2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

gerçi 2 gündür rahatsızdım ben bişi yiyemedim suyuda az içmiştim ondanmı ki?ama şuan çok içiyorum basladım ama hala göğüslerim boş

merhaba kızlar umarım herkes ve bebişler iyidir...ya uyku düzeni rutinleşen varmı? ayrıca kırkı çıkanlar bebeişlerde gülümseme ve agulaması başlayan??

benim bebiş gülüyo ve aguluyo..yalnız gece 22.00 ile 02.30 arası gece/gündüzü karıştırdığından uyumuyor..artık gece/gündüz farkını öğretmek gerekecek sanırım...

bu uyku duzenını nsl oturtucamız konusunda bı bılen varsa banada annatsın arkadaslar bnmkı buyudukce akıllancana ıyıce manyadı uyku muyku yok kızda ya nsl olcak bılmıyorum

valla canım bende epeyce markalı şeyler araştırdımki markalılar kaliteli oluyo diye ama hiç biri içime sinmedi yalnız ben ankara dan değil kayseriden kale içinde bi mağazadan aldım ama o marka her yerde satılıo First Class Baby Diye bi marka

selam kızlar bizde bugün aşımızı yaptırdık uyuyoruz kilo almış yine maşallah
selmacım o gün konuştuk burda benimde o günden sonra azaldı bugün gelmeye başladı biraz biraz korktum valla normalde her emzirmede birini veriyodum dün ikisini birden verdim

kızlar 2 aylık aşılarını yaptıran varmı bizim 10 nisanın 2 aylık aşımız var kaç aşı vuruyorlar kimisi 3 aşı diyor kimiside 2 diyor aynı andamı vuruyorlar

kızlar 2 aylık aşılarını yaptıran varmı bizim 10 nisanın 2 aylık aşımız var kaç aşı vuruyorlar kimisi 3 aşı diyor kimiside 2 diyor aynı andamı vuruyorlar

evet canım 3 aşı vuruluyomuş aynı anda iki koldan bi bacaktan sanırım ben bugün yaptırdım 1 aylık aşısını 20 nisandada 3 tane olucak öyle dediler

kızlar hastanenin verdiği aşı karnesine baktım..verem, menenjit, difteri/tetanoz/boğmaca (tek aşı), çocuk felci aşıları yapılacak olarak görünüyor..3. ayda da aşı karnesinde yazmıyor ama doktorumuz özel not düşmüş rota virüsü aşısı yapılacakmış..bu zehirli ishale karşı sanırım...

iyi akşamlar kıslar...valla bu süt azalma olayı gerçekten insanı üzüyor...toplu dua edelim formdaki tüm annelerin sütleri dolsun taşsın...ama taşanda boşa değil bebişlerimize yarasın....amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
AMıııııııııııııNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bu arada verem aşısı özel hastanelerde yapılmıyormuş..verem savaş dispanserine götürecekmişiz öyle dedi doktorum..ama belki sağlık ocaklarında da yapılıyordur..

bu arada verem aşısı özel hastanelerde yapılmıyormuş..verem savaş dispanserine götürecekmişiz öyle dedi doktorum..ama belki sağlık ocaklarında da yapılıyordur..

bu uyku duzenını nsl oturtucamız konusunda bı bılen varsa banada annatsın arkadaslar bnmkı buyudukce akıllancana ıyıce manyadı uyku muyku yok kızda ya nsl olcak bılmıyorum

Canım gece gündüz farkını anlamasını sağalamka için yapılacakları okumuştum aklımda kalanları yazayım.
Gündüz mümkün olduğunca aydınlık sesli ortamlarda uyutun bebeğinizi ve uykudan kalktığında yada altını temizlerken onunla konuşun ,Ve uyanmasını beklemeden 2.5 - 3 saatte bir mutlaka tamamen uyandırıp emzirin uylu halindeyken emzirmeyin tamamen uyandırmak için altını değiştirin yüzünü ıslak havlu ile silin ve tamamne uyanmasını sağalyın .
Gece ise sadece ihtiyacını görüp yatağına yatırın konuşmayın ve eğer uyanmazsa siz müdahale etmeyin uyanması için diyordu .
Ne renk aldın arabayı diye de sorayım hemen gamyoncuiremsu

yapalim hayatim walla toplu dua etmek cok iyi fikir delikafadulden
ben varim nezaman dua edicez ????
benim bugün cooooooooooooooook isim var ya yarin esimin sefini caya davet ettim kadin asiri titiz ee bizimde ev aldi basini götürüyor daha dün temizlemistim evi bugün gene berbat .......bide türk yemeklerinden en cok sarmayi seviyormus onuda yapmak farz oldu artik
bi duada benim icin edin kizlar ya walla isim basimdan askin hem yarin o gelicek hemde pazartesi ögleden sonra dis etimi kesip antibiyotik koyucaklar .... o anda esim falan yanimda olamicak bebis benimle discide olucak umarim isim bittiginde gene kendimde olurum yoksa bebekle o halde nasil eve gelicem bilmiyorum :a015:

eevet sağlık ocakları yapıyor nestlecim bize 21 nisana gün verdiler

canım kendine dikkat et...bu zamandada ne misaifri kıs nasıl halledeceksin...allah yardım etsin canım....dua ederim sana...valla çok zor bbek var çocuk var birde yardımcın yok....kıs ne kadar çok zorlanıyorsundur oralarda...benim sağolsun kardeşlerim geliyorda yine yarım yamalak herşey...allah yardımcımız olsun

kızlar iyi akşamlar..
bugün biz oğluşun 2 aylık aşısını yaptırdık size de bilgi vereyim dedim. verem aşısını sağlık ocağında yapıyorlar o mecbur zaten. diğer aşılarını doktorunda yaptırdık. onlar da karma aşı ve rotavirüs. sağlık ocağındada ücretsiz yapılıyormuş aslında ama biz yaptırmadık. ayrıca sağlık ocağı pnömokok aşısınıda aynı gün yapıyor ama doktora sorduğumda hepsi fazla gelir ve aşıların etkisini azaltır o yüzden ben 3. ayda yapıyorum dedi.
ateş falan olmadı şu saate kadar ama sabaha kadar ne yaparız bilmem. ayrıca aşıya gitmeden bigün önce banyosunu yaptırın çünkü aşıdan sonra 2 gün banyo yapması yasak. şimdilik aklıma gelenler bu kadar. sizlere de kolay gelsin diyorum şimdiden.

kızlar çok skıldım yaa gündüzleri annem yanımda akşamları kayınvalidem tamam allah razı olsun yalnız bırakmıyolar ama annem sağolsun herşeyime karşır çocukla ilgili nasıl emziriceğime bile kayınvalidem deseniz bir tuhaf altını değiştirirken gelir başıma dikilir emzirdiğim saatleri sayar şukadar oldu açıkmıştır altını kirletmiştir emziğini ver yatır :mymeka: sanki ben hiçbirşey bilmiyorum eşimde buaralar işten geç geliyor yorgun argın yatıyor zaman geçiremiyoruz :1closedeyes:sıkıldım gerçekten yanlız olanlara özeniyorum valla

cnm 3 aşıyı birdenmi yaptırdın 2 bacakmış 1 kolmuş çok agladımı benim kızım ilk aşısında kasıla kasıla agladı vallahi neyapacagımı düşünüyorum
saglıkocagındaki hemşirelerde çok cins geldilerini begenmiş ukalalar

saol cnm :1hug:
bi yandan zor bi yandanda rahatim aslinda beyazbulut cnmm benim seni cok iyi anliyorum tuandayken bende tek degildim herseyime karistilar yedigimden ictigime cocugun kiyafetine kadar Allah yardimcin olsun cnm walla her ikiside cok zor
hekadar daha kalicaklar gitmiceklermi annen ve kayinvaliden ?? sonucta sizinde özel bi hayatiniz var ins. en yakin zamanda herkez evine dönerde sende biraz rahat edersin cnm bebis kucagimda eksik harfler olabilir kusura bakmayin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…