elif canlı bomba uyudunaniknanikama öptüm sende idil i öp Şenizşimdi yeni benzetmem yazmanya canavarı onun gibi dönüyo tozu dumana katarakkaydirigubbakcemile3
lida arkadasın kızı cok zayıftı test yaptılar ankara ya gönderdiler alerjisi varmıs o da kesti pekcok seyi yemeyi şimdi iyi kilo alımı....kiminde kusma kim,nde idrarda kan kiminde kilo alamama yaparmıs bu durum demet sizde de mi var....
lida genelde herkez birine benzetir,nedenini bende bilmiyorum sen nerelisin
Canım yaaaa..geçmiş olsun kıyamamm apar topar görüştük ogün bunlardan hiç haberim yoktu..çok sevindim toparlandığına öperim ben onuuuuuiyiyiz çok şükür.
biz 3.5 aylıktık. berat birden memeden kesildi, biberon almadı. çook huzursuz, çok ağlıyor, gece uyumuyor. açlıktan sanıyorum, mama da almıyor. derken pişik oldu, ama ne pişik.. bir yandan kakası limon küfü renginde. sırtında isilik var ayrıca sırtı hırlıyor. ben kafayı yiyorum, herkes ayrı konuşuyor. yok aç, yok üşüttü.. çalıştığım için bana mahsus yaptığını söyleyen bile var.
dr a gittik bir sürü tahlil verdi, herşey yolunda çıktı çok şükür. ama emmiyor, uyumuyor, susmuyor.. internette belirtileri aranırken bir sayfada okudum süt alerjisi olayını, baktım belirtiler birebir. o gün kestim inek bazlı gıdaları, çocuk toparlandı birden.
ya doğru yoldayım, ya da çok büyük tesadüf oldu, kader dalga geçti benimle.
Afiyet olsun montecimşakkıdılajoooooooooo gördüm seni nbr okul nasıldı zeynep durdu mu babannede...
midem kazınıyo yemek yiyim gelcem kıslar....
iyi akşamlar herkese talya hoşgeldin misafirlerin gitti mi?
yeşim benim dr 6.5 aylıkken kahvaltıya başla dedi sana tarifini de vereyim
100cc kadar formül mama (mama kullanılmıyorsa; ıhlamur, papatya, rezene çayı gibi çaylar kullanılabilir).
2-3 adet bebe bisküvisi
Beyaz peynir (ilk günler kibrit kutusunun 1/8’i kadar koymak yeterlidir, bu miktar yavaş yavaş arttırılır, peyniri suda bekleterek tuzunu almakta yarar vardır)
Katı yumurta sarısının yaklaşık sekizde biri
Arzuya göre 1 çay kaşığı pekmez
Bu malzemeler mama içerisine atılıp çatalla ezilir. İlk gün 2-3 tatlı kaşığı ile başlanıp hergün azar azar arttırılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?