yer çok güzel canım bebeklerle en rahat yer bile nasıl olursa orasıda öyle olacak zaten :))
dışarıda yeri yok zaten terası var..ama sıcakta dışarıda oturmayız herhalde içerileri serin serin daha iyi olur..başka yer söyleyen varsa onuda değerlendirebiliriz..
bu arada elegülceye nasıl ulaşıcaz..buraya girmezse..
marsgcım öğleden sonra izin alıp gelemezmisiz,hem sen babanın yanında çaışmıyormuydun ?
emelll o listeden bana da verirmisin :jeyyar:
malum senin doktordan faydalanıyoruz ya,bizimki vermezse snden kopya çekeriz hihoyyyt
mrb bayanlar bende ocak annesi olarak aranıza katılmak istiyorum
yuh vallahi, tam dediğin gibiymiş seninkiler..Aslının annesi bizdede anne tarafı baba tarafı odun da değil tam bir kalastır! çocuk doğdu daha babaannesi dedesi kimse görmedi..
ilk defa duydum ve Allah ın izniyle o günleri gördüğümde uygulucam iyi oldu sağol :))
Şimdi gelelim 2. soruma utanarak soruyorum erkek anneleri oğullarınızın şeyleri zaman zaman sertleşiyor mu ben bazen altını açtığımda dimdik oluyor önceleri anlamadım dün bi dokundum sertleşmiş ben altını kapatana kadar havası kaçtı söndü :)) bu nedir şimdi
Allah kavuştursun canım..bugün kocacım ankara dışına gitti :çok üzgünüm:
bozma moralini aşık, farketmişsiniz ya, üstelik eski düzenine de girmiş. akılsız ruh halini de yoket ordan, Allah büyük pişmanlıklar yaşatmasın.moralim çok bozuk..oğlumunun sünnetle düzeni bozuldu uyumuyor diyordum..gece saat başı kalkıyorduk.bazen yarım saatte bir..gündüzde hiç durmuyordu..meğer karnı doymuyormuş mafoldumben ne kadar aptalım anlamadım..bu ay sadece 300 gr almış..artık ek gıdaya geçtik..haftasonu meyve çorba birde muhallebi yedi mışıl mışıl uyudu yavrum..eski düzenine kavuştu..varmıdır benim gibi bebeğini aç bırakan acaba..ömür boyu vicdan azabını yaşayacağım heralde..
geçmiş olsun filiz, kardeşine ve minik erkeke. ne zor birşey annelik. gözümün önüne geldi birden kardeşinin hali.slm arkadaslar nasılsınız yigenim sünnet oldu ayyyy cok olay cıkardı burnumuzdan getirdi hastaneye girmemiz yatıs ameliyathaneye sokulması kabustu cok hareketli oldugundan tam narkoz verdiler ayılması da cok fenaydı neyse biz bunlarla ugrasırken kardesim yani annesi çok panik oldu ve bayıldı ona hemsire özel hizmet ööööööööfffffffffff iyiki metiş küçükken olmus dicem ileride....
siz naptınız dişleri cıkanlar hayırlı ugurlu olsun neyse ben kactım
lida selamlar, inek sütüne alerjiniz mi var?berat'ın da alerjisi olduğundan şüpheleniyorumkimse sormamis biz de diyete tam gaz devam..sut urunleri soya yumurta fistik ve kirmizi et ysak..hayirlisi bakalim..
biz ek gidaya gecmedik alerjik olunca verirken dikkat etmek gerekiyo zaten yogurt da yasak senağlama
ben, ben?benneyaptımkiemel ismiye nbr....
demet askolsun insan da kafa mı kalıyo nbr berat nasıl
emel ek gıda ehhhhhhhhhhh işte sebzeleri agzına sürmüyo digerleri de azcıcık
şimdi kucagımda cıglık atıyo canlı bombadelikafaduldenbirazdan uyur
hoşgeldin canım bebeğin kızmı erkekmi ne zaman doğdu adı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?