2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Elma suyu verdim ise yaramadi Montecim benim dr tattirma bile diyo ek gidalara 6. Ayda basliycaz sutle kilosu iyi diye baslatmiyor bal 2 yasina kadar verilmiyor ama pekmezi bilmiyorum

monte geçenlerde ne oldu diye sormuştun cvp yazamadım.kolum yanmıştı birde düştüm dizlerim yaralandı.kusura bakma geç cvp verdim opuyorumnanaktanbu aralar pek unutkanım

marsg bu aralar hep böyle.2 yada 3 günde yapıyor.geçenlerde 5 günde yapmıştı o zaman biraz tedirgin olmuştum

selamlar oo ankaralılar buluşmus güzel bir gün geçirmişler fotoları ekleyinde bakalım
montecim bende bugün dr sordum pekmez falan verebilirsin dedi reçel falan sadece çilek verme dedi yoğurt sade yemiyorda bizimki bebe bisküvisinide sordum günde 3 4 tane kat ver dedi sağlık ocağındakilere sorsam aman sen napıyosun derler ben emzik veriyıorum diye bir gün ordaki ebelerden biri kendi ebemiz müsait değildi biz emziğe karşıyız neden veriyosun dedi bende gelde sen avut ozaman dedim evde durmuyor valla kadın siz zaten herseyin daha iyisini bilirsiniz deyip gitti kendi ebemde aferin inci iyi dedin dedi :vereliniortak

merhaba kızlar...
balım çilek alerjik olan meyvelerden o yüzden bebeklere hemen vermiyolar!!
ankaralılar fotolarınızı koyunda bakalım valla çok merak ettimCADIARZU

slm hanimlar umarim herkes iyidir giremiyorum uzun zamandir ezginin kaka yapamama sorunu devam ediyor 3 gunde bir fitille yapiyor bu sorunu yasayanlar napiyorsunuz zeytinyag falan ise yaramiyor sadece anne sutu aliyor
slm cnm, nazın daha hiç yApmadıı gün olmadı ama ek bişeyler verince çok zorlanıyo çok katı yapıo, emince kaldırıorum bende aynı klozete oturtur gibi tutuorm cırtt her emmeden sora yapıo, bugün yoğurt verdm biraz ay bi osurdu bi osurdu acaip gaz yaptı rezil edio beni heryerde:))
çorbayı sevmezlerse 1kesme şeker at demişti bi tanıdıım denemeye değer

balımcım çilek alerjik bir meyveymiş ama herkeste yapmazmış tedbirli olmak lazım dedi seninkinde yapmadıysa ver canım bende çilek reçelini çok sevrim geçen sabah tatırim dedim az bişey eşim ehmen uyardı saolsun

oo bugün tüm kaçaklar alişha gülce marsg meral
alişha tatilin iyi geçmiş sevindim canım
meral şantiede büyüttün egehanı valla
gülce annen nasıl canım daha iyidir işallah
marsg kayısı suyu birde kavun dene canım

bilmiyordum ama eymende bir alerji yapmadı.

alisha eymende senin kız gibi osuruklu böcek.yanında gaz maskesiyle dolaşmak gerek vallahi

Evet inci, haklısın valla, şantiyede büyüdü çocuk:)))))

Ek besinler verdiğimden beri bizimki de osuruklu ve aşırı kokuyornaniknanik
Sağol selen, bazı arkadaşlar için iyi olabilir, ama bizimki mama yemiyor, milupanın gönderdiği numuneleri yediremedim ben.Çok organik bizimki:dance:

MaşaAllah bütün bebişlere kocaman oldular yaaa...

bu da benim küçük paşam

MaşaAllah benim damadıma nasılda tatlı.... Kızımı çağırayımda görsün damadımızı .. Babamız gezdiriyor birazdan görür.:)

Kızlar benim ufaklıkta 3 günde bir kaka yapıyor.. Bazen arada minnacık bişey kaçırıyor gaz çıkarırken onun dışında üç gün bekliyoruz.. Pek sıkıntısı olmasada yapmaya çalışırken zorlanıyo, çok katılaştı çünkü.. artık çokta kötü kokuyor...

bizimkide artık herşeyden istiyr. Sabahları eline salatalık veriyorum çok seviyor.yoğurduda sevdi şimdilik... henüz çorba vermedim..

Hadi kızlar biriniz ekleyin şu fotoları yavf. Meraktan çatlatacakmısınız bizi... Sizin yüzünüzden çıkamıyoruz da:)))

Balım merhabalar canım..önce makinadan pc ye aktarmam lazım..ara kabloyu bulcam daha
Senin işin varsa çık hayatım ,ben koyana kadar bissürü zaman geçerrrr..tek poz var dördümüzün zaten onu da garsona çektirdik
bu arada hatunlar çok hoş..şişkoyuz falan diyolar valla dal gibi geldiler
Şeyda nın dediği gibi ben de çok keyif aldım..çok güzel elektrik vardı..sinerji oldu böleeeşakkıdı
Efe yi canlı canlı sevdik ..Allah nazardan saklasın çok tatlı bi bebek..
Ya yıllardır tanışıyomuşuz gibiydi zaten..son zamanlarda en çok keyif aldığım zamanlardan biriydi..Bu arada Şeyda kardeşin çok güzel..orda belirtmeyi unutmuşum
Şeydacım,Başakcım,Demetcim cidden çok keyif aldım..ıyiki buluşmuşuz

Evet haklısın nohcoy, ne naza çektiler kendilerini yaaaaa.Hadi kızlar, çıkacaktım, çıkamadım sizin yüzünüzden.

Balım damadı şimdi babamıza ve kuzuma gösterdim.. babamız ilk nazlandı olmaz kızıma göstermemem dedi..bek çok yakışıklı pişman olursunuz dedim.. Sonra geldiler... gerçektende çok yakışıklıymış diyor:) Ahlaklıysa, işi gücü varsa, yemek yemeyide seviyorsa gelsinler istemey diyor:)))) (Kızım hariç biz biraz oburuzda:))

Bu arada benim damat da pek karizmatik haaa..
böleee kaşalr gözlerrrrrr
Kızlar ,size buluşma hakkında yazayım dedim..ben giderken kızı kayınvalideye bıraktım..kapıp gelmek olmadı..yeni geldim,daha yemek yapıcam..Akşama fotoyu koycam inşallah..saat 10 gibi uğrayın bkalım becerebilecek miyim?

selen teşekkür ederiz arkadaşım ama adını falan belirtseydn ya firmaının madem güvenilir bir firma sorun olmazdf,ı sanırım açıçası ben adını falan bilmediğim bir firmadan ne kadar bedava bile olsa gelen bir numuneyi oğluma yediremem
neyse kıslar biz kahve içmeye çıkıyoz öptüm hepicinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…