2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gosterdim de sana denkgelmedi canim.
belki oglusun olsa yüzgörümlügü isterdim ama kizin var sekerim:)
bir ara gosteririm .

hayirdir dagevi birsey mi oldu canim?

çok yoruldum galiba kançiçeğim, evimin kiri pasağı canımı sıkıyor, toparlayamıyorum, az uyuyorum, işyerinde huzursuzluk var,
çok bakımsızım, isteksizim, duşa bile zorla gidiyorum.
abimlerin bebeği olmuyor, son deneme yine negatif çıktı..
bir de üstüne sıcaklar... sanırım pilim bitiyor.

sen nasılsın?

ay canim ya senin de isin zor valla ama cok takma psikolojin bozulur .seni cok iyi anliyorum ben calismadigim halde kizimla ugrasmaktan ev isine zor firsat buluyorum inanki ...abinlere de üzüldüm simdi Allah en kisa zamanda onlara da anne baba olmayi nasip etsin insallah.

ben de iyiyim canim aysima uyandi aglayip duruyor oofff simdi sabaha kadar mizmizlanir...

amin güzel dileklerin için, Allah isteyen herkese nasip etsin, başka bir duyguya benzemiyor annelik.
koş aysima'ya, ağlatma kuzuyu..

aaaa bugun kimse hazırlamamış kahvaltıyı hayırdır,ben gelmeyeli deiştimi yoksa?
duygu yada nohcoy açardı dükkanıopuyorumnanaktan

bu arada günaydıınnnnnnn herkese

Demetcim bazen bana da oluyo öyle..Ev işi falan yapasım gelmiyor,zaten zamanım da olmuyor..Kızım çığlık atmayı kayif haline getirdi habire çığlık atıyor,ses tellerine bişi olcak diye korkuyorum
aaaa bugun kimse hazırlamamış kahvaltıyı hayırdır,ben gelmeyeli deiştimi yoksa?
duygu yada nohcoy açardı dükkanıopuyorumnanaktan

bu arada günaydıınnnnnnn herkese

Günaydın Esraaaaa, iyi hafta sonları hekese

günaydın hanımlar
kızımın genzi bir haftadır falan çok fena tıkalıydı
dün akşamdan beride çok kötü öksürük başladıiciğerleri çıkcak gibi
doktorumuz peditus verdi ama 2 kez vermeyi denedim 2 sindede kustu
ne versem ki acaba yaa

günaydın hanımlar cumartesi olduğu nasıl belli buralar pek sakin saat 12 buçuk daha 1 sayfa yazılmamış

günaydın kızlarrrr =)
kızımın dişleri çıkıyorrrrrrrrrr alttan 2 tane kabarmış ay ne zaman doğdu büyüdüde dişleri çıkıyor bu sıpanın yaa
:teytey:

Günaydın herkeze,gözün aydın elif biraz huzursuzdur şimdi o zaman,ilk dişler sizdenmi gelecek acaba

merhaba:))
kıss esra çok özledimopuyorumnanaktanyerim berrakımı da,elbiseler de giymiş,maşallah:))
ay ben hiç okuyamadım ..elif hayırlısıyla çıksınlar işallah:)
bayyyy..

merhaba herkese.iyisiniz inşallah.Elif gözün aydınidarısı başımıza artık.
bugün hiç keyfim yok nedense,hava bozuk ama çokta sıcak.çok boğucu bir hava var...içim sıkıldı walla,yarın kardeşim össye girecek,sanki ben girecekmişim gibi heyecanlıyım.Allah sınava girecek herkese kolaylık versin.

aaaaaa
Kimse de yok..Elimi attım çabaladım ama kaydırdı dilini..benim iğrenç saçlarımdan düştü tabiiiiii
ınşallah çıkar kakadan hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…