2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kaynatmısınız aferin size haha işte hep böyle olun boş kalmasın buralar zaten ben hep yalnız kalıyorum

ben de geldim ütümü bitirdim mutfagı toparladım derken zaman geçti sonra kayınvalidem aradı yarım saat onla konustuk sadece yemek kaldı ona da birazdan başlarım bugün de akşam oluyor.

Ben buralardayım ama işte pek fırsatım olmayabiliyor bazı bazı.aybuer kız maşallah hamaratsın ha.bende hiç yok inan.sevmiyorum çabuk yoruluyorum işten.aman

napim canım evde vakit geçmiyor ki böyle bari geçiyor yoksa pc karsında akşam ediyorum gün geçip gidiyor.şal başladım şimdi de ara ara da onu örüyorum anneme.bakalım bitirirsem sıkılmazsam bir tane de kayınvalideme yapıcam ya kaynana bohçası için ya da hediye bakalım.işte az biraz hamaratım :)

Kaynanan sana değer veriyosa yap tabi.geçnde bi arkadaşa kayınpederi çizme yapmıştı ay ne güzel bi düşünceli insanmış dedim.çok hoşuma gitti.helal böyle kaynanaya kayınpedere

oohh ne gusel valla hamarat kızlarr ya bende aslında sevıorum dantelı ama su sıralar heves gelmıoo nedense ama aksam örucem mafeless annemın dılınden kurtulamıom yap yap dıe tutturdu nısanlı kızsın dıo yapsana dıoodelikafadulden

Eh anneler öyle alışmış.neyseki benimki yap demiyo.çünkü ne yapmayı becerebilirim ne de severim.iki dakka uğraşırım sıkılırım.zaten bişeyede benzemez

cnm bencede 8 al..ben aslında pısmanım 8 alsaymısım keske ama 7 de yeter bana..
cnm benımkının kodu 7104 SJS..
cnm banyoya koyucaksan bence beyaz al..ya bende kararsız kalmıstım ama grı aldım ya ben bosch unkını alsaydım kesın beyaz alıcaktım cunku boschta beyaz cok hoş duruooduu bıtmıstım ama ıste hepsı aynı model aynı renk dedı askım o yzuden ok dedım:asigim:

anladım canım,ya yok banyoya koymuycam canım,benm birde küçük tuvalet var evimde,onu kapatıcam çamaşır makinesini koycam,işte çamaşır sepetini falan herşeyi oraya koycam.banyo ya koymak istemyrm ferah olsun banyo diye.işte dediğim gibi kapasını kapattım mı kimsenin görmesine imkan yok makinemi,bide beyazı temizlemesi falan daha kolay oluyor,aslında hepsini beyaz almak var temizleme konusunda ama yinede mutfakta gri daha hoş duruyor..o yzden çamaşır mak.hariç hepsini ınox alcam..

anladım canım,ya yok banyoya koymuycam canım,benm birde küçük tuvalet var evimde,onu kapatıcam çamaşır makinesini koycam,işte çamaşır sepetini falan herşeyi oraya koycam.banyo ya koymak istemyrm ferah olsun banyo diye.işte dediğim gibi kapasını kapattım mı kimsenin görmesine imkan yok makinemi,bide beyazı temizlemesi falan daha kolay oluyor,aslında hepsini beyaz almak var temizleme konusunda ama yinede mutfakta gri daha hoş duruyor..o yzden çamaşır mak.hariç hepsini ınox alcam..

cnm sen bılırsın ama bende öle beyaz dusunuodum gercı grı aldıgıma pısman dıılım cunku sımdı dusundukce ıykı grı dıorum..ya hepsı aynı olsun ıstıosun anladınmı yanı ben öle dusunuorum en azından bence sende ole yap kafan rahat olsun..
senınkı ne dıoo beyz almana?

Eh anneler öyle alışmış.neyseki benimki yap demiyo.çünkü ne yapmayı becerebilirim ne de severim.iki dakka uğraşırım sıkılırım.zaten bişeyede benzemez

hımm yok ben cok severdım sımdı bıraz cnm ıstemıoo ama yazma oyaları vss herkes saskınlıkla bakardı benım oyalarımı hatta lıse yıllarında örüp satıodum sırnaşık şey
bı arkım var suan oda nısanlı ve evlencek mart nısan gıbı sımdı yazmalarını cıkarıoo gul oyası cıkardı dedım ana bunu bı yerden tanıom ördugumude tanırım hanıkaydirigubbakcemile3 dedı pıss uyuz sen satmıstın bana dedı o bıraz beceremıodu benden begenıodu hep benden aldısırnaşık şey
görsen bı havlu kenarı yapıodum..bıde en zor ornegı cıkarıodum dıe hep nazar oluodum annem hep nazar duası okuodu bana..sırnaşık şey
ama sımdı nedense hepsı yarım duruoo annemde dürtüoo yapsana dıe bende uyuz oluommm ya bırak yapmıcam dıommmdelikafadulden

Kaynanan sana değer veriyosa yap tabi.geçnde bi arkadaşa kayınpederi çizme yapmıştı ay ne güzel bi düşünceli insanmış dedim.çok hoşuma gitti.helal böyle kaynanaya kayınpedere

valla canım kaynanam değer veriyor sanki öle çok sıkı fıkı bir ilişkimiz yok ama arar arada ben ararım sevgiliyken daha iyiydik o zaman daha çok arardı beni şimdi belki de benden bekliyor.sevgiliyken alırdı hediyeler falan örerdi ya da.nişanlanalı biey görmedim gerçi bi tane abiye şal hediye etti .diğer gelininden dili yandıgı için belki de mesafeli bilemiyorum ama onu seviyorum düşünüyorum bakalım
evet dimi ne güzel düşünmek çok güzel hediye falan hikaye yoksa...

bu aaralar hamaratlıgım üzerimde evlenmeme de daha ççok nasılsa her şeyi yapıyorum usta olurum o zamana kadar :) 2010 gelini olacagım sanırım bben...

benim ki de nasıl çamaşır odasında olcak görünmycek farketmez,nasıl istersen diyor ya kız sen nerden aldın ben siteden bakıyorum onun fiyatı 1548 ytl görünüyor,ya nerden aldıysan bende ordan alıym bari az buz fark yok..bide peşin mi aldın taksitli mi

benim ki de nasıl çamaşır odasında olcak görünmycek farketmez,nasıl istersen diyor ya kız sen nerden aldın ben siteden bakıyorum onun fiyatı 1548 ytl görünüyor,ya nerden aldıysan bende ordan alıym bari az buz fark yok..bide peşin mi aldın taksitli mi

cnm senın modelı ne söle bana sorım ben..cnm ben pesın aldım o yuzden ındırımlı aldım..

h gorduk laa mınılya sen kıme sordun onı
ayy dun yılmaz by gene aradı babam varmış yanına oturmuslar dedım lal serısını bana baya ındrımlı verırsıznı artık dedım ayyy sen ıste yeterkı dedı:)
bıkac arcelık mağazasına sorudm hıc ındırım yapmıyola bıde pesın fıyatı dıolar uyy kalsın dedım yılmaz bey ayarlıycak

Back
X