yarın batuhanın kontrolü var bu sefer hiç gitmek istemiyorum inşallah kanı iyi çıkar :Saruboceq:
filiz attım canım özeline,afiyet olsun..
ismiye dr.a göster hemen canım,ben korkarım böle şişliklerden felan allah korusun...
talya buraya yazsana, biz de faydalanalım..cokacimcoook
senin tariflerin güzel oluyor.
ağrı kesici dediğin fitilmi verdin lida ? eğer fitilse bir şey olmaz çok huysuzlandığında dr bana yarım fitil verebilirsin demişti ama ağrı kesici dediğin başka bir şey ise bilemiycem
çok sevindim lida, çook..cok guzel bi haberim var...sevincimi paylasmak istedim...simdi doktordn mail geldi...gonderdigimiz kaka numuneleri temiz cikmis..hos sonrasinda kan gormustum sanki ama...neyse sanirim diyet ise yaradi...Allahim sana sukurler olsun...cooook seyi cikarmistim listeden ama olsun oglum saglikli olsun da...ay uyansin mujdeyi verecem ona da..hos o meme ariycak..olsun onu de veririmzemuszemus
çok sevindim canım,gözünüz aydın....:lepi:cok guzel bi haberim var...sevincimi paylasmak istedim...simdi doktordn mail geldi...gonderdigimiz kaka numuneleri temiz cikmis..hos sonrasinda kan gormustum sanki ama...neyse sanirim diyet ise yaradi...Allahim sana sukurler olsun...cooook seyi cikarmistim listeden ama olsun oglum saglikli olsun da...ay uyansin mujdeyi verecem ona da..hos o meme ariycak..olsun onu de veririmzemuszemus
hoşbulduk emelcim,yok canım uzun süreliğine kendimi misafirlere kapattım,aslında görümcem gibi olmak var ama benim yüzüm tutmuyor anacım,valla bizim kız kayınvaldesinin yüzüne resmen söylediydi anne bana sık sık misafir getirme ben sevmiyorum misafir diye...talya az önce diyemedim hoşgeldin canım gözümüz ekranda kaldı yeter artık kız bu ne misafir böyle gelmek isteyenlere tadilat var evde bir süre kapalıyız de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?