2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde kilo sorunu yoktu..coook sukur....ama iste su kandan kurtulamadik...doktor kansizlik yaparsa diye endiseli simdi de...pekmez yedirsem mi acep..ona da alerji olmaz di mi..CADIARZU

canli bomba nasil

iyiyiz çok şükür.
biz 3.5 aylıktık. berat birden memeden kesildi, biberon almadı. çook huzursuz, çok ağlıyor, gece uyumuyor. açlıktan sanıyorum, mama da almıyor. derken pişik oldu, ama ne pişik.. bir yandan kakası limon küfü renginde. sırtında isilik var ayrıca sırtı hırlıyor. ben kafayı yiyorum, herkes ayrı konuşuyor. yok aç, yok üşüttü.. çalıştığım için bana mahsus yaptığını söyleyen bile var.
dr a gittik bir sürü tahlil verdi, herşey yolunda çıktı çok şükür. ama emmiyor, uyumuyor, susmuyor.. internette belirtileri aranırken bir sayfada okudum süt alerjisi olayını, baktım belirtiler birebir. o gün kestim inek bazlı gıdaları, çocuk toparlandı birden.
ya doğru yoldayım, ya da çok büyük tesadüf oldu, kader dalga geçti benimle.

canlı bomba uyuyodu uyandı günün son demlerini yasıyo sen hamileykende diyetteydin seker yüzünden....tüh yaaa ne zaman yicen...ben her gün bir tk. üzüm pekmezi veriyorum ama sizin durum biraz farklı bilemicem...

dağevi bunu doktorunada söyleseydin belki test yaparlardı gerçi testi nasıl olurki onun kandanmı bakyorlar

doktora söyledim tabiki, bir sürü kan aldılar kuzumdn. o ağlar ben ağlarım. bir sorun çıkmadı sonuçlarda, dr bu aylarda huy değişiminin normal olduğunu söyleyip gönderdi bizi ama
berat'ım düzelmedi.. ben internetten çareler ararken ortaya çıktı bu alerji durumu.
bağışıklşık sistemi oturmuyormuş 2 yaşına kadar, test doğru çıkmıyormuş.
üstelik bu alerji çok bilinen bir durum değil, forumu bile var. yazık insanlar neler çekmişler. kakadan kan geliyor, belirtilerden biri bu, doktorların bazıları alerji olduğunu bilememiş, kolonoskopi yapmışlar el kadar yavrulara.
ay içim fena oluyor bunları duydukça.
ona gelecek bana gelsin Allah'ım

Son düzenleme:
lajoooooooooo gördüm seni nbr okul nasıldı zeynep durdu mu babannede...
midem kazınıyo yemek yiyim gelcem kıslar....

haklısın dağevi aşı olduklarında bile içimiz gidiyor kaldıki bu testler tahliller sabretmek çok zor valla allah kolaylık versin

Canım yaaaa..geçmiş olsun kıyamamm apar topar görüştük ogün bunlardan hiç haberim yoktu..çok sevindim toparlandığına öperim ben onuuuuu
lajoooooooooo gördüm seni nbr okul nasıldı zeynep durdu mu babannede...
midem kazınıyo yemek yiyim gelcem kıslar....
Afiyet olsun montecimşakkıdı
şakkıdıHayatım..okul Dallas gibiydi.saat 10 da gşakkıdıgittim,önüme bi imza sirküsü getirdi arkadaşlar,ben de imzaladım..çünkü biz seminerde imza atıyoz..neyse ..1 saat sonra öğrendimki müdürün okulda olmadığına dair tutanakmış o..milli eğt e şikayet için toplamışlar..Amanın dediimmm,malum müdüre bu aralar ve gelecek yıl çok ihtiyacım olacak..ders programını delik deşik yapmasın diye kıçında dolanacam gelcek dönem..
neyse..koştum tutanağı bulmaya,tutanak yokkk..yani adamla benim bi sorunum da yok aylardır yoktum ,bugün gittim olay var..
müd aşağı indi,kavga gürültü koptu
bu arada ben kaçtım,1 saat izin almıştım bu olay ortaya çıkmadan önce..bi daha rüyamda görürüm izni falankafamçokkarıştı
kızıma koştum,babanneyle oturmuşlar sorun çıkarmamış ama altını değişememiş:1no2:

ay benim oğlan deli etti beni kaç saatdir uyutmaya çalışıyorum uymadı birde uymadığı gibi ağlayıp bağırıp duruyor ay sinirlerim bozuldu bu çocuk beni sevmiyor babasını seviyor ben hissediyorum babası yok ya evde benden çıkarıyor acısını o varken sesi çıkmıyor şıp diye uyuyor off offf kaç oldu böyle yapıyor bana , en son kucağımda uyudu yerine yatırırken uyandı başladı ağlamaya sil baştan yeniden herşeye neyse yine kucağımda uyudu azıcık kıpırdandım yatırıyım diye yine uyandı ağladı ayy en sonunda yatırabildim tıkdım ağzına yalancı memeyi öyle uyudu

benim bildiğim bebeklere labne peynir veriliyor tuzsuz olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…