2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nochoy baksın bakalım kızın hasret gidersinlerŞenizaman babası görmesin kıskançlık yaparsa yanar benim oğlankaydirigubbakcemile

hem efe hem de kardeşim adına teşekkürler.. Ay unutmadan zayıf dediğin için ayrıca teşekkürler ama daha verilecek 5 kilom var :)
bi sonraki buluşmada ben de sizin bebişleri görmek isterim ona göre, ben sıramı savdım ben efeyi bırakır gelirim rahat rahat otururum , gerçi bebekler yanımızdayken mi daha rahat ve huzurlu oluruz yoksa bebekler yokken mi o tartışılır tabi...

Selam kızlar..herkes iyidir umarım..yeni kalktım uykudan bende -tatlicadiarzu-

balım ,irem maşallah yavrular çok tatlı allah nazardan saklasın..

deryacım ege de 2-3 günde yapıyor kakasını herhalde tüm bebekler bu dönemde aynı durumdalar..kayısı deneyebilirsin..ben hiç müdehale etmiyorum..

meralcim nerelerdesin özledim valla sohbetini :) senin egecik nasıl geçen faceten bizim babaya gösterdim resmini egenin 5100 kg doğdu bu afacan diye :)

bizde bugün kızımın dershane işini hallettik birsürü para bayıldık geldik..neyseki bu yükte kalktı üstümüzden..allahım inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz..dershaneye girer girmez öğretmenler ve müdür de dahil olmak üzere eguşun üstüne çullandılar..bizim arsızda kokracağına herkese ayrı gülücük ayrı nameler lütfen her hafta gelin dediler :))

inciii nehaber senide özledim kaç gündür konuşamadık:))

tamam ya işimiz şimdilik yok ama büyüyünce bir meslek sahibi olur olmasada babasının işini devralır.benim oğlanda babasına çekmiş zaten obursırnaşık şeyanlaştkmı vereliniortak ama benimde şartım var istemeye trabzona gelirik

Aynen cnm lafı ağzımdan aldın... Zaten bizimkisiz milupa yemiyor... arada mama yer oda bebelac...

nochoy baksın bakalım kızın hasret gidersinlerŞenizaman babası görmesin kıskançlık yaparsa yanar benim oğlankaydirigubbakcemile

gördü gördü ama kızım isterim babacığım isterim diyince bişey diyemedi...

hatta şöyle bir konuşma geçti aralarında...

baba: kızım seni eymene vereyim mi?
aybüke: isterim babacığım isterim. Onun adı Eymen alır beni hemen isterim babacığım isterim...

Nohcoy geçen gün senin fıstığında resmini görmüştüm..maşallah bir içim su allahım nazardan saklasın..

Ankaralılar sevindim gününüzün iyi geçmesine ,iyi iş çıkardınız valla :)

herkese merhabalar geçmişi okim döncem size...benm kızımda geri geri emekliooo baya baya gidio hemde var mı sizde böle olan??

Sağol aylincim,fırsat buldukça kaçmaya çalışıyorum buraya, bende sizleri özledim.Ama sürekli takılamayınca, birinizi görüyorum, diğeri olmuyor:))))
Maşallah bu sabah bende baktım senin facedeki resimlere, eguşta çok tatlı olmuş, maşalllah.
İnşallah kızında istediği bir yeri kazanır.Düşüncesinde ne var_?Ne okumak istiyor, belirledi mi_?Hayırlısı ile istediği bir yeri kazanır inşallah.

neyse o zaman ben kaçtım akşam 10 sularında yine burdayımzemuszemus

eymen uyumuşken ve havada serinlemişken ben bi gidip bahçeyi temizleyeyim çiçekleri sulayayım.bahçenin işi bitince daha yolun karşısına geçicem temizlik yapmayakaydirigubbakcemile3

sağol meralcim :) amin inşallah kazanabilir..psikoloji istiyor şimdilik daha sonra kararı değişirmi bilmem ama..hayırlısı olur inşallah..

balımmm otları yolmayı unutma kayınvaliden kızıcak bak şakkıdı

merabalar:))
teşekkür ederim ilk önce geçmiş olsun dilekleriniz için..
nilin ateşi 38 lerde hala ama boğazı iltihaplanmaya başlamışbi kaç gün daha kötü olup sooona düzelecekmiş...dua edin bize,allahtan şimdi ii..öpüoruss sizi şimdilik..

inanna geçmiş olsun cnm inş hemencik geçer kıyamam ben ona..

irem,balım bebişleriniz çok tatlı allah bağışlasın..

ohh ne keyiflidir buluşmak...keşke hepimiz buluşabilsek

inanna geçmiş olsun... biran önce atlatırsınız inş...

balım sen oğluşunu özleyeceksinde ben kuzmu özlemicem mi? hemi kıı... bir yere yerleşelim hep beraber geçinir gideriz:)

incii ne ayranı ne ayrısı şekerim denk gelemiyoruz bir türlü :)

duygu çok geçmiş olsun nile hemen atlatır umarım..üşüttümü acaba havalarda bir garip zaten..inşallah çok ateşlenmez..

barcli senin tosbik erken başlamış emeklemeye bizimki sadece dönebiliyor şimdilik..

Innanna gecmıs olsun. Usuttu mu acaba ? Bu hvalarda tam hasta etme havası
Aslı ya ne gıydırıcem bılemıyorum. atletle bırakıyorum kollar buz gıbı badı giydiriyorum
terlıyor. Umarım kısa surede toparlar anne sutuyle cabuk ıyılesiyorlar

Marsg sanada kuru kayısı dıycem ama zaten gamze yazmıs. Buyuk ınsanlarda bıle ıse
yarıyor, yalnız alırken 2 cesidi var ve koyu renkli olanı daha iyi diye biliyorum
Gecmis olsun sanada

Inci saglık ocagındakilerle dr lar gercekten farklı soyluyor. Dr bana ek besinlere gec dedi
Onlar kesinlıkle katılmıyorlar buna. Ama ben yinede gectim. Onlar bence cokta bilgili
degiller. Standartları soyluyorlar

Kızlar ben eti cici bebe vermeyi dusunuyorum ama emin olamadım. Icınde sakkaroz varmıs
Sanırım hayvansal seker oluyormus o. Agır gelımı acaba ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…