2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkeze günaydın ..........opuyorumnanaktan
2gündür oğlumla tatil yapıyoruz... çok eğlendik akıllı oğlum annesini hiç üzmüyo... eşim otelde eğitim veriyo bizde oğlumla eğleniyoruz.. biraz zor oluyo ama...baana çok ii geldi bunalmıştım artık havuz süper umarım zayıflamışımdırdelikafadulden çok yüzdüm 2gün daha burdayım bi 5kilo versem süper olur......hihoyyyt

Gunaydııııııııııınn!!

Kızlar cok guzel cıkmıssınız. Darısı Istanbulluların basına.

Reyhan sanada ıyı eglenceler
tatil sezonunu acmıssınız :) Bız bır turlu acamadık esim bebekle zor olur diyor baska
birsey demiyor bende zor olup olmayacagını tam kestiremedigim icin susuyorum. Hva cok
sıcak Aslı ya bırsey olur diye cekiniyorum.

ben pek zorlanmıyorum gerçi denizde olsakk zor olur belki biz bi ter mal oteldeyiz.. yanımıza bebek arabasınıda aldık... havuzun başına karnınıı doyurup arabasına koyuyorum bende rahatça yüzüyorum.. zaten suyun sesi müzik hiç ağlamıyo dinliyor öyle

Masallah bebegıne benimkinin tepkisi nasıl olur acaba? Gerci cok huysuz bir bebek degil.
Bide asırı terlıyor ya sureklı ustunu degistiriyorum cokta ınce giyiniyor. Anlamıyorumkı
cıplak mı dolastırmak lazım :bbo:

Elıf kaka sorunu ıcın huggıes kullan derim. Benimkide cok dısarı tasırıyordu. Ama
artık rahatım

Gunaydın Filiz nasılsın ? Metin nasıl ?

Fılız kactınmı kız ask olsun.
Neyse bende cıkıyorum. Bacaklarım berbat durumda hazır herkes uyuyorken epilasyon
yapıyım. Zaten iyice saldık kendimizi valla.
Gorusuruz Reyhan

nasıl yani ne varmış yanaklarımda ? kaydirigubbakcemile3
sen beni görmedin ki hiç delikafadulden

evet cnm başakla karıştı onun vardı yandan resmi tombiş yanaklıopuyorumnanaktan. yani sana da tombiş yanaklı demiş oldum :kedi:

Günaydın kızlar,
çok uykusuz olmama rağmen çok enerjiğim bu enerji bitmeden hemen evin işlerini yapayım.
Fotoğraf yorumları için teşekkürler keşke hep beraber buluşma şansımız olsaydı çok şenlikli olurdu.. Gerçi o kadar bebekle bizi hiç bi yere almazlardı .Bebek istiğlası gibi delikafadulden

bizden sonra siz ne yaptınız seyda...
biz mothercare toyiki chicco hızlıca bakıp
çıktık bende kereme efenin oyuncağından baktım ama benzer bişi bulabildim sadece
h.g inanna

biz de sizden ayrıldıktan sonra mudoya gittik elbise bakmaya ama memişlerden olmuyo tabi seneye kadar alış veriş yapmak zor

evet cnm başakla karıştı onun vardı yandan resmi tombiş yanaklıopuyorumnanaktan. yani sana da tombiş yanaklı demiş oldum :kedi:

:kedi:

Günaydın Şeydacımmm,herkese günaydınnn
Bizi beğenmişler mi diye bakimmm dedim
Aylin harikasın cidden 4 de 4 yanii..Küpelerim için güzel yorum yapmışsın, teşekkürler
10 dk önce kızımı uyuttum ,şimdi uyandı...
şu anda battaniyesini ağzına sokuyor..bi sigara içecektim yafffffff

Günaydın hanımlar..

Gamze hepiniz çok şeker çıkmışsınız :)

smrisk gördüm seni aşağıda, nerelerdesin sen gel bakim buralara,yavrun nasıl iyimi ?
başka topikte yazmışsın yakaladım dün gece seni bize niye selam etmiyorsun hıı :))

slm arkadaşlar valla ben ve kızım çok iyi, ukmraım sizlerde bebeişlerinizle iyisinizdir.

valla linay evde int yok işe geldiğimde arar ara bakdım, ve sana yemine derim burdan devaöm ettiğinizi yeni gördüm aceleden bulamıyordum sizi neyseki buldum herkez iyimi kimsede bi aksilik yokdur inş

özledik güzelim seni,nerelerdesin neler yapıyorsun,işe başladınmı, sabah sabah sorguya çekiyorum seni ama :)
mesaj sayısı fazla olunca arşive aldılar diğer topiği,buradan devam ediyoruz..o ticker ne yinemi hamilemisin yoksa :)
bizler iyiyiz,genelde sorun bebeklerimiz yemeleri içmeleri uykuları ,senin kızın nasıl üzüyormu seni..

sheedaaaaaaaaaaaa seni nerden hatırladığımı buldum huggiesin yarışmasına katılmıştınız siz bak görmüşüm işte lülülülülülü

temmuzda iş başı yapıyorum ama arada işe geliyorum, kızıma bakıcı ayarlamaya çalışıyorum, buarada kızım biberon ve emzik almıyor bugğnlerde aramızda soğuk rüzgarlar esiyor, geceleri saat 1- 2 ye kadar uyumuyor , böykle hayat devam ediyor, sanırım üşüttü biraz bugünlerde öksürüyor, ayak tırnağındada batık var intihaplanmış bugün doktora götürcem, valla aceletyle kesik kesik yazıyorum kusura bakmayın, resmii koymaya çalışımd agörün kız nasıl olurmuş :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…