Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaynatmısınız aferin size haha işte hep böyle olun boş kalmasın buralar zaten ben hep yalnız kalıyorum
cnm bencede 8 al..ben aslında pısmanım 8 alsaymısım keske ama 7 de yeter bana..
cnm benımkının kodu 7104 SJS..
cnm banyoya koyucaksan bence beyaz al..ya bende kararsız kalmıstım ama grı aldım ya ben bosch unkını alsaydım kesın beyaz alıcaktım cunku boschta beyaz cok hoş duruooduu bıtmıstım ama ıste hepsı aynı model aynı renk dedı askım o yzuden ok dedım:asigim:
anladım canım,ya yok banyoya koymuycam canım,benm birde küçük tuvalet var evimde,onu kapatıcam çamaşır makinesini koycam,işte çamaşır sepetini falan herşeyi oraya koycam.banyo ya koymak istemyrm ferah olsun banyo diye.işte dediğim gibi kapasını kapattım mı kimsenin görmesine imkan yok makinemi,bide beyazı temizlemesi falan daha kolay oluyor,aslında hepsini beyaz almak var temizleme konusunda ama yinede mutfakta gri daha hoş duruyor..o yzden çamaşır mak.hariç hepsini ınox alcam..
Eh anneler öyle alışmış.neyseki benimki yap demiyo.çünkü ne yapmayı becerebilirim ne de severim.iki dakka uğraşırım sıkılırım.zaten bişeyede benzemez
Kaynanan sana değer veriyosa yap tabi.geçnde bi arkadaşa kayınpederi çizme yapmıştı ay ne güzel bi düşünceli insanmış dedim.çok hoşuma gitti.helal böyle kaynanaya kayınpedere
benim ki de nasıl çamaşır odasında olcak görünmycek farketmez,nasıl istersen diyor ya kız sen nerden aldın ben siteden bakıyorum onun fiyatı 1548 ytl görünüyor,ya nerden aldıysan bende ordan alıym bari az buz fark yok..bide peşin mi aldın taksitli mi
laa geldım dıyom kımseden çit yok allam sen sabır