2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de ne dertliymişim beeeeeeeeeee
Canım öğretmen adayları artık üzülmesin istiyorummmm
Onlar da işlerini yapsın,para kazansın istiyorummmm
Kocaman olmuş yaşı gelmiş öğretmenlerin emekli olmasını yerlerini gençlere bırakmasını istiyorum..
Rica ediyorum bastonla gelmeyin okula yaaaa
Zaten şevkiniz de kalmıyor,çocukları ziyan ediyosunuz
Emekli olun kurslara falan gidin ,amcalar ,teyzelerrrrrrrrrrrr

aslında küçükyalı da biryer var, denize karşı, hem cafesi hem restoranı var..restoranda açık büfe var yerimseniben cafede rahat edemeyiz belki ama restoran katı daha sakin oluyor rahat ederiz gibi..hemde yemek yeriz nasıl olacaksa tabii yavrularla..hem pahalıda değil 20 lira açık büfe..konuşalım yine karar veririz..

monte kızım habire yahşi lisesinde..

aylin neresi orası merak ettim orada bir yer var sahilde elif cafe orasımı , orasıda çok hoş geniş ferah deniz kenarında

hay agzına saglık ne güzel anlatmıssın görev yaptıgım okullarda parmak gösteriliyorum ama gel gör kadro yok deli gibi ezber yapıp atanan arkadasım sabahtan aksama kadar cd izletirdi cocuklara kendide ögretmenler odasında yan gel yat....yazık o cocuklara....ben fakir bir semtte ögretmendim eşimin kazancı bende cok cok yüksek sınıfımdaki ögrencilere bayramlıklarını almıstım nasılda mutlu olmuslardı aylişn atasehirde sakarya ilkögretimi biliyo musun puma filan var ya onun arkası bu yıl oraya cıkmıstı görevim gitmedim yerimsenibenamaaaaaaaaaaaan ben ne kaybetcem onlar benim gibi ögretmeni kaybetti naniknanik

Bu arada benim kocam da Antalya ya gitti kızlar..Tatile...3 günlüğüne
80 kişi kadar gittiler..Bir organizasyon yapıldı işyerinde..1 aydır katılsam mı katılmasam mıııııııı...
Ay katıl dedim ya...Duygu sömürüsü yaptı..ışte siz burda ben orda..Özgürsün kelebek uç hadi dedımmm

komşucum teşekkürler :kedi:

filizzz sende optimuma metişe ciciler bakmaya gelirmişin :)) mesela yani sonra yorulup yan masaya kahve içmeye otururmuşun :))

komşucum teşekkürler :kedi:

filizzz sende optimuma metişe ciciler bakmaya gelirmişin :)) mesela yani sonra yorulup yan masaya kahve içmeye otururmuşun :))

düşünmüyo degilimlülülülülülü
aaaaaaaaaa yigenim habire yahşi mezunu okulun eeeeeeeeeeeen güzel kızıydı cansu akman belki tanır aman o deliyi tanımayan yoktu sarısın mavi gözlü gülcan garanti tanır hatta okulda hocanın tötüne kalem saplamıstı bütün hocalarını anlatır bana hatta bir hocası maydonoz yer okula gelirmiş öf ya yenge derdi kadının dişleri yeşilkaydirigubbakcemile3

Filizcim ya
Yemin ederim bütün kalbimle atanmanı diliyorum
Faydan olsun memleketimin çocuklarına...Kendi kendime çok duygulandım:gitme:
Bu sistemi asla desteklemiyorum..Ama ne yazıkki bu lanet çarktan geçmek zorundasın..Başarıyla çıkman tüm temennim

yok orası değil benim dediğim emel..evlendirme dairesinin yanında adını yazarım özele..

filiz duymadım orayı yeni sahra tarafındamı yoksa..

gamze bravo sizin gibi idealist eğitimciler lazım artık bize..okulun adını da verdim ama neyse ben bişey demiyim siz anlayın artık..dersi sevdiren öğretmen öğretmen öğretmen..kim ne derse desin..
zaten bu eğitim işi oturmayacak rayına..

Evet filiz sınava gireceğim ama bebeğim olduğundan beri hiç çalışmadım dersem yeridir... Bikez çalıştığım konuları tekrar ettim ama geri unuttum... Off öylesine giriyorum bu yıl...

lajoconde dediğin çok doğru... Bu yazdıklarını okuyunca inan eşim geldi gözümün önüne.. Adam yazılıları bile bir farklı hazırlıyo. Saatlerce uğraşıp, yazılılar için harita çiziyor.. Tabi bu arada bizi ihmal ediyor ama seviyor mesleğini... öğrencileride onu.. Bugün sınıf öğrencileri mezun olurken ağlamışlar, oda çok duygulanmıştı... Bu arada kazandığım parayı hak etmem gerek diyo başka bişery demiyo... Eşimi bu yüzden çok taktir ediyorum....

herkese ii akşamalr mnuhabbet almış başını gidiyor valla bizde dışarı çıktık gözlmee yemeğe birazda dolaştık şimdi babası oğlanı uyutuyor bende dinleniyorum -tatlicadiarzu-
kıslar aslımı beklerken buraya geliyormuş hemide bizim etaba bakalım müsait olursa yarıon yada pazar görüşücez anında görüntü yaparım size fotolarla hehheeeee:jeyyar:

kızlar size doyum olmuyor aklım burada ama gözlerim kapanıyor oğluşum bu sabah 6.30 kalktı bende uykusuzum yatıyım sabah yine erkenden mesai başlıyacak
öptüüüüüüüüüüüm hepinizi

gamze ya çok alemsin çok güldüm uç kelebek ha:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ay napiiim Ekin..Bayılttı beni kaç zamandır
Gamze ne yapsam?
Aşkım gitsem mi?
Yok yok gitmeyeyim..Şevket de giyomuş,Ümit de geliyomuşşş..AAAAAAAAAA bayıltma beni git yahuuu dedim ben de
80 adam Eş yok..Baktım doluşmuşlar otobüse..Yerinde kontrol ettim tabiii..
Nolur nolmazlmaz:
Herhalde beni kandırmak için 80 kişi toplayamaz değil mikafamçokkarıştı

inciiii afiyet olsun şekerim gözlemeler...kızzz ne yaptn ettin bizden önce görüşe çıktın ya helal olsun sana biz seni kıskandırcaktık göye :jeyyar:

gamze kelebeğini uçurmuşsun allah kavuştursunda..

senin kelebek burdan 80 adamla gidip orda bir rus ordusuyla karşı karşıya gelmesin anladın sen onu :)))

filizz ne zaman mezun oldu..söyledim biri vardı ama o mu bilmem diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…