Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım hiçç sorma şu hediye işleri beni çok geriyor,neyseki biz nişanlım askere gitmeden önce konuştuk anlaştık,mesela bizim bu cmtsi yıldönümüz 6.yılımız biticek,7.yılımıza gircez,14 şubat sevgililer günü,09 mart aşkımın doğum günü, hepsini toplayıp evimize bişey alcaz :)) yani bu durumda boşa para harcamamış olcaz :)
yok canım şimdiden rezrv.yapmazlar bence,anca nisanda falan olur sanırım,ama belli de olmaz açıp bir sormak lazım..
valla cnm ıyı yaparsınız bende suan dıorum bak bana bısey alma dıom gecen dogum gunumde kalplı kolye almıs taslı ıcındede senı sevıyorum yazılı böle aslında ceyızıme bısey alsaydı daha ıyıydı ama ne yalan sölım mutlu oldum kaydirigubbakcemile3
koskocaman bı pasta bıde koskocaman kır cıceklerınden olusan bır buket yaptırmıstı -tatlicadiarzu-
ya işte benımde altta kalmamam lazım yanı aslında sakın sakın alma dıoo ya dusunuom ne alcam herseyını aldım ne alsam ne alsam ya askım benden atlı ıstedı örgü tmm onu yapcam ama baska bısey daha alım ıstıom bızım burda sey var cerceve yapılıo ustunede yazı yazıolar sonra ıcıne resımımızı koyuyolar offf napcam bılmem uleynnn kızların ısı zor valla haaa belkı mont alırım ahh ahh ne yapsak yada yastıga resımmı bassak ooff püff ne zor işmiş cnmmmdelikafadulden
Ben geldin şuraya bak kimsede sormamış beni hıh hepinize![]()
roselın h geldın balım
yoğundum az bunlarda takmışlar hedıyeye balayına hıııh bızı düşünen yok
bende alcam hedıye kıme alcam ama bılmım neyse bulunur herhal:roflol:
kızlar hepnızı en guzel yerınızden öpuyorum ı aksamlar yarın görusmek uzre
roselın mınılya lady aybuer ve nehırım sızlerı sevyom ayy ıns kımseyı unutmadım
Böcüğüm Ladyim sağolun kızlar :) bence de hediye konusunda erkekler pek öyle yastık falandan anlamaz minilyacım ya.mesela bi kolsaati çok güzel olur.veya marka bi eşofman olabilir.
Günaydınnnnn anladım minilyacım bende düşünüyorum bakalım aklıma başka hesiye gelcekmi
Ah be bitanem malesefaldığım düdüklü küçük ev aletleri vs onların borçlarını ödüyorum.onun dışında yeni hiçbir hazırlığm yok.of of.benim zaten her bi işim güç oluyor
Ya sen niye gece uyumadn böcük.ondan sonra uyucam diyon.yok işte burda uyku yasak sana