2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse kizlar ben cikim kayinvaldeme gitcem aksama orda misafir var bebegi görmeye gelecekler.ay sinir oluyorum ya esimde yok neyse 9.30gibi cikar gelirim oglani uyuttcam diye.hadi iyi aksamlar sonra görüsürük byyy

meral afiyet olsun egeye. bizde bahçemize ektik bişeyler oğlum için domates,kabak,biber,salatalık,fasulye falan işte domatesler falan oldu minik minik çorbalarına koyuyorum.

ıyi akşamlar bayanlar... yorgunum, bitkinim... eşim bu gecede öğrenci ziyaretinde.. yine kuzumla yalnızız... Pazar akşamıda erzuruma gidecek ve bir hafta yine yalnız kalacağız... offf nasıl geçer bir hafta.

ay gülsücüm öle iple fln bağlama bence yaa cok sakıncalı ayrıca sana bunu diyen cildiye dr umu cok yanlış bilgilendirmiş bence aman cnm biran önce git bi cildiye görsün bence

ayy bi huu dedim bidaha gerisini getiremedim :bbo:

nasılsınız kızlar umarım keyifler yerindedir..

komşucum gecemiz çok güzeldi, kızımda çok güzeldi :)) çok eğlenceli geçti..
ilk oyunda biraz heycanlıydı bir sefer kelimeleri karıştırdı,alıştıkça daha da iyiydi..bu akşam yine oyundalar..

herkese teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için..allah size de göstersin ogünleri..
bu arada kızım lise 4 de geçti..üniversiteli olmaya az kaldı zemuszemus kısmetse tabii..

linay ne güzel tek sınavınız kalmış bunuda atlatınca rahat inşallah istediği yeride kazanır bizimde seneye sınav stresimiz başlıyacak 6.cı sınıfta başlıyor bakalım ne olacak.

Bu yıl üniversiteyi kazanacağını düşündükleri öğrencilerin evlerine ziyarete gidiyorlar. Dört öğretmen... Moral ve motivasyon olsun diye...

linay ne güzel tek sınavınız kalmış bunuda atlatınca rahat inşallah istediği yeride kazanır bizimde seneye sınav stresimiz başlıyacak 6.cı sınıfta başlıyor bakalım ne olacak.

evet ismiye tek sınavımız kaldı ve en zorlusu kaldı..allahım tüm çocuklarımızın emeklerini boşa çıkarmasın..senin yavrularında inşallah başarılı olur sınavlarda..işin zor valla..

Bu yıl üniversiteyi kazanacağını düşündükleri öğrencilerin evlerine ziyarete gidiyorlar. Dört öğretmen... Moral ve motivasyon olsun diye...

ne güzel ,küçük yerlerin avantajı oluyor işte böyle..

evet avantajlılar... eşim dört yıldır bu okulda ve her yıl gidiyorlar... Allah yüzlerini kara çıkarmasın...

evet avantajlılar... eşim dört yıldır bu okulda ve her yıl gidiyorlar... Allah yüzlerini kara çıkarmasın...
Orda bildiğim liseler
Anodolu öğrt lisesi
faik Şahenk ls
Niğde ls
Anadolu güz san lis
Cumhuriyet lisesi
Ben Anadolu güz san lis sinde iki yıl resim öğrt yaptım tuba..senin eşin hangi lisede görev yapıyor?
haklısın linay tam dönüm noktası allah yardımcınız olsun.

Tüm sınava giren gençlerin Allah yardımcısı olsun

MONTEEEEEE
Ben 200 yılında atandım hayatım..9 yıldır görevdeyim..ben mezun olduğum yıl KPDS VB..şekilde ortaya çıktı bu sınav.ve ben nasıl olsa atayacaklar diye hiç çalışmadım..sınavdan 69 aldım..tahmin ettiğim gibi o yıl 65 e kadar bütün kadroları doldurdular...resim için konuşuyorum..ama o yılda şimdiki kadar zor değildi atanmak..diğer bölümler içinde öyle..şükür ki atanmışım yoksa sittin sene atanamazdım valla

Ya adet olunca sütte azalma mı oluyodu noluyodu.....
Bi arkadaş öyle diyodu forumda ..sanırım adet olucam zaten az bi süt var o da gitsin istemiyorummmmmmmmmm

Bu arada eğitimciler adına bu sınava karşıyım...
Devletimiz üniversitesinin yetiştirdiği adaya güvenmiyormu da tekrar sınava tabii tutuyor...Şimdi bu sınavdan yüksek :1no2uan alınca iyi öğretmen mi olunuyor?yorumunuza bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…