2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gizemliyis canım Ankara grubu olaraktan..Hadi bu formu okuyan kasap ta buluşmaya gelirse..
he Monte..Sorarım sanamafoldumben

tünaydın kızlar montesori bizde buluşalım canım Şeniz
aybuke dün bende regl oldum sütü azalıyomuş denemek için sağdım 10cc zor geldi gerçi artık güçlü emip boşaltıyolar ama mızırdanması hiç bitmiyo:1closedeyes:

canım süpersin yaaaa gerçekten mii, inşallah adet gördüğüm içindir, vallahi cevap vermeyeceksiniz zannetmiştim, ben şubat annelerine takılıyorum da orada hemen cevap veriyorlardı, sağol ilgin için yaaa

günaydın opuyorumnanaktan

buluşma fotolarını ekleyin ankaralılar.ne güzel ya kıskanıyorum benim buluşacak arkadaşım yokmafoldumben

NOCHOY un kızı benim gelinim olur göz dikmeyin gelinime bakim.oğlum çok kıskançtır heyasakkelime

ya kızlr ne çabuk hasta oldunuz bakim. ben daha olmadım hasta olunca bebeğimizi doyuramıycaz mı ozaman ben işte sağıp eve götürüyorum ne olcak ozaman birde şu demir damlası ile ilgili bir bilgi verirmisiniz ben doğduğunda 15. günden beri vitamin veriyorum

ana sağlıktaki 3 damla yeter dedi kendi doktorumzda 6 damla dedi sonra anasağlıktaki ama çok 6 damla apıyorsunz kafası erken kapanırsa ya dedi apcağımı şaşırdım bende 4 veriyorum birazda güneşe çıakrtıyoum zaten kendi doktorumuzda 10 gün 6 ver sonra 3 in demişti uykuda sıçradığı için öyle dedi sanırım sizinkide uykuunda sıçrıyormu ondan olur diyor kendi doktorumuz

geçimiş olsun balım naasılsın ay pardon ama çok şirnmiş beğendim ondan kime niyet kime kısmet bacım bir kızı 40 kişi ister dimi?sırnaşık şey

ya ben dvit3 ü bıraktım 1 aydır, sağlık ocağı bırak artık dedi bıngıldağı küçülmüş dedi, doktorum ver diyor, ne yapacağımı şaşırdım, sağlık ocağı verme deyine 1 aydır vermiyorum, güneşe çıkar dedi

gamze oğlumda çok zıplar uykusunda dr üç damla dedi öyle veriyorum..iki haftadır unutmuşum vermeyi sünnetti mızıklamaydı derken..
aybüke canım dr gördüyse hiç merak etme ver damlayı..bizede sağlık ocağında aynısını dediler..ay ne korktum koştur koştur doktorumuza..dr normal dedi herkesinki aynı olmak zorunda değilmiş..damlaya kesinlikle devam dedi..güneşe çıksa bile..kafa çevresini ölçüyor her ay önemli olan oymuş onuda içimiz rahat etsin diye..çok şükür iyi gelişiyor..

babalar günü için eşime hediye ne alsam karar veremedim, babasına üzerinde oğlunun fotosu olan bir tshirt, oğlum için de babasının fotosunun olduğu bi tshirt mü yaptırsam acaba sizin orjinal fikirleriniz var mı?

aybüke sağlık ocağındakiler risk almamak için korkutuyorlar böyle bir iki kişiden daha duydum doktorun baş çevresini ölçüyordur normal büyüyorsa bir şey olmaz merak etme

benim bebeğim emmeyi bıraktı ne zaman emzirmek için kucaıma alsam mızmızlanıp ağlıyo sizinkilerde bırakan varmı

ikisinin birlikte fotolarından eşine yaptır bence.ben öyle düşünüyordum..aslında hediyesini almıştım daha önce birde tişört yada kupa yaptırayım diyordum dün vazgeçtim.beni çok sinirlendirdi çünkü

eymen artık biz yemek yerken o da istiyor.geçen gün mercimek çorbası içti.sabahta kaşar peynirini iyice ezip veriyorum.çay içerken elime uzanıyor.karpuzuda çok sevdi 3-4 kaşık verdim gerisini vermeyince ağladı.

nerde yaptırabilirim internette bildiğin bi site var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…