boşverrrrr diyorum kaydirigubbakcemile3selam kızlarrrr...
evimi temizledim banyomu yaptım aldım dondurmamı şimdi dinlenme zamanı zemuszemus
eguşta ablasıyla ,ablası ona gitar çalıyor oda şarkı söylüyor :)))
bi bakayım neler olmuş akşamdan beri..okuyup geleyim..
benim dr. bişi demedi bende yaptırmadım,bizim bütün aşılarımızı sağlık ocağı yapıyor canım,ama bi araştırıyım bakim bu aşıyıCADIARZUnoldu kız balım neyin var kim kızdırdı yine seni
başakcım ben ferro sanol kullanıyorum
talya ben rota aşısının 2. dozunu Bursada yaptırsammı diye düşünüyorum da sen hangi hastanede yaptırdın?
özelcandan 190'a aldık
çok yer kaplıyo , bi de efe içindeyken çekmek zor oluyo sadece arkada tekerlek var onun dışında iyi ama tabi daha çok yeni ben netten araştırdım herkes çok memnun..
Benimki de chicco polly aynen dediğin gibi biraz yer kaplıyor ve çekmesi biraz zor oluyor..ben bayadır oturtuyorum ama benimki şimdilik hemen sıkılıyor inşallah sonra otururda paramız boşa gitmez :))
onat diyor ki '' tamam ececim ben dönünce gelirim kol kola girer gezeriz parklarda bu arada düşündün mü ececim hangimizin çıkma teklifini kabul ediceksin büyüyünce eguşun mu benim mi ? '' diyor opuyorumnanaktan
ece onat'la eguşu birbirine düşürecek maviş güzel :))ilk görüşte karar veremedm birdaha görmem lazım diyormuş..gerçi bizimkilerin başı bağlı ama yinede düşünürüz:))
Başak, aksiyon olur kz buluşalım valla..Düşünsene ayın 15 inde Ankamall da ellerinde bebekli bir dizi kadın..Ay çok hoşşşşşşşzemuszemus
Aynı masaya oturunca bebek arabalarını nasıl sığdıracağımızı düşündüm bi ankafamçokkarıştı
Zaten hep ileriyi gören bi hatundum:smiley-cool:
Ankaralı hatunlarrr,buluşalım koklaşalımmmm
Ben de içiyorum Başak..2 ydi güya şimdi 3.yü içtim ve daha da akşama çok var.Çaydı ,kahveydii
biz cuma günü aynı dediğin gibiydik..yolda 3 araba yürümeye çalışıyoruz cafeye gittik 3 araba sığmaya çalışıyoruz..çıkarkende sırayla emzirmeye girmiştik içeri hihoyyyt
ama zevkliydi..
oh ne gzüerl ist lular buluşuyor ankaralılar buluşuyor ay bir ben kaldım buralarda yalnız ağlıcam şimdik pek duygulandım :çok üzgünüm:
incim canım arkadaşım üzülme sen nezaman gelebilirim dersen ozamana da buluşma ayarlarız dimi emel hatice..
kıskanma kıs,çalış seninde olur:)))kaydirigubbakcemile3
aylin gene hamaratlığın üstünde maşallah,seni görünce benimde evi temizliyesim geliyo ama sonra boşverrrrr diyorum kaydirigubbakcemile3
benim dr. bişi demedi bende yaptırmadım,bizim bütün aşılarımızı sağlık ocağı yapıyor canım,ama bi araştırıyım bakim bu aşıyıCADIARZU
boşverdikçe içinden çıkılmaz oluyor o yüzden artık boşveremiyorum kızımla beraber temizledik bugün :))
merhaba herkese
o kadar sinirliyimki yazayımda içim rahatlasın.bir lafı direk yüzüne söylemeyipte dolaylı yollardan söyleyenlere bir sinir oluyorumlafı bana söyle söyliceksen eymene niye söylüyorsinki anlamıyorum klava:birde haksızlık yapıldımı sinirlerime hakim olamıyorum.bir türlü sakinleşemiyorummafoldumben
biz cuma günü aynı dediğin gibiydik..yolda 3 araba yürümeye çalışıyoruz cafeye gittik 3 araba sığmaya çalışıyoruz..çıkarkende sırayla emzirmeye girmiştik içeri hihoyyyt
ama zevkliydi..
incim canım arkadaşım üzülme sen nezaman gelebilirim dersen ozamana da buluşma ayarlarız dimi emel hatice..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?