2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
185 cnm, çok dimi napalım özel sigorta acil yaptrmak lazım 1yaşına gelince de bisürü test ıvırzıvır gerekiomuş sigorta şart
ben kaçıorum süper filmler almış kociş,melekler ve şeytanları izliycem yuppi:)ii gecelerr

kızlar selam..
idil son 10 gğndür ayaklarını havaya kaldırmayı aradada tutmaya başladı. çok hoşuna gitmeliki kaka yaparkende ayaklar havada bide vuruyor yere paat! bu durumda kakalar bez dışarı,omzuna kadar kıyafetleri anlarım ama yatağın kılıfına kadar hergün çamaşır makinası çalıştırıyorum.
sabah 6 da kızımı yıkıyorum. eşim geç geliyor onu bekliyim diyorum sabahın 6 sındada kalkınca benim haller malum..
çok yıprandım ve yoruldum ya
sizlerinkide böyle mi? normalmi yani idilin bu munzurluğu fisfisfis

siz izleyin sonra bize gönderin.... bende ismini duydum ama henüz izlemedik.... möerak ettim.... sen güzel dersen bizde izleriz:)

Bende kaçıyorum arkideşler.. yatıcam kuzumla beraber uyuyacağım

evet abartmıyorum hatta 5.5 tada oluyor
her yeri kaka olunca yıkamamak elde değilki bi gözüm açık diğeri kapalı iyi yıkıyorum vallahi :)))

akıl akıldan üstündür.. benim beynim durdu dediğim gibi çok yoruldum size akıl danışıyim dedim. ne yapsamda bu kakayı sadece bezde tutsam fisfisfis

amannn sizin yaramazlar pek bokluymuş lmaz: batuhanın hiç çıkmadı opuyorumnanaktan

ii akşamlar:)
hani nerde fotolar???
batuhan koca adam oldu annesi vız gelir ona aşı falan..
valla gece ben de geç yatıorum sabah 6 da nil kalkıo bazen dönenceyle oyalıorum ama o da 5 dk çalıp susuo,git aç gel zor oluo..kakaya gelirsek yapsın arkadaşlar ya,insan yaparken değerini bilmio..gevşek mi kalıo acaba o kadar taşıo,bi de 2 tane bağlayın bakalım üstüste ne olcak?
ay bizim bebeklerin maşallahı var,hepsi birbirinden güzel yahu:))
alishacım üzüldüm kocanın stresine:)))delikafadulden

ana kocaman olmuş:))
şimdi beyaz gömlekli olan ben başak(calemityjane),
kırmızılı olan dünür gamze(lajoconde)
efe ve annesi şeyda (sheeda)
ve de demet(dagevi)

nasılız???:icecream:

ayy ben de ben de ..bak ben gelince de toplanacağız söz di mi??
ay çok sevdim sizi,çok tatlısınısskaydirigubbakcemile3

tşk ederiz canım sende gel toplanırız yine
biz sevdik bu iş:icecream:
nil nasıl oldu canım
şeydayı nerden tanıdın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…