2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
emre nin saçlarını kestirmeyi düşünüyorum, kestiren var mı? kimi yerleri döküldü,kimi yerleri fazla uzadı..acaip şekilsiz bişey oldu yavrumun kafası..şapkasız çıkmam diyo delikafadulden

ayça biz betülün saçlarının uçlarından biraz düzelttik,o kıpırdanırken zor oldu ama iyi oldu.

yaa, bizimki o zaman hiç durmaz..ıı ıı deyip kendini geri attı mı tamam :)) kazıtsam mı acaba?

izne kitmeden kazıtma bence ordkiler kızabilir,hem kazıtmak kesmekten daha zor olmazmı

yaa, bizimki o zaman hiç durmaz..ıı ıı deyip kendini geri attı mı tamam :)) kazıtsam mı acaba?

ayça bence kazıtma zaten dökülüyor saçları bir kaç ay idare et kazıtınca sep sert oluyor çkarken kafaları bizim bir arkadaş kazıtmış çok kötü olmuştu ben sevmedim zaten hepsi şimşi kafa keltoşlar bence kazıtma erim yinede sen bilirsin

kazıtma ya yazık..şekilsiz yerlerini alıver hemen makasla uyurken..ben öyle yapacağım uyanıkken hayatta durmaz.bir kulağının altında bir ik tel fazla uzun var kıvrılıyor onu alacağım..kuaförde hayatta durmaz.korkarım hem minicik bebek bir yerine batar allah korusun..

bilmiyorumki, antalyadaki kuaförümle konuştum da benimkini kazıttım ben, daha gür çıkar dedi..ya benim saçlarım da, babasınınkiler de gür kalın telli..bizim uşağınki ince telli çıktı, değişir mi acep?

evet ya, ne işi var kazıtmakla..büyüdükçe gürleşir onunki de elbet..beslenmeyle falan değişir heralde. dogru diyosunuz kızlar..aşık, evet ben de uyurken fazlalık yerleri keseyim tamamdır.

kızlarrrrrrrrrr yardıııııııııııımmmmmmmmm
metişe havuc patates hasladım azcık saf z.yagı koydum cok kıvamlı oldu begenmedi halbuki meyveleri cok severek yerdi siz nasıl verdiniz sebzeleri
bende oglumun sa cını kestircem de cok yokki
birde bu kına muhabbeti ne bende yapmak isterim ogluma ne zaman yapılıyo peki 6 aylık oldugunda mı

ayça babaklerin saçı civciv tüyü gibidir büyüdükçe kalınlaşır,kazımanın çokta faydası olmuyor büyük kızımınkini kazımıştık biz sonra pişman olmuştum hiçte faydası olmadı eskisi gibi çıktı.büyüdükçe kalınlaşır merak etme

monte ben vermedim bilemiyorum..biraz sıvılaştırsaydın yerdi belki..bir kez yemeğin içindeki patatesten ezip vermiştim nohut kadar yemişti..fazlasını yermi bilemiyorum.ben sadece tattırıyorum..

ismiye bu gün çok hoşsun.civciv tüyü ha..)) yerim ben o civcivleri..
bizimkininde doğduğunda siyahtı..şimdi sararıyor..sonradan sarı olma ihtimali varmı ki:.???

ubb nbr yaz bişiyler merak ettik seni ceylin nasıl.....bir topikte abisi vefat etmiş bir ubb vardı umarım sen degilsindir o üye cünkü kk da bir kac tane bu nicke benzer nickler var da....
asık 5 cay kasıgı verdim bir güzel yedi sonra da kustu bir kaç gün ara veriyim sonra tekrar denerim

aşık sonradan sararabiliyor görümcemin kızının saçları doğduğunda simsiyahtı 7-8 aydan sonra sapsarı oldu çok şaşırmıştık o zaman ailede varsa niye olmasın

nolsun gülce senden nbr bu saat oldu üstümde gecelikler metin beyle ugrasıyoruz allaktan az önce yemek yapabildim sen nasılsın annen nasıl duru yu cok özlemiş metin öyle dedi....

:) tamam ismiye..bizim civcivin horoz olmasını bekleyelim..
bizimkinin saçları da simsiyahtı ama şimdi kumrallaştı..
kızlar bi de bizimkinin gözleri hala gri-yeşil gibi bişey. ailede de yokki böyle renk, değişir mi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…