2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam marsg gelmiş::))
ne hamaratsınız ya biz gene dışarda yedik ha ben ne yazmadım nil köfte yedidelikafaduldenşok olduk bi de bitince bağırdı verince sustuzemuszemus

inanna maşşallah nile ocak bebekleri içinde ilkleri kimseye kaptırmıyor.opuyorumnanaktan

yok balımcım sen niye sinirli olasın sizin komşu kadınlar var ya sizin onlar yetiyor, dedim yine onlar bir şeymi dedi

yok emel komşuların hakkından geldim bana birşey söyleyemiyorlar artık.zaten onlar için hergün yeni dedikodu çıkıyor.

balım tek çare canımcım duyduğunu duymıycan,gördüğünü görmiycen,anlıyacağın eşinin tarafına politik olucan 3 maymun misali,bi süre sonra seninle uğraşmaktan vazgeçiyolar,hatta kıymete bile biniyon..zemuszemus

Naber kizlar ay ben cok ozluyorum sizle muhabbeti ama artik hic firsatim olmuyor gun 24 degilde 48 saat. Olsa yeter Ancaa bana 5. Ayimiza giriyoruz asimizi oldukk bugunn 9160 kilo bizim topac disleri kabarmis ek gidaya yine gecir medi sute devam

Naber kizlar ay ben cok ozluyorum sizle muhabbeti ama artik hic firsatim olmuyor gun 24 degilde 48 saat. Olsa yeter Ancaa bana 5. Ayimiza giriyoruz asimizi oldukk bugunn 9160 kilo bizim topac disleri kabarmis ek gidaya yine gecir medi sute devam

maşallah diyeyim nazar değmesinbizde seni özledik marg çım ama haklısın canım hem çalışıp hem ev hem çocuk zordur muhakkak,ama ara sırada olsa girde sanal alemde hasret giderek....opuyorumnanaktan

duru ne haber ecem nasıl,benim arkadaşımın kızının ismide ecem,şimdi 13 yaşında var ama bi görsen bi içim su, inşallah senin kızda öyle dünya güzeli bi kız olur canım....

eşim şehir dışında,5 gün yok.iş nedeniyle.kızımla başbaşa oturuyoruz.burada kimsemde yok çok sıkılıyorum

Fransa uçağı atlantik üzerinde kaybolmuş...Lost taki gibi bi adaya düşüp ne idüğü belirsiz insanlar falan...
Ya geyik bi yana bizden de bi genç kız varmış.Anadolu üniversitesinde öğretim görevlisiymiş kız..Konser için gidiyomuş:1no2:

iyi akşamlar Balım..
Canım sıkma canını..içinde de kalmasın lafını söyle..Gerçi kayınvalide kısmı dobralıktan hoşlanmaz ama içinde tutup daralma..seni aptal zannetmesinler..
benim tarzım bu olduğu için, kayınvalidem sen yaşlanmassın diyor..Lafını söyleyen yaşlanmazmış ona göre..Ben de sizin gibi arkadan konuşmaktansa yüze söylemeyi tercih ediyorum dedim
Laf istiyolar işteCADIARZU

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis kıs valla kayınvalideni dize getirmişsin ya ne diyem ben sana,sen çok yaşa emialkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
kızlar yemeğimide yedim bi rehavet çöktü üstüme,gidip uzanayım belkim uyurum..iyi akşamlar bol muhabbetler size..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…