2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii akşamlar:)
biz demin kkdan çıkınca dışarı çıktık 9 30 da girdik eve tabi nil normal saatinde uyudu ama yarım saat soona uyandı koşa koşa eve geldim şimdi uyudu..karanlıkta dışarda olmayı özledim..
nohcoy allah kavuştursun şimdiden:)
gülsu artık olan olmuş biraz daha bekle bakalımne olacak?geçmiş olsun:),
hera size de afiyet olsun sebzeleriniz:))
aylin işallah istediği gibi olur kızının hayatı:)

Cnm haklısın ama o kadar çok mezun var..Peki nasıl eleyecekler o mezunları... neye göre atanacaklar yani..

Ya adet olunca sütte azalma mı oluyodu noluyodu.....
Bi arkadaş öyle diyodu forumda ..sanırım adet olucam zaten az bi süt var o da gitsin istemiyorummmmmmmmmm

ben kaç aydır olacak fgibi oluorum ama yok olmuo,senin de olmaz belki..hem bu nası bişiyse az da olsa gelio anam(süt yani)

Gamze çok doğru söylüyorsun..neden bu engel eğitimcilere..çokmu fazla öğretmenimiz var ki..kızımın edebiyat dersi çoğu boş geçti öğretmensizlikten hemde kadıköyün iyi denecek bir lisesinde..

inanna sağol cnm yaa... kızım olduktan sonra sadece bir gece ayrı kalmıştık.. Bir hafta çok uzun geliyo, sırf memlekete bile gitmiyorum ki daha fazla ayrı kalmayalım diye...

bu arada bende çok özledim gece yürüyüşlerimizi... eşim diyo kızın uyumadığı ve havanın güzel olduğu geceler çıkaralım alışsın oda karanlıkta gezmeye diyo.. memlekete gidince hep hava kararınca çıkıyoruz çünkü...

Cnm haklısın ama o kadar çok mezun var..Peki nasıl eleyecekler o mezunları... neye göre atanacaklar yani..

valla canım herkes üni.mezunu olmayacak,kaliteli eğitim verilecek,meslek okullarına eğilim artacak..
ben bi tarih öğretmeni tanıorum,m.ö yaşamış insanları dinazor boyutunda sanıo,tüh böölesine..klava:klava:

bende karşıyım öğretmenler için bu sınava madem herkesi istediği mesleği yapmak için üniversite sınavı ile alınıyor vede kpss olmadan piyasada işe giriyor öğretmenlerde öyle yapmalı zaten üniversite sınavını kazanmış gelmiş bu kişi ve eğitimini tamamlamış niye tekrar sınava girsinki ozaman haksızlık oluyor mühendisini avukatını doktorunu mimarınıda sınava tabi tutsunlar

Son düzenleme:

ben de hiö ayrılmadık die bi yere gitmiorum ama bi ist yapsam ruhen çokkk rahatlayacağım ayrıca bedenen dezemuszemuszemuszemus
ben gecelerin kadınıydım pehhh ne oldu..hava serindi bahçede bi bira içmek istedim vallahi şööle güsel bi de müzik:içelim:alkisalkisalkisah ahhhh:ecrin_bebek:isteyen meleğim var..

kızlar ben azcık uzatayım ayacıklarımı,uyumazsam gelirim,mcuukkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yeni evliler nasıl da belli oluyor kaydirigubbakcemile2

bizim gibi eskiyince heryere gidersiniz merak etmeyin,allah kavuştursun sizi kocalarınıza..
benimki bu akşam maçta ohhh gel keyfim gel zemuszemus

saol duygucum keltoşum valla o benim

iyiyim aylincim az önce uyuttum keltoşumu cuma olsun denildi de yer kararlaştırılmadı alisha bağdat caddesinde olsun dedi yeşim bostancı olsun dedi ben bağdat kalablık olur girmesi çıkması zor dedim ama yinede farketmez
aslında bostancıda feribota yakın yerlerde güzel çay bahçeleri var karşıdan derya falanda gelmek isterse belki bostancı iyi bir buluşma yeri olabilir

slm millet....
kocamla basbasa dısarı cıktık cay içtikdondurma yedik:icecream:yürüdük geldik metişe teyzesi baktı baktı da denmez uyuyodu gittigimizde hala uyuyo o olmayınca elele kolkola ohhh ne güze :asigim:askım benim:kedi:
l,inay hangi lisede kızın ne güzel yaaa karne aldı tiyatroda oynuyo eee senin gibi sosyal birinin kızıda böyle olur dimizemuszemus
emeeeeeeeeeeel senin yazdıklarını nimet ablam okusa kesin beni basagı filan atar....
laco cok sanslısın cooooooka.s
nohcoy sen sınava mı gircen....
ööööööööffffff yarın cmt pazara git gel yemek bulasık metiş kociş -tatlicadiarzu-

optimum da bulusun bence merkezi bir yer yada nautılıus ta
bende seni ösledim emel ben bulusmaya gelemicem cok dertliyim

Aylincim çok haklısın..ıyi bir lise,önemli bir ders fakat öğretmen yok ..Allah Allahhhhhhh
Ben de duymadım Tuba, ben hala resim öğretmeniyim canım
Arkadaşlar öğretmenlik sabır işidir
öğretmenlik keyif işidir
Öğretmenlik sınavdan 90 alınıp yapılmaz
Yeri gelecek soytarılık yapıp öğrencinin dikkatini çekeceksin
yeri gelecek öğrencinle ağlıyacaksın
yeri gelecek çok zor durumda olan çocuğa cebinden çıkarıp para vereceksin
Adet olduysa Ped vereceksin(şaka yapmıyorum)
Tiyatral yeteneğin olacak..Öyle bütün bilgilerini pıttıdı pıttıdı anlatıp geçmeyeceksin
Seni sevecekler..Sevecekler ki dersini sevecekler..Sevecekler ki başarılı olacaklar
Şimdiiiii..100 puan aldı diyelim şahıs..Bu yeteneklerin hiçbiri yoksaa...
AL SANA BOŞ KÜMEEEE..Sonra ınanna nın dediği gibi öğretmenler dolaşır piyasada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…