yok balımcım sen niye sinirli olasın sizin komşu kadınlar var ya sizin onlar yetiyor, dedim yine onlar bir şeymi dedi
kıskanma kıs,çalış seninde olur:)))kaydirigubbakcemile3
kayınvalidenmi kızdırdı seni balımcım,çünki genelde onlar yapar böyle...
talya nasılda belli 17 yıllık evli olduğun.bu konuda uzman olmuşsun.aynen canım bu aralar kayınvalideye çok sinir olmaya başladım.çocuk olmadan önce demekki çok işine yarıyordumda o yüzden sesini çıkartmıyormuş.nedense bu aralar çok değişti bazen benim tanıdığım kayınvalidem bumu acaba diyorum
merhabalar..
ah canım nedir bu sinir biz de diycem ama sorumlu biz diilizÇok üzgünüm çoook
çok kızıorum ben de ağla ağla kurudu gözlerim vallasenağlama
kişisine göre seviyelendir canım sözlerini ve sööle bence yoksa olan hep bize oluo,bırak azcık onlar kudursunalkisalkisalkisdelikafadulden
haklısın duygu.bende çok sabrederim susarım ama bazen çok kırılıyor insan işte
Naber kizlar ay ben cok ozluyorum sizle muhabbeti ama artik hic firsatim olmuyor gun 24 degilde 48 saat. Olsa yeter Ancaa bana 5. Ayimiza giriyoruz asimizi oldukk bugunn 9160 kilo bizim topac disleri kabarmis ek gidaya yine gecir medi sute devam
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kıs valla kayınvalideni dize getirmişsin ya ne diyem ben sana,sen çok yaşa emialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisiyi akşamlar Balım..
Canım sıkma canını..içinde de kalmasın lafını söyle..Gerçi kayınvalide kısmı dobralıktan hoşlanmaz ama içinde tutup daralma..seni aptal zannetmesinler..
benim tarzım bu olduğu için, kayınvalidem sen yaşlanmassın diyor..Lafını söyleyen yaşlanmazmış ona göre..Ben de sizin gibi arkadan konuşmaktansa yüze söylemeyi tercih ediyorum dedim
Laf istiyolar işteCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?