Balım merhabalar canım..önce makinadan pc ye aktarmam lazım..ara kabloyu bulcam daha
Senin işin varsa çık hayatım ,ben koyana kadar bissürü zaman geçerrrr..tek poz var dördümüzün zaten onu da garsona çektirdik
bu arada hatunlar çok hoş..şişkoyuz falan diyolar valla dal gibi geldiler
Şeyda nın dediği gibi ben de çok keyif aldım..çok güzel elektrik vardı..sinerji oldu böleeeşakkıdı
Efe yi canlı canlı sevdik ..Allah nazardan saklasın çok tatlı bi bebek..
Ya yıllardır tanışıyomuşuz gibiydi zaten..son zamanlarda en çok keyif aldığım zamanlardan biriydi..Bu arada Şeyda kardeşin çok güzel..orda belirtmeyi unutmuşum
Şeydacım,Başakcım,Demetcim cidden çok keyif aldım..İyiki buluşmuşuz
Balım damadı şimdi babamıza ve kuzuma gösterdim.. babamız ilk nazlandı olmaz kızıma göstermemem dedi..bek çok yakışıklı pişman olursunuz dedim.. Sonra geldiler... gerçektende çok yakışıklıymış diyor:) Ahlaklıysa, işi gücü varsa, yemek yemeyide seviyorsa gelsinler istemey diyor:)))) (Kızım hariç biz biraz oburuzda:))
selen teşekkür ederiz arkadaşım ama adını falan belirtseydn ya firmaının madem güvenilir bir firma sorun olmazdf,ı sanırım açıçası ben adını falan bilmediğim bir firmadan ne kadar bedava bile olsa gelen bir numuneyi oğluma yediremem
neyse kıslar biz kahve içmeye çıkıyoz öptüm hepicinizi
nochoy baksın bakalım kızın hasret gidersinlerŞenizaman babası görmesin kıskançlık yaparsa yanar benim oğlankaydirigubbakcemile
Olur balım oraya gelin... hatta damatta bizle orda yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?