Doğru söylüyosun, onu da düşündüm ama gözgöre göre yutması da içimi kaldırdı vallabence çıkar canım sonuçta biz görmeden de yutuyorlardır oyuncaklarından filan
Ben de duymuştum,ne ara yutuyosak:sinifsinif:Büyük ihtimal uyurkendir..iğğğğteşekkürler kızlar :)
insan ömrü boyunca 100 e yakın böcek bile yutarmış bence kılın zararı olmaz :)
İyi yolculuklarrrr,neşeli zamanlarslm kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum
bodruma gidiyoruz birazdan yola çıkıcaz öptüm hepinizi
Kız İnanna!!!Niye tın bacım..Daha yenisin anam aman deyim..Senin kocana kızgınlığın hala geçmedi sanırım...Valla aradı şimdi bana hediye alacakmış..Tatil yerinde bi tarafına kazığı yiyecek ne hediyesiyse şimdi..Burda almaz, orda hediye alacakmış benimkisi..aman kimse yazmıo gene(
80 adamla mı gönderdin tatile,ayartır onlar birbirlerini:))gerçi bana artık tın da!!!
ya gene sel oldu burda haziranın ortası geldi hala yağmur çamur ya..bi dışarı çıkamıorum
Biz de çıktık gezdik, bazen işkenceye dönüyor bu gezi işleri..Güneş çok geldi ,çevir..rüzgar çok esti,çevir..Valla eve gelene kadar kıçımdan ter aktı sıkıntıdan..Bi de pinpirikli tipim..Amanki amanashkom gözün aydfin canim darisi bizimkilere insllah.kizlar bende cok yorgunum biraz gezindik oglusum ve babasiyla havada sica.nereyse uyuklucam haaa
Maske takın Ayça...En azından önlem almış olursunuz..Hayırlı yolculuklarrriyiyim cnm, sen nasılsın, gezdin geldin mi ? ben de kimse yok diye geçmişe bakim dedim..amaaaaan bağımlılık yapıyo burası yahu..gerçi artık kaçırcam epey bi süre..
kızlar pazartesi çıkıyoruz biz yola, nasipse gece 23 gibi antalyadayız..bi süre ordayız, sonra anneme geçicem adapazarına. ablamın kızı olucak, yeni bi bebiş geliyo yuppii :ecrin_bebek: 2 agustosta da tekrar dönmeyi düşünüyoruz..sağ salim gidip gelelim bakalım..bi de şu domuz gribi tantanası var şimdi, off ne kötü zaman
Amannnnn..O da sende kalsın..CADIARZUaaa hepi topu 3 sayfa birikmiş, halbuki ben alışkındım sayfalarca okumaya.
ohh herkes geziyor, ne güzel.
bugun ne oldu?
berat'a düğünde giysin diye takım almıştım, kızlarla buluştuğumuz gün. olmadı, bugün değiştirelim diye gittik. mahşer günü gibi tepiş tepiş her yer. değiştirdim de, eve geldim bir heyecan, giydireyim diye poşetleri odaya getirdim . bir baktım 2 tane aynı poşetten, içine bir baktım, bizim eski takım.. işlermleri yaptırmışım, takımı vermeyi unutmuşum. hadi ben neyse, elimde mızırdayan bebe, görevli de unutmuş..delikafadulden
işin yoksa git geri ver şimdi...
:))))) biz bu bebişlerle daha çook poşet unuturuz..insanda kafa beyin kalmıyor ya.. benimki duruyo bazen resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?