smrisk senin iznin biraz uzun değilmi..kaç aylık izindesin sen..çoğumuzun doğum izni bitti çünkü..
inci bende görmeden alma taraftarı değilim aslında,netten gördüğünden nekadar anlaşılır ki..eguş babasına saat aldı..sıra ablasında ona orjinal birşeyler bakıyoruz bizde..
bugün çağana iki çeşit çorba yaptım biri havuç kabak pataes pirinç diğeri yemesse bunu patates ve pirinç bakalım sıpa bugün ne bahne bulucak içmemek içinklava:
çok hamart bi annesin çok takdir ediyorum seni , hiç üşenmiyosun. ben çok tembelim sanırım
Merhaba canım, hoşgeldin.Komposto bende pek işe yaramadı.En çok işe yarayan tahin helvası ve bol su içmek.herkese merhaba ben mart annesiyim sütünüz için komposto içiyormusunuz işe yarıyormu
İnaysacım çok teşekkürler valla moral oldunsmrisk maşşallah canım pek attlı
kıslar sizde çok gzel çıkmıssınız kimder 5 ay önce bunlar doğum yaptı diye valla bir içim su gibisiniz hepiniz
Dün onu da düşündüm biliyo musun!!Tüm Ocak anneleri birarada çoook güzel olurdu çoookkkkkMerhaba kızlar,
Resimde çok tatlı çıkmışsınız, şeydayı tanıdım bende ama açıkçası aylincim senin gibi 4 te 4 yapamadımdelikafaduldenKızlar gerçekten çok tatlısınız, aslında bir ara bir yerlerde toplu buluşma gerçekleştirelimmmvereliniortak
Sabah sabah çok soru sordum demişsin ama bizimde düşüncelerimize tercüman olmuşsun hayatım, senin sorularına verilen cevaplarla bizde öğrenmiş oluyoruz:teytey:
İnci kıs ne bu hamaratlık hayatım, aferin sana, oğlak burcu oğlana böyle inatçı bir anne lazım zaten:roflol::roflol:
Hayatım ben çok kastım,su iç,komposto iç,varsa var yoksa da bunları yaparak biraz da olsa çoğaltabiliyosunherkese merhaba ben mart annesiyim sütünüz için komposto içiyormusunuz işe yarıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?