geçmiş olsun inanna tez vakitte düzelir umarım nil bebek...merabalar:))
teşekkür ederim ilk önce geçmiş olsun dilekleriniz için..
nilin ateşi 38 lerde hala ama boğazı iltihaplanmaya başlamışbi kaç gün daha kötü olup sooona düzelecekmiş...dua edin bize,allahtan şimdi ii..öpüoruss sizi şimdilik..
Ben veriyorum cnm... Hero baby den numune ürün gelmişti, henüz onu kullanıyoruz. öyle herzaman değil ama arada tek tük veriyorum...
geçmiş olsun inanna tez vakitte düzelir umarım nil bebek...
kızlar bende eti cici bebe değil ama hero baby nin büskivüsü taraftarıyım o şekersiz daha masum geliyor bana ..numune göndermişlerdi herodan iyi geceler bisküvisü diye şeker yoktu ama ondan markette bulamadım çokta aramadım zaten daha vermiyorum mutlaka vardır birinden birinde ,onu tavsiye ederim.
bu arada biz bugün buluştuk benim dünür(;gamze),şeyda ve kardeşi,demet
şeydanın dediği gibi keşke bu buluşma daha önce olsaymış çok keyifli ve sıcaktı ortam neyse bundan sonra sık tekrarlancağını umuryorum..
zemuszemus
efe gerçekten çok şeker
ona baktıkça kuzumu özleyip durdum bundan sonra ben nereye yavrum oraya
şeyda sizden ayrıldıktan sonra benim panik atağım tuttu biran önce keremi görmek için kalp çarpıntısı vs.. o kısım kötüydü-tatlicadiarzu-
burcu nbr? iyimisin artık?
canım bir ay içinde 2.kez gittiğinde para alınmaz bizim doktorda arada tekrar çağırıyor ay içinde o gittiğimizde para almıyo ,öyle olur zaten merak etme git dr.akociş dvd almaya gitti çay koydum onu bekliom bende aslnda uyusam ii olur ama 3haftadır yoktum ya canımın ellerinin içi kabuk tutmuş stresten, yalnız çok bunalmış şimdi yatarsam sanki yokmuşum gibi yazık ona
ya kızlar ben yeni dr a başladım bu ay, bu kadın da 10gün sora tartıya gel dedi, burda olmadıım için gidemedim ama bana saçma gelio sağlık ocağında tarttırsam mantıklı diilmi hem daha yakın hem beleş, sanki böle düşünceğimi bilir gibi market tartısı bile daha ii s. o.dakilerden dedi, acaba para içinmi yapıo ayda 3kez gitsem 600 alır çok diilmi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?