2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim bildiğim dvit ise 3 damla ACD3 ise 10 damla veriliyor

bizimde bıngıldak kapanmaya başlamıştı vitamini kestik 1 ay sonra dr henüz kpanmamaış tekrar başlayalım dedi ama ben başlamadım diğer doktora sordum oda şimdi yaza girdik zaten bol bol güneş ışığı alıyor gerek yok vitamine dedi bıngıldağının kapanmasını hızlandırmayalım gerek yok dedi bende öyle düşünüyordum zaten bıngıldağının erken kapanması daha kötü bir şey, güneşle vitamin ihtiyacı karşılanacak

Son düzenleme:
bıngldağın erken kapanması beyin gelişimini zayıfatıyor diyorlaaarr bilmiyorum doğru mu?

Bizede dr bingildak kapansada kafa buyumeye devam eder dedi. saglik ocagindakilerde ver
dedi. Ama dediginz gibi artik yaz geldi ben tek damlayami dusursem acaba?
Gerci Asli nin kafasi vucuda gore birazcik buyuk, bende teke dusureyim bari.

Kizimin her tarafi isilik atletle yatirdim artik napiyim uzerindede ince bir carsaf var usumez
insallah.

balım gecmiş olsun da noldu?eymen e masallah umarım hep böyle devam eder bende fotolarına tişört yada kupa filan bastırcam
laco kız kasap napsın sizi vücut catlak patlak göbek sarkık memeler o biçim ooooooooldu kasabın işi yoktu
aslı bende isilikten cok korkuyorum evde yanıyo
emel nbr
aslımı beklerken adın neydi senin aslı diyorum ama o kızının adı
ayca nerde gözükmedi bugun aycaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kizlar hertaraf darmadagin ben bu evin isini niye bitiremiyorum ya? Dogru durust oturdugumda yok
ama evde toplanmiyor. Anlayamiyorum

Camasirlar kurumustur onlari toplamam lazim bir ton utu var. Mutfak felaket artik useniyorumda ayni
seyleri yapmaktan. Biri gelip yapsa keske :)))

Benimde cenem dustu yine
Dun gece 1:30 kadar uyutmaya calistim tavan besigi yaptik ama istedigim randumani alamadim
acikcasi su an yine kendi besiginde uyuyor. Tavan besiginde salladim salladim uyumadi, emzirdim zaten
karnini doyurmustum ayagimda bile salladim ama uyumadi
Bende kendi yatagina yatirdim ve bagirdim niye uyumuyorsun daha ne yapayim diye bana bakiyordu
basladi aglamaya dudagini falan buzdu anladi sanirim ona kizdigimi benimde icime oturdu sonra
biraz daha salladim yatagiini uyudu.
Ne zor is cocuk bakmak.

Benim adim Yesim seninki Filizdi sanirim
dun sana nerde oturdugunu sordum gormedim sanirim.

yesim memnun oldum sen pendik yazmıstın bende üsküdar:)))
bizimde ev işi bitmiyo hep iş yapar konumdayım hep dagınıklık hep dagınıklık ööööööfffffffff 2-3 cocugu olan arkadaslar napıyosunuz yaaa nasıl vakit yetiştiriyosunuz herseye ben şimdiden böyleyim çalısmaya baslayınca nasıl olcam kimbilir

herkese günaydınlar güzel bir hfta olur herkes için işallah ben çok uykusuzum çağan çok huzursuz gece yanıma almak zorunda kaldım doğal oalrak çarpar kolum falan diye hiç uyumadım damakları çok kaşınıyor çok huzursuz sürekli ağlıyor havalarda sıcak bunaltıyor iyice babası dr için randevu alacak bakalım jel falan versede rahatlasa çocuk

çağanın corbası pişiyor yarım havuç yarım kabak bir küçük papates haşanıyor bakjalım bugün kabak ilave ettim yarında ıspanak edicem sizlerden çorba yapan varmı hergün farklı sebzemi ilave ediyosunuz

inci mrb cnm, ben eczaneye sordum reçetesiz dentinox die bi jel verdi, yan etkisi yokmuş alabilirsin feahlatıyo ovuyorum günde 2-3 kez damaklarını
ben çorba vermedim hiç belki veririrm taze güzel sebze bulabilirsem yani, bu market sebzelernden nefret ediorum

Canım, isilik sorunu bizde de vardı, dr.a götürdük, krem vermişti, o da zararlı diye kullanmak istememiştim.Dr. alerjik demişti.Bir ara tuzlu su deneyelim bakalım ne olacak dedik annemle.Bir bardak suya bol tuz koyduk, kaşıdığı yerlere sürdük.Allaha şükür hemen geçti, artık öyle birşey olursa hemen tuzlu su sürüyorum, sorunumuz kalmıyor.Bu hafta içinde de bir denize götürebilirsem oğlumu çok iyi olacak, şu iş iyice canımı sıkmaya başladı yaaaakötükedihüso
D vitaminini de artık öyle çok önemseyerek vermiyorum, bazen atladığım unuttuğum günlerde oluyor, nasıl olsa doğal vitamin kaynağımız var artıkkk:sm_cool:
Sağlık opcağında geçen ay kan damlası vermişlerdi, ama hala kullanmıyorum ben.6 ayını doldursun diye düşündüm.Aslında dişlerde leke yapıyormuş ama bakalım ne olacak.

Bu arada hepinize merhaba, nasılsınız, geçmişi okuyamadım, biriniz bana özet geçer mi kızlarrrrrrrr_?hihoyyyt
Ben daha sebzelere geçmedim, yoğurdu sade seviyor bizimki.Milupanın filan ne mamasını yedi, ne meyvalarını, ne de muhallebilerini.Kendi yaptığım yoğurdu yiyor, taze ezdiğim şeftali, elma hoşuna gidiyor.kaşıkla ve biberonla sevmiyor elma suyunu filan, bardaktan içmek çok hoşuna gidiyor beyefendinin.sırnaşık şeyYemek sularına ekmek batırıp veriyorum biz yerken, yoksa kötü kötü bakıp, biz ağzımıza birşey götürürken ağzını açıp bekliyor.:roflol:

Bende deniyim tuzlu suyu . Kan damlasi veriyorum ben 6 damla gunde .
Bende bazen recel yalatiyorum aslinda zararli ama az bisey diline suruyorum. Bakiyor
yerken dayanmiyorum bende. Simdi yine elmali ek mamadan yapym bari kizada
ikrah gelecek elmadan ama napiyim yiyor onu bide hazim sorunu yasar diye fazla
cesitli veremiyorum.

aybüke sağlık ocağındakiler risk almamak için korkutuyorlar böyle bir iki kişiden daha duydum doktorun baş çevresini ölçüyordur normal büyüyorsa bir şey olmaz merak etme

ismiye canım gerçekten korktukları içinmi öyle diyorlar sence doktor 6 dedi 10 gün 6 ver dedi öylemi versem yoksa sağlık ocağındaki dr. da 3 dedi napcağımı şaşırıdım canım ya
:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…