Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ohh sefan olsun:))günaydın faziletçim duygucum aylincimi görüorum nabersiniz
ayy az önce çok çılgın bişey yaptım buzluğu açtım misss gibi süper ev mantımı haşladım sarımsaklı yoğurt yaptım tereyağı sosunu yaptım veee koccaman bi tabak mantıyı mideye indirdim şuan çok pişmanım bu kadar da yenmez yaa
hee sorunlarımı çözdüm merak eden arkidişler varsa söliim, eşim sabah yarım saatte!aşı kartını ve nüfus cüzdanını halletmiş bizim gitmemize gerek yokmuş
bu sabah regl oldum sinirlerim yatıştı
araba aş ermiorum bugün profiterol falan istiorum:)))
happy birthday deryaaaaaaaaaaaaaaaa benim kız da anca dgünüme anne der(1 haz)
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3her söz dinleyen kocanın arkasında cadoloz bi karı vardırkötükedihüsokaydirigubbakcemile3
kızlar kadir tuğcuya ne sorıyım sorusu olan varsa yazsın
bahçeşehire taşınıyor öyle servis olayı falan yok. sigortamı dışardan öderim. ben kendi paramı azda olsa kendim kazanmayı öğrendim, nasıl yapıcam bilmiyorum eşimden haşlık istemek biraz zor olucak alışmadım bide henüz 27 yaşındayım bu yaşda evede kapanmak bana göre değil, neyse allahdan hayırlısı zamna abırakmak en iyisi olucak galiba.
ayşegülcüm bizide sor bizde 1 ayı geçti kabızız hergün yapıo ama zorlanarak ve sert yapıo mamadan olabilir mi acaba muz pirinç patates hiç vermiorum nerdeyse ilaç çok kullanmak istemiyorum çünkü tembelleşio bidaha bağırsaklar die biliyorum sor bizim için cnm