2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen.. benimki de durdu resmen. hamilelikte başladı, normal dediler, ilerleyerek devam ediyor.. ne yapıcaksak?
burası çook sıcaktı bugün, kimbilir mısır nasıldır?

iyi akşamlar kızlar
bende pazartesi sıkıntısı başladı 2.dönem hiç okula gitmemiştim raporla geçirdim ama rapor hakkım doldu ve pazartesi okula seminerlere başlayacağım hemde kızımı bakıcısına koyarak((((

iyi akşamlar kızlar... Geçmişi okuyamadım. çok yorgunum .bugün mutlağı temizledip(dolaplar çök kötü olmuştu da...) Rezene içip yatacağım...

yarın ablam, kız kardeşim ve iki yeğenim geliyor... eşimde erzuruma gidiyor. bir hafta burdalar inş...
Kızlar dün halıya demir ilacı damladı. kosla döktüm ama çıkmamış.. Nasıl çıkaracğım bir fikri olan var mı??? Çok kötü duruyo yaaa...

dagevi çoook sıcak cnm..normal dondurma bile yiyemiyoruz düşün yani..soguk bir muhallebi kıvamı oluyo herzaman..bi de çocukla çok zormuş, kendimiz olsak neyse de..

chef senin için zor olmalı..ama neyseki dönem bitti cnm, 1 ay falan katlanacaksın artık..aman yav, ben anneme atayım kapagı da uşağı koyvericem ortaya, kim alırsa..çook yoruldum çooook..aglıyo bak şimdi,uyuyodu..koşim

slm arkadaslar nasılsınız kimsecik yok bende bütün gün kosturdum işlerim vardı sagolsun babamız metiş le ilgilendi alısverişe gittim ogluma biiiiiiiiiir dünya alısveriş yaptım ....eve gel yemek yap bulasık camasır metiş i doyur sonra aksam yemegi falan filan ....aldım cayımı elime bir bakıyım dedim.....
cheeeeeeef bende seni arıyodum bebelac ın cavdar mısır karısımını aldım sen kullanıyordun dimi onu devam mamasıyla mı karıstırcam....kızından ayrılmak zor olcak yaf senin için keske bebeler 3 yasında filan olana kadar anneler calısmasa....
aycaaaaaaaaaa nbr demek geliyosun he bebeginiz de şimdiden hayırlı olsun
inci yesim nerde fotolar he....

ay dişleri yazmadım hayırlı olsun....metişinde cıkıyo ama cok huzursuz günde 3-4 kere aglama krizi tutuyo babasıyla şok vaziyette izliyoruz gaz sancısı varken de bunun gibi aglıyodu ama gazı filan yok ki....
deneyimli anneler önce hangi diş cıkıyo metin in sol alt tarafı cok kasınıyo şlk önler mi cıkar yoksa....
ismiye nbr
nohcoy yoruldun artık yat kıs

evet ayça çok zor gelecek ilk kez bırakacam ya 2 hafta seminerimiz sonra bizde memlekete gideceğiz
sizin de zor olmaz inşallah canım o kadar yol uçak filan üzmez umarım oğluşun

slm kızlar,
ayçaçım nbr tatile geliomuşsun ne güzel
diş çıkaranlara hayırlı olsun darısı bize

evet canım devam maması ile yapılıyor ben çok koyu yapmıyorum yerken boğulacak gibi oluyor ölçüyü kendim ayarlıyorum ayrıca keşke dediğin gibi olsa 3 yaş yani

chef sıkıntını çok ii anlıorum,bende ilk başlarken öleydim 2 ay olmuş başlayalı bitti bile,benım annem burdaydı aklım kalmıodu en azından,dün annem gitti seminer zamanı artık eşim kayınvalidem idare edicez,keşke sende memlekette alsaydın semineri madem gideceksin en azından ailen bakmış olurdu

filizcim nbr nerdesin

iyidir esra takılıyorum işte yorgunum ama ....oglumun yanına uzansam mı ascıkın napsam....kocamla da az vakit geciriyoruz ama....
atv de bir program var ilk defa rastladım cocuklar sarkı söylüyo ne güzel sesleri var yaaa cok da tatlılar

bence çıkar canım sonuçta biz görmeden de yutuyorlardır oyuncaklarından filan
Doğru söylüyosun, onu da düşündüm ama gözgöre göre yutması da içimi kaldırdı valla
teşekkürler kızlar :)

insan ömrü boyunca 100 e yakın böcek bile yutarmış bence kılın zararı olmaz :)
Ben de duymuştum,ne ara yutuyosak:sinifsinif:Büyük ihtimal uyurkendir..iğğğğ
slm kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum

bodruma gidiyoruz birazdan yola çıkıcaz öptüm hepinizi
İyi yolculuklarrrr,neşeli zamanlar
Kız İnanna!!!Niye tın bacım..Daha yenisin anam aman deyim..Senin kocana kızgınlığın hala geçmedi sanırım...Valla aradı şimdi bana hediye alacakmış..Tatil yerinde bi tarafına kazığı yiyecek ne hediyesiyse şimdi..Burda almaz, orda hediye alacakmış benimkisi..

ashkom gözün aydfin canim darisi bizimkilere insllah.kizlar bende cok yorgunum biraz gezindik oglusum ve babasiyla havada sica.nereyse uyuklucam haaa
Biz de çıktık gezdik, bazen işkenceye dönüyor bu gezi işleri..Güneş çok geldi ,çevir..rüzgar çok esti,çevir..Valla eve gelene kadar kıçımdan ter aktı sıkıntıdan..Bi de pinpirikli tipim..Amanki aman
Maske takın Ayça...En azından önlem almış olursunuz..Hayırlı yolculuklarrr
Amannnnn..O da sende kalsın..CADIARZU
İnsan kendini unutur Demetcim,poşet de neymiş..Ben kızla sokağa çıktığım zaman acaip salaklaşıyorum panikten
:))))) biz bu bebişlerle daha çook poşet unuturuz..insanda kafa beyin kalmıyor ya.. benimki duruyo bazen resmen

Aynen öyleee Ayçacım..

chef yarın deneyim bakıyım kahvaltı ögünü olarak gerci bugun yogurduna karıstırdım yedi de...
kızlar metin sebzeleri reddediyo naptıysam yemiyo havuc yaptım yemedi patates havuc yaptım yok kabaklı bişiyler yaptım yine yemedi ara verdim bir kaç gün yok yok....ek gıda da beni geriyo yaf.....yogurtla elma muz veriyorum onları yiyo pekmez labne de yedi ama sebzelere ön yargılı
lacoooooooooo nbr zeynep napıyo benim eşimde bana son zamanlarda hediye alıyo sasırdım gecen saat almıs anaaaaaaaaa dedim dogum günüm mü yooooooooo özel bişiyde yok arasıra olunca bünyeme agır geldi:)))))))))))))))))

Son düzenleme:
esracım sadece köy okullarındaki öğretmenler semineri başka yerde alabiliyorlar diye biliyorum hem de zaten 2 ay ordayız daha erken evimi bırakıp gitmek istemem.Bir kaç gün yanımda götürürüm diyorum biz 9 da gidip 12 de geliyoruz idare edecez artık

monte benim bildiğim önce alt çıkar ama bazı bebeklerde önce üsttende gelebilir bizimkide çok kaşıyor huysuzlanıyorda kabarma falan yok.

Chef..
ben de başlıyorum ptesi..Ssen de eğitimciymişsin şimdi seminer falan yazınca farkettim..Ben de 15 gün kvaldeye bırakıcam..Senin branş nedir Chef?

Monte Kıssss..Adam tatile gitti ya..Vicdan mı rahatlatıyor nedir anlamadım..
Bi de böleeee birden hediye alırsa dikkat edin falan der ya medya kuruluşları böleeee paronayak yaparlar..
Şimdi bu adam ne diye hediye aldıki falan olursun:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…