ismiye canım gerçekten korktukları içinmi öyle diyorlar sence doktor 6 dedi 10 gün 6 ver dedi öylemi versem yoksa sağlık ocağındaki dr. da 3 dedi napcağımı şaşırıdım canım ya
:sm_confused:
Bende deniyim tuzlu suyu . Kan damlasi veriyorum ben 6 damla gunde .
Bende bazen recel yalatiyorum aslinda zararli ama az bisey diline suruyorum. Bakiyor
yerken dayanmiyorum bende. Simdi yine elmali ek mamadan yapym bari kizada
ikrah gelecek elmadan ama napiyim yiyor onu bide hazim sorunu yasar diye fazla
cesitli veremiyorum.
[/URL][/IMG]
gamze onlar sonuçta hemşire doktor kadar bilgili olamazlar,sağlık ocağındaki doktorlarda pratisyen sen uzman doktora götürüyorsunsonuçta çocuk doktoru daha iyi bilir diye düşünüyorum.bide dikkat ettim sağlık ocağındakilerin uyarıları hep standart yani biraz bingildağı kapandıysa hemen vitamini kestiriyorlar,şu ilaç mutlaka şu zaman verilmeli gibi standart şeylerin dışına çıkmıyorlar ama doktorlar bunu araştırarak yapıyorbence doktora güvenmek daha mantıklı
slm kızlar site soruku sanırım gidip geliyo herkes gezmede galiba kimsecik yok gibi bizde dısardaydık eve geldik misafir geldi az önce gittiler mutfak savas alanı gibi cooooooooooook da uykum var ....metinde havalardan mı dişlerimi kasınıyo nedir uykuya dalmakta zorluk cekiyor nohcoy kızın cok tatlı masallah allah nazarlardan korusun...
bizim evin hava durumunu veriyim sizlere yanoyoruz aksam günesini alıyo ev sabaha kadar kavruluyoruz yaz olunca böyle kısında ısınmaz ...selale fotoları cok güzel yaaa gidesim geldi oralara....
HERA ESRA nerdeler yaaa merak ettim....
teşekkür ederim canım ..eveeettt çok tatlı oldukBaşak ne tatlı olmuş senin oğlan öyle maşallah
kırklareliliim ben cnm kakava şopar festivali:)))))
hera hosgeldin merak ettim canım sen girmeyince yoklugunu hissettim nasılsın batuhan nasıl biliyo musun artık bende yogurt yapabiliyorum:roflol:
ayca gelmiş hosgelmiş
ege ye dealkisalkisalkis
gördüm gördüm:1shok:gülce yi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?