2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dimi Hera bastı havayı gidiyorum diyor şimdide...hani görelimde kızını bakalım nasıl bir cimcime..geçmiş olsun iyi bak yavruya..adını ne koydunuz..annen bakmıyacakmıydı senin kızına..

AYY sabah sabah ne meraklıymışım sordum da sordum :kedi:
ama insan merak ediyor ben ne yapayım dimi zemuszemus

sheedaaaaaaaaaaaa seni nerden hatırladığımı buldum huggiesin yarışmasına katılmıştınız siz bak görmüşüm işte lülülülülülü

evet beni de tanımayan yok mafoldumben yakında burda gören misafir kullanıcılar yolumu çevirirlerse şaşırmam :kedi:

bu kaş bu endam bu güzellik :))) kimde var ya fuu

Son düzenleme:
evet linaycım bende merak ettim ama kız annesi ya agır taklıyo lülülülülülü

maşallah cnm çok tatlı. senin kıza talipler çıkar şimdi boşta olan erkekler davranın

kız annesi attın yine havanı:)

ay yokkıs valla özledim hepinizi. herkes,n bebişi iyi dimi ben baya uzak kaldım sizlerden kim naısl bilmiyorum allahım bebişlerimizi bizlere bağışlasın mutlu bi hayat yaşauyalım valla ne parada gözüm var ne bişeyde sadece sağlığımız yerinde olsun yeter

iyilik aylicim çok sıcak uyuyamıyor yavrum şimdi uyuttum valla çorbasını yapıcam bnede size bir selam verim dedim ege nasıl hafta sonu için resimleri koymuşssun face ama bakamadım pek pc başında duramıyorum artık

smrisk maşşallah canım pek attlı
kıslar sizde çok gzel çıkmıssınız kimder 5 ay önce bunlar doğum yaptı diye valla bir içim su gibisiniz hepiniz

SMRıSK maşallah allah nazardan saklasın çok tatlı zilli..

boşta kim kaldı acaba erkek analarından şimdi bir talip çıkar sana..burda hemen hemen herkes dünür oldu kaydirigubbakcemile5

valla ben kızımı kimselere vermiyorum oğlunu veren varsa vbuyursun yazssın :))

ben lafımı ortaya goruumm isteyen beyeinr alır istemeyende almazzz :::))

varsa oğlunu vereyeck çıksın ortaya :)) ay yerim hepsini benn

bababaaa hala hava atıyor kız anasına bak sen :)) allah hepsini bağışlasın acılarını göstermesin..

inci geçen gün babalar günü için kupa sormuşsun..bir site var oradan bak istersen,sitenin adını versem ceza keserlermi acaba bana..

merhaba kızlar,bizim kızın huysuzluğu gece yarısına kadar devam etti,daha kendime yeni geliyorum dün nazarmı değdi kuzuma bilmiyorum gece yarısına kadar ağladı şimdi iyi allaha şükür.

canım doğumdan sonra 2 kere bakdırdım normale dönmüş allaha şükür iyi herangibi bi problem yok.

ya benimki ne biberon alıyor ne emzik varmı bi tavsiyeniz. şimdi ablamla konuşdum kaşıkla sütü vermeye çalışmış onuda alamamış ne yapıcamı şaşırdım

smrisk hoşgeldin özlemiştik seni kızın çok tatlı maşallah...benim kızımda almıyo ne emzik ne biberon..uğraştım günlerce yok bıraktım artık..

herkese günaydın bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…