nerde yaptırabilirim internette bildiğin bi site var mı?
canım nette bilmiyorum ama hemen bizim burdaki fotocuda bile var.pursaklarda varsa sizin oralarda kesir vardır
ya kızlr ne çabuk hasta oldunuz bakim. ben daha olmadım hasta olunca bebeğimizi doyuramıycaz mı ozaman ben işte sağıp eve götürüyorum ne olcak ozaman birde şu demir damlası ile ilgili bir bilgi verirmisiniz ben doğduğunda 15. günden beri vitamin veriyorum
ana sağlıktaki 3 damla yeter dedi kendi doktorumzda 6 damla dedi sonra anasağlıktaki ama çok 6 damla apıyorsunz kafası erken kapanırsa ya dedi apcağımı şaşırdım bende 4 veriyorum birazda güneşe çıakrtıyoum zaten kendi doktorumuzda 10 gün 6 ver sonra 3 in demişti uykuda sıçradığı için öyle dedi sanırım sizinkide uykuunda sıçrıyormu ondan olur diyor kendi doktorumuz
ya ben dvit3 ü bıraktım 1 aydır, sağlık ocağı bırak artık dedi bıngıldağı küçülmüş dedi, doktorum ver diyor, ne yapacağımı şaşırdım, sağlık ocağı verme deyine 1 aydır vermiyorum, güneşe çıkar dedi
balım gecmiş olsun da noldu?eymen e masallah umarım hep böyle devam eder bende fotolarına tişört yada kupa filan bastırcam
laco kız kasap napsın sizi vücut catlak patlak göbek sarkık memeler o biçim ooooooooldu kasabın işi yoktu
aslı bende isilikten cok korkuyorum evde yanıyo
emel nbr
aslımı beklerken adın neydi senin aslı diyorum ama o kızının adı
ayca nerde gözükmedi bugun aycaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bizede dr bingildak kapansada kafa buyumeye devam eder dedi. saglik ocagindakilerde ver
dedi. Ama dediginz gibi artik yaz geldi ben tek damlayami dusursem acaba?
Gerci Asli nin kafasi vucuda gore birazcik buyuk, bende teke dusureyim bari.
Kizimin her tarafi isilik atletle yatirdim artik napiyim uzerindede ince bir carsaf var usumez
insallah.
aybüke sağlık ocağındakiler risk almamak için korkutuyorlar böyle bir iki kişiden daha duydum doktorun baş çevresini ölçüyordur normal büyüyorsa bir şey olmaz merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?