2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ismiye canım gerçekten korktukları içinmi öyle diyorlar sence doktor 6 dedi 10 gün 6 ver dedi öylemi versem yoksa sağlık ocağındaki dr. da 3 dedi napcağımı şaşırıdım canım ya
:sm_confused:

10 gün 6 damla vermeyle bıngıldağa bişey olmaz cnm 3 damla versende 10 günle bişey değişmez zaten nasıl istiyorsan öyle ver. bir de doktorunuza güvenmiyorsan başka dr bul bence güven çok önemli. batuhanın doktoru çok güvenilir bi insan kardeşimin bebekliğinden beri tanırız ne derse yaparım hiç kafamı da bulandırmam

gamze onlar sonuçta hemşire doktor kadar bilgili olamazlar,sağlık ocağındaki doktorlarda pratisyen sen uzman doktora götürüyorsunsonuçta çocuk doktoru daha iyi bilir diye düşünüyorum.bide dikkat ettim sağlık ocağındakilerin uyarıları hep standart yani biraz bingildağı kapandıysa hemen vitamini kestiriyorlar,şu ilaç mutlaka şu zaman verilmeli gibi standart şeylerin dışına çıkmıyorlar ama doktorlar bunu araştırarak yapıyorbence doktora güvenmek daha mantıklı

niye hazım sorunu yaşasın cnm alıştıra alıştıra verdikten sonra bişey olmaz.

Allah bağışlasın kızını çok şeker maşallah
bende karpuz yalatıyorum bazen koparıyor bile çok şkerler ya vermeyince nasıl ağlıyor ver diye ölürsünüz gülmekten

kızlar birde hiç bebeklerle karşılaştınızmı yani bir bebeğin yanına götürdünüzmü çok komik oluyorlar haftasonu arkadaşlardaydık bizimkini arkadaşın eşi tuttu onların oğlanıda eşim tuttu nasıl dudaklar büzüldü çok şekerlerdi biz glüyoruz onalr ağlıyordu sadistmiyiz ne?:roflol:

haklsınız arkadaşlar sağolun rahatladım evet doktorumuzda dedi onalr dedi hacettepe doktorlarıdır onalr korkarlar dedi korkudan öyle derler ddedi

saol filizcim bak bi tek sen merak etmişsin beni :1hug: a.s. opuyorumnanaktan

hera hosgeldin merak ettim canım sen girmeyince yoklugunu hissettim nasılsın batuhan nasıl biliyo musun artık bende yogurt yapabiliyorum:roflol:
ayca gelmiş hosgelmiş
ege ye dealkisalkisalkis
gördüm gördüm:1shok:gülce yi gördüm

Başak ne tatlı olmuş senin oğlan öyle maşallah
teşekkür ederim canım ..eveeettt çok tatlı olduk bizzz artık abi olmaya başlıyuos:icecream:

günaydın vede tünaydın millet.. kaynana gelin temizlik yapıyoz biz:)))
bu sayede bende biraz idman yapmış oldum
unutmuşum valla temizlik yapmayı:))
kaynanam duymasın
o gelmeden hep samiye yeni gitmiş oluyo:jeyyar:
kaynanamda aferin valla çocukla iyi beceriyosun her yer pırıl pırıl diyo
garibim koltukları neyi çekiyo silmek için tertemiz :teytey:

ayça barclı ekinsu chef gamze sheeda waterfull alisha merhaba kızlar hepinizeeeeee
alisha sen nereye gitmiştin tatile festival neyin varmış ya nerenin fes.ti?

kırklareliliim ben cnm kakava şopar festivali:)))))

kırklareliliim ben cnm kakava şopar festivali:)))))

aaa süper ablamda edirnede benim eniştem göçmen
severim oralarıda oralılarıda
hatta bir kere kırklareline düğüne gigtmiştik arkadaşlarının
9-8 lik miydi neyin baya eğlenceliydi

EDİRNE NUFÜS: 202938
RAKIM: SUSUZ

hesabı:)))

sağol cnm batuhan da iyi.

tebrikler yoğurtçum zemuszemus yedi mi metin yoğurdu

pöffffffff bir sürü iş var ama hiç bişey yapmak istemiyorum zaten hava da çok sıcak boğazımda durmuyor aynı kiloda takıldım kaldım çok dertliymişim mafoldumben

herkese merhabaaaaaaaaaaa

laco,aslı bebiişleriniz çok tatlı maşşallahh..

esracım biz arnavutuz eşimde macır..bizim buralarda herkes yapıyoo genelde 6 ay kınasını diş buğdayıda dşi çıkınca yapılıyoo

tavan beşiği tahtadan bizim...küçük yatak gibi...

elvinde biz ne yersek istiyo bende veriyrm ekmeği yemeğin suyuna bandırıp

herkese merhaba geçmişi okuyup geldim buraya takılmadan işe başlayamıyorum
bugün bir doluuuuuuuuu ütü var akşama kadar ütü yapacam akşam da gezmeye gideceğim
arada da size bakarım tabi

l mimmç ç ç. xCi g pı nçç

möiiçöiçççççççççççççççiiim nkmöm dgfbv f v

bunları size batuhan yazdı teyzeleri:)))

batuhanın ana dili çince gamyoncuiremsu aferin ona..
kızlar bi takıldım geçmişe çıkamadım yahu, ne çok şey yazılmış..tabi aralarda oğlumla ilgilendim o ayrı :ecrin_bebek:
ben gelene kadar biçok kişi gitmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…