2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi kuzi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayşegülcüm bizide sor bizde 1 ayı geçti kabızız hergün yapıo ama zorlanarak ve sert yapıo mamadan olabilir mi acaba muz pirinç patates hiç vermiorum nerdeyse ilaç çok kullanmak istemiyorum çünkü tembelleşio bidaha bağırsaklar die biliyorum sor bizim için cnm

günaydın faziletçim duygucum aylincimi görüorum nabersiniz
ayy az önce çok çılgın bişey yaptım buzluğu açtım misss gibi süper ev mantımı haşladım sarımsaklı yoğurt yaptım tereyağı sosunu yaptım veee koccaman bi tabak mantıyı mideye indirdim şuan çok pişmanım bu kadar da yenmez yaa
hee sorunlarımı çözdüm merak eden arkidişler varsa söliim, eşim sabah yarım saatte!aşı kartını ve nüfus cüzdanını halletmiş bizim gitmemize gerek yokmuş
bu sabah regl oldum sinirlerim yatıştı
araba aş ermiorum bugün profiterol falan istiorum:)))
happy birthday deryaaaaaaaaaaaaaaaa benim kız da anca dgünüme anne der(1 haz)
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ohh sefan olsun:))

her söz dinleyen kocanın arkasında cadoloz bi karı vardırkötükedihüsokaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
kızlar kadir tuğcuya ne sorıyım sorusu olan varsa yazsın

benim de var canım..sadece emen (günde 10 saar )bi kızım var,ne yapmalıyım??:oklava:

merhaba arkadaşlar....
haylazlıklar son hız devam anlaşılan....biz de aynıyız...koltuk tepelerinden topluorum defneyi...1 saniye de koltukta..arkamı dönmeye gelmio...tuvalete gitmek için mama sandalyesinde emniyet kemerini bağlamam gerekio yoksa :(
uykusuzluğumuz devam ediodu ama dün dayanmadım daha fazle ve doktorun söylediği ilacı verdim...doktor 1,5 aydır filan sölüo ama ben uyumayı öğrensin die vermiodum ama dün dayanamadım....veee....uyudu....1 hafta 10 gün devam edicem doktorun dediğine göre..1 kere düzeni oturdu mu alışırmış...ilaç dediimm ööle uyku ilacı diil...atarax şurup...aslında alerji ilacı bu...allah korusun böcek möcek de soksa bu ilaç verilio...ama içindeki madde uyku da yapıo...bakalım

bahçeşehire taşınıyor öyle servis olayı falan yok. sigortamı dışardan öderim. ben kendi paramı azda olsa kendim kazanmayı öğrendim, nasıl yapıcam bilmiyorum eşimden haşlık istemek biraz zor olucak alışmadım bide henüz 27 yaşındayım bu yaşda evede kapanmak bana göre değil, neyse allahdan hayırlısı zamna abırakmak en iyisi olucak galiba.

Semracım bence öyle düşünme bu yaşta diye bir şey yok bence dünyanın en güzel ve en zevkli işini yapacaksın en fazla 2 yıl bakarsın kızına o arada istediğin gibi bir iş bulursun , hem herşey ortak eşinden harçlık istemek diye düşünme olayı bence , bende çalışıyordum şimdi evdeyim ama hiç öyle düşünmüyorum ilk kez evde olacaksın sanırım ondan öyle hissediyorsundur alışırsın canım
ayşegülcüm bizide sor bizde 1 ayı geçti kabızız hergün yapıo ama zorlanarak ve sert yapıo mamadan olabilir mi acaba muz pirinç patates hiç vermiorum nerdeyse ilaç çok kullanmak istemiyorum çünkü tembelleşio bidaha bağırsaklar die biliyorum sor bizim için cnm

zorlanarak ve sert yapması iyi değil doktorlar bunu istemiyorlar anüsde yırtık olabilir diye , bizde de vardı aynı durum şimdi düzeldi yeşil mercimek yemeği iyi geliyor birde pancar çorbası iyi geliyor birde 2-3 adet kuru kayısıyı çok az suda haşlayıp yumuşatıyorum blendırdan geçirip veriyorum ılık ılık oluyor hem o da çok iyi geliyor birde armut ilk önce bunları dene istersen ben hepsinden olumlu sonuç aldım

slm hanımlar... bugün memlekete gidecektim, babam annemi karşılamaya kayseriye gelecekmiş, bende burdan kayserşye geçip babamlarla gidecektim memlekete amma domuz gribinden korkumuzdan göze alamadık.. bunun dönüşüde var:(

tekrar merhaba..sabah okumuştum yazılanları ama hepsini unuttum..-tatlicadiarzu-

eymeni uyuttum geldim...her tarafım ağrıyor bugün...gece yatakta bir dönüyorum karnıma biirşey çarpıyor ya eymenin kafası ya da poposu yatakta sürekli dönüyor..o yüzden hiç rahat uyuyamıyorm..sabah uyanınca birde yataktan inişi var eşimle tekrar tekrar koyup inmesini izliyoruz...yüzü aşağı yatıyor geri geri sürünerek iniyor yere kaydirigubbakcemile3

bu aralar ha hu diye garip sesler çıkartarak kafasını sallayarak bişeyler anlatmaya çalışıyor...sizin bebeklerdede varmı böyle tuhaf sesler çıkartan...ben bu sesleri çıkartmasını değilde anne baba demesini bekliyordum...CADIARZU

evet yaş günleri yaklaşıyor bende çok heyecanlıyım...geçen yılki doğum dvd snin hepsiini doldurmamıştık bu doğum gününde çekicem...oğlum için çok güzel bir anı olarak kalıcak...ben çok kalabalık yapmayacağım sadece annemler kayınvalideler birde ablalarımızı çağıracağız...

Ay bizim aybükede doğduğundan beri var kaka problemi.. hep 3-4 günde bir yapıyordu.. sonra ramazanda düzelmişti. 3 hafta öncesine kadar hergün yapıyordu ama 3 haftadır yine iki günde bir az az ve biraz koyu kıvamda yapıyor... doğrusu çok şikayetçi değil halinden ama poposuna bişey olur diye korkuyorum:(

Fazilet ne güzel anneanne, babanne yakın... biz akraba çağıramayız büyük ihtimal ama arkadaşlarla geçiririz doğum günümüzü inş..

evet tuğba...ben arkadaşlarıda çağırmak istiyorum ama evim küçük kalabalık olduğu zaman strese giriyorsun...

bu gece nerdeyse bütün ocak anneleri uyumamış anlaşılan. bende uyuyamadım. Aybükenin burnu akmaya başladı, gecede hep tıkandı durdu kızım ya. babasını kendi odasına gönderdi küçük hanım, kendi de benim yanıma ama yinede uyumadık... :(

Fazilet siz daha şanslısınız cnm.. doğum günüde olması gereken asıl kişiler orda zaten. Büyükler yeterde artar bile.

slm kızlar....nasılsınız canlı bomba kucagımda imkanlar dahilinde gecmişi okucam:kahve:

emel inş bende alışırım.

bu kabızlık için bizim doktorumuz bazı bebekler diş çıkarma dönemlerinde kabız olur yapacak pekde bişey yok dedi, ben hergün muhakkak armut yediriyorum, kayısı biara çok verdim ama hiç biri fayda etmiyor.

herkese merhabalar geçmiş bitti tam yazıcaktım elvin cadıdı uyandı öpt herkesi

Back
X