2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
filiz attım canım özeline,afiyet olsun..
ismiye dr.a göster hemen canım,ben korkarım böle şişliklerden felan allah korusun...

teşekkürler kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için..

yarın batuhanın kontrolü var bu sefer hiç gitmek istemiyorum inşallah kanı iyi çıkar :Saruboceq:

inşallah canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin.:Saruboceq:

aycatekin geldi mi türkiye'ye?bilen var mı?

lajoconde, umarım korktuğun gibi bir sıkıntı yaşamazsın.

ekinsu, ismiye ben size puan veremedim, niye olabilir. diğer kullanıcıları değerlendirmeniz gerekiyor diye bi mesaj geliyoCADIARZU

sagol talya gördüm
ismiye bence de doktora göster bayagı zaman olmus baksana dogumdan sonra diyosun
dagevi nerde puanım he

oh oh herkesler burda muhabbet koyu...

ya bisey sorcam..sabah benimki mizmizlandi hep..ve ara ara bi yerine biseyler batirlmis gibi agladi...damagini kasidim kipirdamadi..herhalde dis dedim..ama oyle agladi ki durduramadim hic...dayanamadim agri kesici verdim ve 4 saatdir uyuyo...bu arada burda hala gunduz...ya yanlis mi yaptim..cok uyudu ve uyandiramiyom agliyo ugrasinca..

ağrı kesici dediğin fitilmi verdin lida ? eğer fitilse bir şey olmaz çok huysuzlandığında dr bana yarım fitil verebilirsin demişti ama ağrı kesici dediğin başka bir şey ise bilemiycem

"Bu montesori Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir."

kıs monte, gönderemiyomki, yoksa kim tutar beni?

talya buraya yazsana, biz de faydalanalım..cokacimcoook
senin tariflerin güzel oluyor.

veriyim hayatım,ne demek,inşallah bunuda beğenirsiniz...
YALANCI ACIBADEM KURABİYESİ

2 su bardağı elma rendesi(suyunu sık ama atma hamur katı olursa kullanabilirsin.)
2 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvıyağ
4 - 5 su bardağı un
1 su bardağı iri kıyılmış fındık ,badem veya ceviz
1 çay kaşığı tarçın
kabartma tozu
malzemeleri karıştır, büyük büyük toplar koparıp fırında nar gibi kızarıncaya kadar pişir,,
yumuşak, acıbadem tadını andıran kurabiyeler oluyor.şeker çok sevmiyorsan 1,5 bardak yapabilirsin ve yağıda azaltabilirsin.(bunlarıda defterime not diye yazmışım.)biraz ele yapışan bi hamur oluyor o yüzden kaşık yardımı ilede koyablirsin ama hamur cıvık olmıyacak...

ii akşamlar:))
anam 25 sayfa yazmışsınız okuyamadım tabi..
aylin bugün nile etli ekmek yedirdim,yarın fotosunu koycam senin için:)))mcuukk:)),
heracım aman geçmiş olsun,yoruldun mu bodrum da??:))
ismiye bence de dr bi görsün,geçmiş olsun..
başka da okuyamıorum ,hepinizi öpüorum:))
ha bu arada nil bugün öküz gibi yedi(valla benim değio)
ohh bi de bi bira içtim bu akşam buz buzzzzz:dance:

ağrı kesici dediğin fitilmi verdin lida ? eğer fitilse bir şey olmaz çok huysuzlandığında dr bana yarım fitil verebilirsin demişti ama ağrı kesici dediğin başka bir şey ise bilemiycem

yok emelcim tylenol sanirim ordaki calpolla ayni..of yaaaaa...normalde uyusun derim simdi gunduz uykusunu fazlasiyla aldi...gece aglamasa bari..ay yoksa cocugu ben baydim mi....

talya enya da cok severimhttp://video.google.com/videosearch?q=enya&hl=tr&emb=0#
oooooooooo duygu kırmıssın zincirlerini kıs nil e de sevindim o gün yemedi dedin ayyy içim yandı
dagevi sonra görürsün artık:))
sanırım link çıkmadı neyse işte

afiyet olsun inaysacım kızınada,sanada..bende geçenlerde 1 yudumcuk içtim,emzirdiğim için fazlaca içemedim zaten çokda sevmem ama nedense buz gibi canım çekti o an...

lida bişiycik olmaz merak etme...
anam bunlar uyusa dewrt uyumasa dert bende böyleyim he

cok guzel bi haberim var...sevincimi paylasmak istedim...simdi doktordn mail geldi...gonderdigimiz kaka numuneleri temiz cikmis..hos sonrasinda kan gormustum sanki ama...neyse sanirim diyet ise yaradi...Allahim sana sukurler olsun...cooook seyi cikarmistim listeden ama olsun oglum saglikli olsun da...ay uyansin mujdeyi verecem ona da..hos o meme ariycak..olsun onu de veririmzemuszemus

talya az önce diyemedim hoşgeldin canım gözümüz ekranda kaldı yeter artık kız bu ne misafir böyle gelmek isteyenlere tadilat var evde bir süre kapalıyız de

neyse kızlar ben kaçıyorum duygu canımı çektirdin bende normalde hiç sevmem içmemde ama bazen canım çekiuor busss gibi bir yudum neyse hepinize iyi geceler

çok sevindim lida, çook..
Allah başka keder göstermesin.
yemeyiz et, içmeyiz süt ne yapalımkaydirigubbakcemile5

çok sevindim canım,gözünüz aydın....:lepi:

talya az önce diyemedim hoşgeldin canım gözümüz ekranda kaldı yeter artık kız bu ne misafir böyle gelmek isteyenlere tadilat var evde bir süre kapalıyız de
hoşbulduk emelcim,yok canım uzun süreliğine kendimi misafirlere kapattım,aslında görümcem gibi olmak var ama benim yüzüm tutmuyor anacım,valla bizim kız kayınvaldesinin yüzüne resmen söylediydi anne bana sık sık misafir getirme ben sevmiyorum misafir diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…