2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum

bodruma gidiyoruz birazdan yola çıkıcaz öptüm hepinizi

organik canım bişi olmaz çıkar:))
çabalarının karşılığını alsın işallah herkes:))ii şanslar kardeşine:)
heracım ii yolculuklar ,özletmeyin kendinizi:)

aman kimse yazmıo gene(
80 adamla mı gönderdin tatile,ayartır onlar birbirlerini:))gerçi bana artık tın da!!!
ya gene sel oldu burda haziranın ortası geldi hala yağmur çamur ya..bi dışarı çıkamıorum

selamlar kıslar en geldim biz yeşimle tanıştık ay ben çok memnun oldum işallah oda olmuştur kıs yeşim anlat bakim arkamdan ne dedikodu yaptınız ay çenemde bir açıldı susmdım valla sürekli konuştum kıs bıkmadınız dimi ilk görüşmede benden :jeyyar:ay işallah herkesle tanışırım zamanla süper oluyormuş aslıda okadar tatlıki maşallah dünürüm olmasaydı kesin göz koyardım yane sengözlerimebaksanab

buarada milupadan gelen numuneleri beğenmedeiğimi belirten mail atmıştım bugün aradılar üzülmüşler yeni gönerim yapıcaklar sallamasyon iş yapmayın bana dedeim klava:

anacım kendim yazıp kendim okuyorum nerde bu millet nerde bu devlet kıslar nerdesiniz yaaaaa
neyse bende çıkim bari öptüm hepicinz akşama uğrarım yine

ben geldım
kız fotograf cektırmedık ya ((
Bır an aklımdaydı unuttum sonra yaa.
Bende tanıstıgıma memnun oldum valla. Cagan bos olsaydı kertık yapardık neyse ben baska kertık bulurum kızıma napalım Şeniz
Adaylar varsa buyursun. Kızımın son halınıde koyarım aksam

ya inci bende mılupaya uye oldum gelen giden yok. Sana kac gunde geldi?
BEnde mi mail atssam acaba??

Ozlem sana ıyı tatıller umarım guzel gecer. Cocukla nasıl olur tatıl acaba. Hayatımızda hic
yasamadıgımız seyleri yasıcaz bu yaz ne guzel :))

Sınava gireceklerede basarılar diliyorum.

Benim kzıım costu bugun masaallah konusmaya calısıyor babasıyla :)) Dıslerıde patlıcak sanırım
yakında buyuyorlar ya saka maka :)

biz bugün ilk dişimizi gördük hanımlar
darısı bekleyenlerin başına
nasıl sevindim bilseniz:lepi:

ashkom gözün aydfin canim darisi bizimkilere insllah.kizlar bende cok yorgunum biraz gezindik oglusum ve babasiyla havada sica.nereyse uyuklucam haaa

kızlaaar..okumadım geçmişi, inşallah herkes iyidir..konuyu toplam 1 kullanıcı okuyor..nerde herkes bakim..aslının annesi ve inaysa buluşmuş oh ne güzel..ashkom ne derlerki, ilk dişi çıkana, hiç bilmim valla..hayırlı olsun dim geçim..bolbol fındık kırsın -tatlicadiarzu-

Naber ayca ? biz varız sadece herkes nerde??? uzun suredır ılk defa bu kadar boş oluyor sanırım h.sonu
dıye.
Dişlerde cıkmaya basldı. hayırlı olsun ashkom. Darısı basımıza.

iyiyim cnm, sen nasılsın, gezdin geldin mi ? ben de kimse yok diye geçmişe bakim dedim..amaaaaan bağımlılık yapıyo burası yahu..gerçi artık kaçırcam epey bi süre..

kızlar pazartesi çıkıyoruz biz yola, nasipse gece 23 gibi antalyadayız..bi süre ordayız, sonra anneme geçicem adapazarına. ablamın kızı olucak, yeni bi bebiş geliyo yuppii :ecrin_bebek: 2 agustosta da tekrar dönmeyi düşünüyoruz..sağ salim gidip gelelim bakalım..bi de şu domuz gribi tantanası var şimdi, off ne kötü zaman

aaa hepi topu 3 sayfa birikmiş, halbuki ben alışkındım sayfalarca okumaya.
ohh herkes geziyor, ne güzel.
bugun ne oldu?
berat'a düğünde giysin diye takım almıştım, kızlarla buluştuğumuz gün. olmadı, bugün değiştirelim diye gittik. mahşer günü gibi tepiş tepiş her yer. değiştirdim de, eve geldim bir heyecan, giydireyim diye poşetleri odaya getirdim . bir baktım 2 tane aynı poşetten, içine bir baktım, bizim eski takım.. işlermleri yaptırmışım, takımı vermeyi unutmuşum. hadi ben neyse, elimde mızırdayan bebe, görevli de unutmuş..delikafadulden
işin yoksa git geri ver şimdi...

:))))) biz bu bebişlerle daha çook poşet unuturuz..insanda kafa beyin kalmıyor ya.. benimki duruyo bazen resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…