2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben veriyorum cnm... Hero baby den numune ürün gelmişti, henüz onu kullanıyoruz. öyle herzaman değil ama arada tek tük veriyorum...

neyse hanımlar ben kaçar kızım huysuzlanıyor uykusu geldi.. 10 gibi girip buluşma fotosuna bakacağım:)))

geçmiş olsun inanna tez vakitte düzelir umarım nil bebek...
Ben veriyorum cnm... Hero baby den numune ürün gelmişti, henüz onu kullanıyoruz. öyle herzaman değil ama arada tek tük veriyorum...

kızlar bende eti cici bebe değil ama hero baby nin büskivüsü taraftarıyım o şekersiz daha masum geliyor bana ..numune göndermişlerdi herodan iyi geceler bisküvisü diye şeker yoktu ama ondan markette bulamadım çokta aramadım zaten daha vermiyorum mutlaka vardır birinden birinde ,onu tavsiye ederim.

bu arada biz bugün buluştuk benim dünür(;gamze),şeyda ve kardeşi,demet
şeydanın dediği gibi keşke bu buluşma daha önce olsaymış çok keyifli ve sıcaktı ortam neyse bundan sonra sık tekrarlancağını umuryorum..
zemuszemus
efe gerçekten çok şeker
ona baktıkça kuzumu özleyip durdum bundan sonra ben nereye yavrum oraya
şeyda sizden ayrıldıktan sonra benim panik atağım tuttu biran önce keremi görmek için kalp çarpıntısı vs.. o kısım kötüydü-tatlicadiarzu-

ya canım çok üzüldüm keşke daha erken kaklsaydık . Kerem'de özlemiştir annesini sorun çıkarmış mı?

ben de eti cici bebenin ekmeğini aldım haftaya kahvaltıya başlıyoruz onu vercem

Duygu çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir umarım

duygu geçmiş olsun cnm

irem ben ne denk gelirse onunla yapıyorum günlük veya uzun ömürlü

batuhanda 2-3 günde bir yapıyor kakasını

balım yakışıklı oğluna maşallah

off yine bu ay bir sürü aşı var kanı da bakılcak delik deşik olcak yavrum

kızlar pcnin şarj kablosu koptu bunu geçici olarak ablamdan almıştım yarında vericem eşim ne zaman alırsa o zaman girebilirim artık...kendiniizee ii bakın hepinizi öpyrm

saol burcucum, özlemişim hepinizi kk sız olmuyo valla
kızı yatırdım ohhh çok rahatladım bi gün daha geçti, size de oluyo mu resmen dizden aşağımı hissetmiorum kalk otur kalk otur, bugün nazın kakasını osuruğunu yazarken o da kucağımda kaka yapıomuş, üstüme altıma koltuğun üstünde pikeye kendi tulumuna heryere kısacası geçirmiş akşam akşam ok temizledim çamaşır yıkadım yaşasın geceler bizim

bende de oluyo cnm çok yoruluyrm hele sabah ayak bileklerim acıyooo....bak sen oklu naza batırmış her yeri üzmüş annesini :)))))

ooooooohhhhh beeeeee metin de yattı sabah 6 da kalktı dogru düzgün uyumadı bugun cooooook yorgunum mutfak toplancak ütü var eşim caya bekliyo canım ailem final var-tatlicadiarzu-üstümde de gecelikler ben yatıyorum simdiden.....alisha bende oh bir gün daha bitti diyorum ama uykudayken de özlüyorum
balım gecmiş olsun canım:1hug:nasıl canın yanmıstır kimbilir
bende bugun KK dan bir arkadasla görüştüm aynı doktora götürüyoruz cocuklar oralarda işim vardı karsılastık cok tatlı bir bayan umarım hepinizle görüşürüz
neyse ben kactımyasasın uykuuuuuuuuuuu

naz a kalimero diyebilir miyim sapka bu kadar yakısır bir insana
burcu özletme kendini
duygu gecmiş olsun
hera bizim asılar temmuz 7 de

kociş dvd almaya gitti çay koydum onu bekliom bende aslnda uyusam ii olur ama 3haftadır yoktum ya canımın ellerinin içi kabuk tutmuş stresten, yalnız çok bunalmış şimdi yatarsam sanki yokmuşum gibi yazık ona
ya kızlar ben yeni dr a başladım bu ay, bu kadın da 10gün sora tartıya gel dedi, burda olmadıım için gidemedim ama bana saçma gelio sağlık ocağında tarttırsam mantıklı diilmi hem daha yakın hem beleş, sanki böle düşünceğimi bilir gibi market tartısı bile daha ii s. o.dakilerden dedi, acaba para içinmi yapıo ayda 3kez gitsem 600 alır çok diilmi ya

tarttır saglık ocagında ayda 600 cokmus ben 12 tl veriyorum doktorum da cok iyi istedigim zamanda arıyorum
nohcoy hadi toptan yatalım tükkanı kapatıyos kepenkleri indirin ısıkları kapatın eger acıksa da dükkan sessiz konusun he uyuyan var:roflol:

alisha iyi seyirler...

bizim babamız yok evde filiz.. cnm da sıkılıyor.. yatsam en iyisi...

Son düzenleme:
canım bir ay içinde 2.kez gittiğinde para alınmaz bizim doktorda arada tekrar çağırıyor ay içinde o gittiğimizde para almıyo ,öyle olur zaten merak etme git dr.a

iyi geceler monteeeeee
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…