• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

hafta sonuydu dimi nişanı çok az kaldı nası heyecanlıdır kaydirigubbakcemile3

askımı bekliyorum ben de arasa da yatsam sabah olsa askımı görsem diye.bayramıne n güzel günü yarın oalcak inşallah...

evt az kaldı hemde cok azsositososito
nan delı etme benı yolarım senı ben askımı 3aydr gormuyom senağlama

ayy canım sen de en kısa zamanda görürsün insallah...

evet az kaldı.biz de 3 .hafta doğru dürüst görüşemedik aşkımla aile ortamında görüştük uzaktan baktım sadecekaydirigubbakcemile3 arada kaçamak kaçamak hep yakalandım askıma kaydirigubbakcemile3

Bu arada hareket istiyorum topiğimize..
Mesela nişan minilyanın nişan resimleri..Dimi ama..
Şöle kıyafetini, yüzüğünü nişanısını kendisini görsek fena mı olur yanim :))

Ay kıslar bugün çok tembelsiniz yafffff hala yoksunuz.yoksam geziyomusunuz ha :D

nehırım brownın harıka banada yapan artık:1hug:
roselın naılsın cnm
ayy moralım cok bozuk aslnda kızlar hıc gırmek ıstemıyorum senağlama

Hayırdır inşallah böcük merak ettim noldu seni üzecek?mutlaka mühim bişey

Bencede böcük nooldu..Hayırdır inşallah..
İnşallah şu nette olmadığın zamanlarda geçmiştir sıkıntın..Ama gelince haberdar et olur mu??

merhaba kızlar ben geldim sabahtan beri dısardaydım askımla sinemaya gittik ıssız adama ağladımm nasıl ağladım hem ....çok güzell..

böcükcüm noldu cnm ya?neden moralin bozuk?inşallah iyisindir şimdi...

Kızlar istanbulda oturacaksanız ve özellikle de kendi eviniz olucaksa belki bikaç değişiklik veya yenilik yapmak istersiniz evde.ben size mermer- granit hakkında yardımcı olabilirm.mutfak tezgahı,denizlik,merdiven... en iyisi ve güzelinden yaptırabilirsiniz.görümcemde bi banyo tezgahı var.bittim.hatta daha güzelleri de varmış.böyle siyah parlak granit.içinde simli gri parçalar var.ışıl ışıl.eğer öğrenmek isteyen olursa adres vs iletişim bilgilerini verebilirm.satış sorası montaj da bedava yapılıyor.dileyenlerin aklında bulunsun

yardımlarını beklerız cnm özelden sen telını verırsın zaten arastırmasını sımdıden yapıoruz cnm cım yaa yardım edersen sevınırım valla..,

kızlar bu sabah bende nısan sacım ıcın toka aldık taslı cok guzel ıste corap kurdale vss aldık askımla..sımdıde evdeyım abımı ve yengemı beklıorum onlarda bursa dan gelıcekler suan yoldalar 10 dk kadar burda olcaklar yemekler hazırladık sımcık yemek yıcez
ben cıkıorum canlarım hepınızı öpüyorum nısan telasımdan dolayı gıremıyorum pek fırsat buldukca yazdıklarınıza bakıp bır mesaj yazıp cıkıorum ıste öptüm herkesı byeee benı özleyın anacım

Canım inşallah çok güzel ve mutlu olur nişanın.hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.ben en çok misafirlerin içine ilk çıkarken çok heyecanlanmıştım.hayatımdaki en büyük heyecanlardan biriydi.inşallah çok mutlu olursun.

Bu arada mutlaka yardımcı olurum.siz yeterki isteyin.hatta mimari-iç dekorasyon bölümüne de başlık aştım ordan takip edebiliriz bu konuyu.piyasadan daha ucuza mal edebilirsiniz emin olun

Böcük hala yoksun çok merak ettim

kızlar bugün kimse ugramaımıs buraya sanırım ya.böcük nerelerde noldu ki?minilya işan telasında nehir nerelerde?

cnmlarımm benım merak ettınız için çok saolunnŞeniz maalesef kötu ınsanlar bıtmek bılmıyo odamdan pc alındı abım kendı YATAK ODASNA koydu bısey demedım bu kezde netımın kablosunu kesmış :çok üzgünüm:babamla arasında sorunlar oldu herzmnkı gıbı bana patladılar karı koca daha ayrıntıları sıze anlatırım

aybuer sımdık laptoptan gırıyom dantelın resmını koycam cnm bak belkı bıdaha koyamam senın için emanet laptop aldımkı yanlış anlama vermedım gıbı olmasın
sımdık bugun negıydne resmımı eklıycem son kez:çok üzgünüm:artık işten gırerım anca hepınzı cok sevyom

böcük sağol cnm ...

hadi ya demek netin yok artık evde neyse gelir belki geri...

yok cnm benım için abı kavramı yok artık en kısa surede laptop alcam kendıme sız mera etmen yerimseniben bu arada resmımı koydum populer modaya :dilcikar:

Aman canım ya iyi olduğunu öğrendikya..Napalım az girersin şimdilik..
Bende kayseriylemi bi problem oldu acaba dedim..Yada işle ilgili mi..
Tabi buda önemli ama sen sıkma güzel canını..Her şey olacağına varır..Napalım alırsın artık bi laptop bak ucuzluyorda..Gerçi ne kadar ucuzlasa 1000 den aşağı değil ama napalım..
Sebebini anlatmak istersende burdayım ...

Bu arada herkese günaydınlar..ayy minilyanın nişanı yarın..Allah kolaylık versin..İnşallah herşey çok güzel geçer.

Çok şükür iyiymişin böcüğümüz.olur böyle tatsızlıklar arada.sen yine de boşver üstünü ört.üç günlük dünya.o da seni kırmak istememiştir ama sinirle yapmıştır.üzülme.alırsın inşallah bi laptop yakında bol bol görüşürüz gene.biz burdayız yanındayız
Minilyamın da inşallah çok güzel geçer nişanı.Allah tamamına erdirsin.
Ayyyy ayyyyy.ne zor işmiş bu evlilik yaaa.off offffff

kuzularım arkdasımdan gırdım
yarın mınılyanın nışanı var arıycam ınş gıdebılırımkaydirigubbakcemile4
sızlr nasılsınız :delphin:

hoşgeldin böcükcüm.

ben hasta olucam bogazlarım şiş öksürüyorum bayramda sifayı kaptım.

minilya nasıl heyecanlıdır şimdi insallah gidersin.

Back
X