2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
auy iki dakka boş bırakmaya gelmiyor sizi yaa hemen iki sayfa atlıyuor sunuz aylincim bakalım ben müsaitim yazdım aslımı beklerkene işallah oda müsait olurda görüşürüz içimemei doğdu acep bugünde kayısılı kek yapmıştım yumuşacık süper oldu valla yanınada buz gibim limonata ikram ederim arkadaşıma olmadı kahve içemeye götürürm kahve dünyasına ay aslım müsait ol kıs :)
kız montiş aç kaldık ama ben ogünlerin acısını çıkarayım dertken 75 olmuşum anacım valla biara 70 kadar indiydim süt olsun diye homili gırtlak ye bakam ye bakam sonuç hiç bieşeye sığmayan bir inci acaba bizim oğlan anne ve babasına bakıptamı yemiyor yersem bunlara benzirmmi diyor acaba babada 100 kilo :)
buarada erken yatanlara ii geceler bol sütler :)

ben çıkıyorum fıstıklar.. eşim geldi...biraz onunla ilgileneyim, kızımı doyurayım sonra yatayım....

Hepinize iyi geceler... tatlı rüyalar...

ana konuyu toplam bir kullanıcı okuyor bakıyoruz bir tek inaysa millet ne cabuk kaçtınızya anca geldim oğlanı uyutup neyse dükkanı kapatıyyorum temizlik falan yapamam çok yorgunum sabah açan bi zahnmet ehem kahvaltı hemde tozu alıversin öptüm hepicinizi ii gecler

filizzz teşekkürler şekerim :)

inciii ben burdayım nereye gidiyorsun..yoksa beni beğenmiyormusun :dilcikar:

gidenler iyi geceler..yarına buluşmak üzere..allah rahatlık versin herkese..

saklanmış bekliyuordum bakalım kimler gelicek diye yakaldım seni aylin nerdeydin bakims en

sağol canım büyütüyoruz işte yavaş yavaş..seninkide pek tatlı resimde tombiş görünüyor ama öylemi..

aslı nehaber canım aysima nasıl uyudumu

iyiyim linay ne olsun aysima hanimla ugrasiyorum iste.bugunlerde kendi kendine uyumaya alistiriyorum da huyuzlaniyor biraz,agladi agladi simdi uyudu ...sen nasilsin canim?egemiz nasil?

helal olsun..

aylin, ne güzel birşeydir evladını izlemek, ne gururlanmışsındır.
gamze, senin öğrencilerin çok şanslı.
elif, ben aşıdan önce yarım ölçek calpol verip çok şükür ateş yaşamayanlardanım. fakat çok ağlıyorlar özellikle 2. aşıda, hazırla kendini, kötü oluyor insan.
inanna, geçmiş olsun.

herkese iyi geceler, birkaç gündür durgunluk var üzerimde, pek keyifsizim, sonu hayır olsun

hayirdir dagevi birsey mi oldu canim?

ubb benim kizimin da yanaklari tombis ama seninki daha tombik gibi geldi bana?masalllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…