2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla çok kötü zamanda huy edindi..nasıl yola çıkıcaz biz bunla bilmiyorum. uçakta, otelde...oh oh..pilot sallandırcak camdan..

ayça ben bide bir ay sonra taşınacam,bununla ne yaparız artık bilmem(sena 5 aylıkkende taşınmıştık)

saçı yıkanınca hafif dalgalı oluyor sonra düzleşiyor ondan hertürlü resmimiz var,emrenin yeni resimleri yokmu baksak.

sade bebek olsa artık ne deriz konu komşuya bilmiyorum.salı günü çocuklarla çarşıya gittik bir mağzaya girdik kızlar betülün başına üşüştü,betülde oğlumdaydı kız kucağına almaya yeltendikçe cemal kaçırdı,kız sonunda kucağına almıştıki betül başladı ağlamaya kız nasıl bıracağını bilemedi.

bizimki de dalgalı, kıvrılıp duruyo..valla kalan saçları işte, bir ara çok döküldü, kalanlar da uzayıp gitti..daha kesmessek anne tokanı alabilir miyim diye gelecek -tatlicadiarzu-

slm kızlar ay bugün nazoşu bele kadar havuza soktum çok tatlıydı herkes başımıza üşüştü bembeyaz pamuk gibi çok şirindi ya nazar değmemiştir inşallah
ben de ilk girdiim zamanlar hep kendim yazar kendim cevaplardım burda, hala bazen kendi kendime espri yapıp kendm gülüorum:)
hadi buluşma günü saati kararlaştıralım yakamıza emzik takalım:)))

ben oğlumun saçlarının bebekken ensesine kadar uzatmak istedim ama bizimkinin saçları kirpi gibi yukarı uzuyor uzun saç hiç yakışmıyor,sizinki güzel duruyor boşver kesmeyin kalsın böyle.

hadi hayırlı ugurlu olsun alisha..ben de dün denize sokayım ayacıklarını falan diye niyetlendim ama, baktık mızmızlanıyo uyku saati, oyalanmadan döndük..

naz artık her türlü dönebiliyo döne döne odanın tamamını turlar o derece, siizce parkyatak alsammı içinde sıkılırmı yemek yaparken falan yere battaniye seriorm onun bile dışına çıkıo naapsam

ay burdaki çocukları çok begeniyorum ben..nasıl kıvır kıvır kocaman bonus kafalar..tam arap saçı yani :roflol: ben de yakıştırıyorum uzun saçı aslında ama terliyo işte

kızlar merhaba yıne

Ben daha henuz suya dokunamadım bu yaz ne zaman gideriz bilmiyorum. Sen nerede
soktun naz ı suya. Cocukların cogu seviyor sanırım suyu.

Hadi kararlastıralım ben gelmek istiyorum. Ben pendikte oturuyorum .
Bostancı olabilir mesela.

Ayca bu arada senin bebis baya saclı gibi ismiyeninkide oyle bir keltos biz kaldık :sinifsinif:

bizimki de yere göğe sığmıyo alisha..her yerden sıkılıyo hemen..bi de dönmesi hadi neyse de..yüzüstü dönüp ilerlemeye çalışıyo, kolları yoruluyo, ayaklar pervane gibi, popo yukarda..miyık miyık ediyo istediği gibi ilerleyemeyince, yorulunca..mide dolu olunca da çıkartıyo haliyle..her durumda buluyo beni çağıracak bir neden. oyun halısından da çıkıyo, park yatagında da sıkılıyo..yerde de giriyo bi yere tıkanıyo kalıyo..asıl mesai şimdiymiş..melekmiş eskiden yavrum

alisha ben yarın anneme gidicem salı dönücem durununda dr.kontrolü var buluşursak salı gününden sonra müsaitim benopuyorumnanaktan emel aylin aslım fifoşta gelir haydi istanbullular buluşalım kızlaaarrrrrr:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…