off canım bide su ev işi canımı sıkıyor işte.. golcukte lojmana çıkmak zor gibi lojman sayısı az ama biliyorsun donanma komutanllıgı orda olduna yetelı olmuyor( yuzbasılardan tutucaz evi bakalım merkeze yakın yola yakın lımana yakaın ole bi yer bulursak tutucaz :)))
bende hiç gitmedim golcuk nası biyer bılmıyorum valla :))) gıdınce gorcez artık..
eşim aslında marmarısteydı ama benım memlekete(eskısehır) yakın olsun dıe golcuge tayınını ıstedı ascık ana kuzusuyımda :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
annemsiz yapamam zaten nası evlenıyorum bılmıyorum :çok üzgünüm: :1shok:
kızlar napıosunuz bugün nasılsınız geçiyrdum bi ugrayayım dedim bugün kuaföre gidiyorum bakıma gireceğim ...görüşürüz akşama ...
offf hakkaten felaket kar yağıyo Allah sokaktakilerin yardımcısı olsun:Saruboceq:
iyi ki yanımda atkı bere var çok üşümeyecem eve giderkenehihoyyyt
amıınnnn:Saruboceq:
ben doncam cunku getrmedım bıseycık
ayy saat 3 olsada haber etse cocuk:1closedeyes:
selam kızlarrr
bana yardım edin . cumartesi akşamı istemeye gelecekler delikafadulden ben kahve yapmasını bilmiyorum biliyorumda kalabalığa yapmadım hiç. hani şu tahtakalelerde satılan kahve makinaları varya onlardan mı alsam. vede köpüklü olması için bildiğiniz püf noktaları nelerdr. ayy zaman yaklaştıkça heyecan basıyo delikafadulden
kız sen nerlerdesın yoksun..
vayyy hanfendı kuaföre gıdıomus oh ohhh hadı gıtt barı gecıkme..kokoşum benım..Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?