2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ayy kiyamam kiz .opuyorumnanaktan Insallah bir an once duzelir kuzucugun. Tek
gozumu ikisidemi oyle onu soracaktim dun unuttum. Insallah duzelicek annesi cok
uzulme. :1hug:

Ayca bende sicaktan patliorum evde klima yok zaten. Salonu acinca (calisma odasi hep
acik) ceryan yapiyor. Salonu kapatiyorum bu sefer sipir sipir durdugum yerde terliyorum
nasil yapicaz bilmiyorum.
Asli da atlet giyiyor kollar buz oluyor uzun kollu ince bady giydiriyorum
bu sefer yine terliyor ben sasirdim napicami. Daha da dun yikadim.

aman asık hüseyinde atıp tutuyodu nolduuuuuuuu....
nimetle teyzem aynı apartmanda oturuyo acarlar da birgün oturmaya gitsek bu iş olurda kadın hep ankara da
ben gecen seneki puanımı bu yıl alama hiiiiiiiiçççççç calısmadım toplasan 3 aksam anca bakmısımdır onda da kitapların üstünde uyuyakalmısım:))
ooo meral ege organik besleniyo he:))))
yavrum zaten tasın topragın içinde büyüdü santiyelerde cok babayiğit olacak benim yigenim

oo maşallah kıslar hiç boş bırakmaya gelmiyoır sizi sayfalar ilerlemiş yine
aslının annesi anca cevap yazabildim bende o civarda oturuyorum canım hafta sonu burdaysanız görüşelim valla özelime tam olarak nerde olucağını yazarsan istersen dışarda istersen bizde nasıl istersen görüşebiliriz tabi benim kocişin müsait olduğu saatte zira arabayla bizi bırakması alması falan lazım

canım hüseyin=hüseyin çelik eski bakan
haklısın monte..ben safım ayol hala kanıyorum.)) iyi düşünelim iyi olsun:)) ben sözleşmili de olsa başvuracağım..sen???

dünürüm buarada tekraradan geçmiş olsun canım işallah birdaha yaşamaz bunları güzel kızımız

meral naber bugün buralardasın sen baya öğün olarak vermeye başlamadınmı canım ben çorbayı meyve püresini yoğurdu muhallebiyi öğün vermeye başladım sayılır tatırma aşamaları bitti bende zaten sütte çıkmıyor mecbur öğün olucaklar

canım hüseyin=hüseyin çelik eski bakan
haklısın monte..ben safım ayol hala kanıyorum.)) iyi düşünelim iyi olsun:)) ben sözleşmili de olsa başvuracağım..sen???

hehheh bakanmışdelikafaduldenhiç aklıma gelmedidelikafadulden
işallah incicim ya bu son olsun,katılıp nefessiz kalıo ağlarken:çok üzgünüm:senağlama

slm kızlar

nickimi merak edenler ben yapmadım nick değiştirme talebinde bulundum

slm kizlar gelmicem dedim ama dayanamiyorum sizlere yaaaa.kizlar size bisey sormam gerekiyor.kizlar benim vajinal bölgemin yaninda dogumdan önc ebir ben vardi,ama bu ben hamilelikle birlikte büyümüs ve et beni olmus.gecenlerde doktoruma gittim bana dediki ya kücük bi operasyonla aliriz yada bi iple sikica bagla kendiliginden düser.bende 3gündür bagladim ama hala düsmedim sisti öyle duruyor.ipide cikaramiyorum sizce kalsinmi bikacgün ayrica düsmesi ne kadar sürerkiiiiiiya.

gülsü doktor önerdiyse tehlikeli bir ben değildir,bağlayarak ne kadar sürede düşer bilmiyorum ama heralde 1 haftadan önce düşmez,bende yüzümdekini aldırmıştım geçen yaz

sagol ismiye doktora gösterdim bisey olmaz korkulacak bisey yok dedi.neyse bekleyelim bakalimm.

ekinsu bende zaten kadin doguma gidince ona gösterdim oda dedi genelde hamile olunca büyüme yapar.

acidi valla koparamadim.doktora demistimki keske dogumda alsalarmis oda dedi cok kanama yaprdi dogumda olmazdi dedi.ay cok canimi sikiyor bu olay yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…