2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende labne peynir diye biliyorum. hera ne haber..opuyorumnanaktan

kızlar nerdeyseniz gelin artık 2 muhabbet edelim,kaçıcam zaten az sonra,ütü yapıcam,büyük kızın dolabını düzenliycem,çamaşır yıkıycam ,bu akşam bunların hepsini yaparsam bana kocaman bi aferin verirsiniz artık...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar nasılsınız_?
Geçmişi ancak 1-2 sayfa okuyabildim valla.İstanbullular buluşma yaptınız mı, yaptıysanız nasıl geçti_?

Bizde hafta sonu didime gittik, anneannemle teyzem oradaydı, pazar günü onlarıda aldık bize getirdik:dance:

şişşşşşşşş filiz hadi ne diceksen de bak yatcam yine beni meraklandırdın heee

hera ne meraklısın bacııııımkaydirigubbakcemile3
talya sen gecen kurabiye tarifi vermiştin ya ben onu not edemedim:çok üzgünüm:aradım taradım sayfaları bulamadım senağlamatekrar rica etsem fisfisfis
bu arada müzik zevklerimiz aynı kitaro da seviyodun sen dimi ....
meraaaaaaaaal istanbul bulusmadı cuma buluscaklar
yattı mı batuhan erkenden yatıyosun sende laflayalım gitmeeeeeeeeeee

he valla meraklıyım da bişey dicen sandım bunu mu dicektin :umursamaz:

yarın batuhanın kontrolü var bu sefer hiç gitmek istemiyorum inşallah kanı iyi çıkar :Saruboceq:

çiçekyağı ile yapılanımı diyonCADIARZU
evet severim kitaro yu hatta bütün şarkıları vardı bende ama bilg.çökünce gitti hepsiciği..:sinifsinif:

neyse ben çıkıyorum iyi geceler iyi muhabbetler öpüldünüz opuyorumnanaktan

iyiyiz meralcim sen nasılsın,ah sana nasıl özeniyorum bilsen,bu yaz sıcaklarında oralarda olmak vardı..:sinifsinif:

he valla meraklıyım da bişey dicen sandım bunu mu dicektin :umursamaz:
hera kıs seni bu hafta topiğn meraklısı ilan ediyorum:hooray:

fifoş bende kalıp muhabbet etmek istiyorum ama yorgunum boğazım acıyor bi de hasta olmam inşallah

heraaaaaaaa tüh önemli bişiycikde demedim:))
kanında ne var ki oglunun bişiy mi kacırdım yoksa
aman kendine dikkat et hadi uyu kıyamaaaaaam
talya evt ondan bahsediyorum bugun vermek mzorundda degilsin aciliyeti yok

kızlar bir şey sorucam benim sol kolaltımda bi şişlik var doğumdan 1 hafta önce oldu sütten olduğunu düşünüp umursamadım ama hala geçmedi,kitle falan yok ağrıda yapmıyorneden olabilir aca:uhm:ba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…