2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 1368.ci sayfayı açılmıyor,açmaya çalıştıkça kapanıyor benim bilgisayar kafayı yiyor herhalde

merhaba herkese

o kadar sinirliyimki yazayımda içim rahatlasın.bir lafı direk yüzüne söylemeyipte dolaylı yollardan söyleyenlere bir sinir oluyorumlafı bana söyle söyliceksen eymene niye söylüyorsinki anlamıyorumklava:birde haksızlık yapıldımı sinirlerime hakim olamıyorum.bir türlü sakinleşemiyorummafoldumben

selam kızlarrrr...

evimi temizledim banyomu yaptım aldım dondurmamı şimdi dinlenme zamanı zemuszemus
eguşta ablasıyla ,ablası ona gitar çalıyor oda şarkı söylüyor :)))

bi bakayım neler olmuş akşamdan beri..okuyup geleyim..

noldu kız balım neyin var kim kızdırdı yine seni

başakcım ben ferro sanol kullanıyorum

talya ben rota aşısının 2. dozunu Bursada yaptırsammı diye düşünüyorum da sen hangi hastanede yaptırdın?

hayrola balım kime öfkelendin bu kadar..amann boşver duymamazlığa gel sıkma tatlı canını boşver şekerim..

kız Talya yemek tarifin bir de bkog yazın varmış öyle miiiiiiiiiiiiiii...bissürü de puanın var seninnnkaydirigubbakcemile
kıskanma kıs,çalış seninde olur:)))kaydirigubbakcemile3

lajo senin adın gamzemiydi ay iyice unutkanlaştım ben talya senin adın neydi ay herkes adını sölesin beeeeeeeeeeeeee ( şahika gibi oldum zaten göbek basen andırıyor )
benimki zeynep canım...

kayınvalidenmi kızdırdı seni balımcım,çünki genelde onlar yapar böyle...

aylin gene hamaratlığın üstünde maşallah,seni görünce benimde evi temizliyesim geliyo ama sonra boşverrrrr diyorum kaydirigubbakcemile3

benim dr. bişi demedi bende yaptırmadım,bizim bütün aşılarımızı sağlık ocağı yapıyor canım,ama bi araştırıyım bakim bu aşıyıCADIARZU

kızlar brokoli çorbası yapıcam,acele bi tarif verin bakem...:)))

buldum ben kızlar,gidip bi yapıyım bari,güzel olursa sizede vrririm tarifini...

yaaa tribündekilerrrr, tribünü beklemeye mi geldiniz gelin şuraya iki satır bişey yazın aa olmuyoki böylee...

zeynep kolay gelsin ,ben bilmiyorum hiç yapmadım brokoli çorbası bakalım senin tavsiyene göre belki denerim :)

merhabalar..
ah canım nedir bu sinir biz de diycem ama sorumlu biz diilizÇok üzgünüm çoook
çok kızıorum ben de ağla ağla kurudu gözlerim vallasenağlama
kişisine göre seviyelendir canım sözlerini ve sööle bence yoksa olan hep bize oluo,bırak azcık onlar kudursunalkisalkisalkisdelikafadulden

evet zevkliydi gerçekten üçüde sırayla arka arkaya uyandı sırayla acıktı sırayla emdiler

incicim sen gel toplanırız yine hep beraber

çorbayı ocağa koydum pişiyor,miss gibi sarımsak koktu,bayılırım sarımsağa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…