optimum da bulusun bence merkezi bir yer yada nautılıus ta
bende seni ösledim emel ben bulusmaya gelemicem cok dertliyim
hay agzına saglık ne güzel anlatmıssın görev yaptıgım okullarda parmak gösteriliyorum ama gel gör kadro yok deli gibi ezber yapıp atanan arkadasım sabahtan aksama kadar cd izletirdi cocuklara kendide ögretmenler odasında yan gel yat....yazık o cocuklara....ben fakir bir semtte ögretmendim eşimin kazancı bende cok cok yüksek sınıfımdaki ögrencilere bayramlıklarını almıstım nasılda mutlu olmuslardı aylişn atasehirde sakarya ilkögretimi biliyo musun puma filan var ya onun arkası bu yıl oraya cıkmıstı görevim gitmedim yerimsenibenamaaaaaaaaaaaan ben ne kaybetcem onlar benim gibi ögretmeni kaybetti naniknanikAylincim çok haklısın..İyi bir lise,önemli bir ders fakat öğretmen yok ..Allah Allahhhhhhh
Ben de duymadım Tuba, ben hala resim öğretmeniyim canım
Arkadaşlar öğretmenlik sabır işidir
öğretmenlik keyif işidir
Öğretmenlik sınavdan 90 alınıp yapılmaz
Yeri gelecek soytarılık yapıp öğrencinin dikkatini çekeceksin
yeri gelecek öğrencinle ağlıyacaksın
yeri gelecek çok zor durumda olan çocuğa cebinden çıkarıp para vereceksin
Adet olduysa Ped vereceksin(şaka yapmıyorum)
Tiyatral yeteneğin olacak..Öyle bütün bilgilerini pıttıdı pıttıdı anlatıp geçmeyeceksin
Seni sevecekler..Sevecekler ki dersini sevecekler..Sevecekler ki başarılı olacaklar
Şimdiiiii..100 puan aldı diyelim şahıs..Bu yeteneklerin hiçbiri yoksaa...
AL SANA BOŞ KÜMEEEE..Sonra İnanna nın dediği gibi öğretmenler dolaşır piyasada
komşucum teşekkürler :kedi:
filizzz sende optimuma metişe ciciler bakmaya gelirmişin :)) mesela yani sonra yorulup yan masaya kahve içmeye otururmuşun :))
hay agzına saglık ne güzel anlatmıssın görev yaptıgım okullarda parmak gösteriliyorum ama gel gör kadro yok deli gibi ezber yapıp atanan arkadasım sabahtan aksama kadar cd izletirdi cocuklara kendide ögretmenler odasında yan gel yat....yazık o cocuklara....ben fakir bir semtte ögretmendim eşimin kazancı bende cok cok yüksek sınıfımdaki ögrencilere bayramlıklarını almıstım nasılda mutlu olmuslardı aylişn atasehirde sakarya ilkögretimi biliyo musun puma filan var ya onun arkası bu yıl oraya cıkmıstı görevim gitmedim yerimsenibenamaaaaaaaaaaaan ben ne kaybetcem onlar benim gibi ögretmeni kaybetti naniknanik
gamze ya çok alemsin çok güldüm uç kelebek ha:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?