2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
huhu ben geldim nabersiniz hanımlar geçmişi okudum ama hiç bişi aklımda kalmadı valla arara girip okuyunca böle oluyor demekki umarım herkes ve tüm bebeler iyidir öptüm hepinizi görüşürük

ay guzelim kendi işimiz ama öyle daha zor oluyor inan ay sonu artık dergi hazırlanıyor... ama emin ol çok isterdim.

iyiyiz monte siz nasılsınız metin bey nasıllar
kızlar yine başladı bu orman yangınları yana yana ağaç kalmıyacak yakında ne bilinçsiz milletiz ya cennet gibi ülkeyi yakında çöle çevirecez,orman yanında anız mı yakılır yaaaklava:

yuh vallahi, tam dediğin gibiymiş seninkiler.. klava:

selam sheeda, biz de yaşıyoruz aynı durumu, ama ben çişi var herhalde deyip hemeeen kapatıyordum bezini. :bbo:yolun açık olsun bu arada, rahat edersin annende.

bugün kocacım ankara dışına gitti :çok üzgünüm:
Allah kavuştursun canım..
bozma moralini aşık, farketmişsiniz ya, üstelik eski düzenine de girmiş. akılsız ruh halini de yoket ordan, Allah büyük pişmanlıklar yaşatmasın.

elif ben aşı olmadan yarım ölçek vermiştim.

geçmiş olsun filiz, kardeşine ve minik erkeke. ne zor birşey annelik. gözümün önüne geldi birden kardeşinin hali.

kimse sormamis biz de diyete tam gaz devam..sut urunleri soya yumurta fistik ve kirmizi et ysak..hayirlisi bakalim..

biz ek gidaya gecmedik alerjik olunca verirken dikkat etmek gerekiyo zaten yogurt da yasak senağlama
lida selamlar, inek sütüne alerjiniz mi var?berat'ın da alerjisi olduğundan şüpheleniyorum
belirtileriyazıp araştırınca alerjiden haberim oldu, diyete başlayına problemler yokoldu çocukta, ya denk geldi, ben kendime eziyet ediyorum. ya da maalesef bu sorun bizde de var. immün sistem bebekte oturmadığı için test yapılmıyor dediler bana, ben kendi kendime başladım diyete, sen nasıl farkettin?

emel ismiye nbr....
ben, ben?benneyaptımki
yoksa beni beğenmiyor musun?

hülya hoşgeldin..

iyilik montişcim senden ne haber nasılsın metincik ne yapıyor nasıl gidiyor ek gıda işiniz bugün gördüm seni sende görmüşsün beni sağolasın şekerim

demet askolsun insan da kafa mı kalıyo nbr berat nasıl
emel ek gıda ehhhhhhhhhhh işte sebzeleri agzına sürmüyo digerleri de azcıcık
şimdi kucagımda cıglık atıyo canlı bombadelikafaduldenbirazdan uyur

demet askolsun insan da kafa mı kalıyo nbr berat nasıl
emel ek gıda ehhhhhhhhhhh işte sebzeleri agzına sürmüyo digerleri de azcıcık
şimdi kucagımda cıglık atıyo canlı bombadelikafaduldenbirazdan uyur

canlı bombamı benzetme çok hoş hehehe :roflol:
öpüyorum canlı bombayı :))))

demetcim bizde kakadan kan geldi 2 aylikken...hemen sut yogurt margarin peynir kestik...ama malesef bizde devam etti kan..hala teshis konulmadi..belirti alerji ama yumurta kuruyemis soya ve kirmizi eti kestim gecen hafta yine gordum kani..sizde ne oldu ki...belki faydam dokunur alerji uzmani oldum nerdeyse..bi ogluma faydam yok...senağlama

testler cok dogru sonuc vermiyor kucuk olduklari icin ama kan testi yaptir istersen..insallah cikmaz..cok zor..ben korkuma ek gidaya baslamadim..zaten baslayinca da ayri iskence oluyor...insallah sagligina hemen kavusur bebisler...

elif canlı bomba uyudunaniknanikama öptüm sende idil i öp Şenizşimdi yeni benzetmem yazmanya canavarı onun gibi dönüyo tozu dumana katarakkaydirigubbakcemile3
lida arkadasın kızı cok zayıftı test yaptılar ankara ya gönderdiler alerjisi varmıs o da kesti pekcok seyi yemeyi şimdi iyi kilo alımı....kiminde kusma kim,nde idrarda kan kiminde kilo alamama yaparmıs bu durum demet sizde de mi var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…