2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol barcli valla bende pes ederim yakında allahdan işe başaladığım zamn 6 . ayına girmiş olur ek gıdalarla idare ederiz.

smrisk benim oğlumda emzik alıyordu biberon almıyor ama aventin biberonunu aldım ben eline veriyorum içine su doldurup hem arada diş yerlerni kaşıyor aradada su içiyıor ama mmayı falan biberonla almıyor kaşıkla içiyor sıpa :)
aylincim bende nettemn buldum bir iki yerde ne kadar ghüvenilir emin olamadım birde ben şimdiye kadar netten hiç alışveriş yapmadım ölede bir huyum var pahalıda olsa illa alıcam seyi elimle bakıcam öle alıcam dur bakalım biara çarşıya çaktırmadan çıkmayı düşünüyorum o zaman yaptırırım herkade

smrisk senin iznin biraz uzun değilmi..kaç aylık izindesin sen..çoğumuzun doğum izni bitti çünkü..

inci bende görmeden alma taraftarı değilim aslında,netten gördüğünden nekadar anlaşılır ki..eguş babasına saat aldı..sıra ablasında ona orjinal birşeyler bakıyoruz bizde..

Son düzenleme:
selam kızlar ....
buluşma resminide gördük teşekkürler kızlar hepinizde çokgüzel çıkmışsınız opuyorumnanaktan
semra ne haber??eşin doğum hediyesi pc alcaktı CADIARZUneyse temmuzda iş başı yapıyomuşsun bol bol görüşürüz artıkvereliniortak

bugün çağana iki çeşit çorba yaptım biri havuç kabak pataes pirinç diğeri yemesse bunu patates ve pirinç bakalım sıpa bugün ne bahne bulucak içmemek için klava:

benim gecen yıldan 15 gün iznim vardı bu yıldanda iznimi ekledim 1 ayda ücretsiz izine çıkdım en azından kızım 6 ay olana kadar emzirim diye düşünmüşdüm iyide oldu ,işe başlayınca akşamları emziririm gündüzleride ek gıda verilir. ee beişlerinize kim bakıyor,

elagülce eşim beni kandırdı :))) ne bilgisayarı dedi :)) kısınla çetleş dedi :))

bugün çağana iki çeşit çorba yaptım biri havuç kabak pataes pirinç diğeri yemesse bunu patates ve pirinç bakalım sıpa bugün ne bahne bulucak içmemek için klava:

çok hamart bi annesin çok takdir ediyorum seni , hiç üşenmiyosun. ben çok tembelim sanırım

Bİr slm verip kaçayım. kuzumu zar zor uyuttum. Açlıktan karnımdan acayip sesler geliyor.. eğer bişeyler yemessem kızım sese uyanacak :))))

İyi sohbetler güzel bayanlar...

aşağısı kalabalıkta herkesin işi var sanırsam neyse ben kçatım kızla akşama doğru uğrarım yine

Merhaba kızlar,
Resimde çok tatlı çıkmışsınız, şeydayı tanıdım bende ama açıkçası aylincim senin gibi 4 te 4 yapamadımdelikafaduldenKızlar gerçekten çok tatlısınız, aslında bir ara bir yerlerde toplu buluşma gerçekleştirelimmmvereliniortak
Sabah sabah çok soru sordum demişsin ama bizimde düşüncelerimize tercüman olmuşsun hayatım, senin sorularına verilen cevaplarla bizde öğrenmiş oluyoruz:teytey:
İnci kıs ne bu hamaratlık hayatım, aferin sana, oğlak burcu oğlana böyle inatçı bir anne lazım zaten:roflol::roflol:

merhaba hanımlar.keyifler yerindedir inşallah.kızımasebze çorbası pişiriyorum tavuk suyuyla.bugün 11. iğnemi yapıldım 4 tane kaldı.kevgire döndüm valla.keşke kendimede iğne yapabilseydim,günde 2 kez git gel çocukla zor oluyor.

smrisk maşşallah canım pek attlı
kıslar sizde çok gzel çıkmıssınız kimder 5 ay önce bunlar doğum yaptı diye valla bir içim su gibisiniz hepiniz
İnaysacım çok teşekkürler valla moral oldun
Dün onu da düşündüm biliyo musun!!Tüm Ocak anneleri birarada çoook güzel olurdu çoookkkkk
herkese merhaba ben mart annesiyim sütünüz için komposto içiyormusunuz işe yarıyormu
Hayatım ben çok kastım,su iç,komposto iç,varsa var yoksa da bunları yaparak biraz da olsa çoğaltabiliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…