2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çiğdem nasıl aldın arabayı kaçlira bende bakıyorum ama bulamadım kafam göre bişi resmini eklesene

sağolun kızlar iyi geldi valal gerçekten kendime geldim birde dün gece falan yordu benim kız bugün doping gibi geldi
Beyaz bulut canım ben bol bol süt sağıp bıraktım eve makinayı yanıma almadığıma pişman oldum hatta uzuzn sürdü işim .Sende öyle yap süt bırak annene yada biraz daha sıkalım dişimizi havalar ısınmaya başlıyor yavaş yavaş acısını çıkarırız nasılsa
Çiğdem 10 puan 10 puan dide şampiyon olacak haydi destek tam destek .hangi arabayı aldın kız internette baktığımızımı

evet netten baktığımı aldım ne bılım dahaguzelını goremedım ona benzer choccolar 1000 lıra burda dandık arabalar bıle 350 den baslıo ne vercem o paratı o cok hosuma gıttı zaten ıadesı var beğenmessem 1 hafta ıcınde yollarım gerı
gelsın ben sıze annatırım nsl bısı işte b ıkı gun ıcınde elımde olur

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlaarrrr...sonunda yazma fırsatı bulabildim.allahım ya kaç gündür popomun üstüne oturmuyom diyemicem çünkü popomun üstünden kalkamıom,bizimki meme sapığı oldu,süt sarhoşu takılıo valla.napcam böyle ben,pörsüdüm iyce yaw.
Dün 40ımız doldu sonunda şimdi mucizeyi bekliyorum,düzene girelim diye:)
bu arada bende oyladım kızlar resimlerinizi,fırsat bulursam eklerim bende.
yazamasamda ara ara okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı.neyse şimdi yine sapığım çağırıo beni.öptüm hepinizi canlarım

buaraba ikiparçadan oluşuyor dmi güzele benziyor aslında neyse gelsin kullanışlımı bakalım söylersin bize

Son düzenleyen: Moderatör:
Güle güle kullan çiğdem bak bakalım gerçekten hoşuna giderse haber veririmisin bana da bende alayım da fink atmaya gidelim kızımla alışveriş merkezlerine zira 20 gündür alışveriş yapamadığım için huzursuzum (
Hangi rengini aldın canım

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar bende bebek arabası aldım uzun araştırmalardan sonra nihayet karar verebildim ben hep markalı modelleri araştırmıştım kullanışlı olsun diye ama mağaza da gördüğüm sıradan bir model çok hoşuma gitti ve çokta kullanışlı
çift taraflı kullanılıyo tamamen yatabiliyor yada 3 kademeli ayarlanabiliyor üstü tamamen kapanabiliyor yağmur ve kar için koruyu kılıfı var naylon olanlardan değil hemde döşemesinin kumaşından ki oda çok kaliteli silinebilir yıkanabilir çok yumuşak araba katlanınca çok az yer tutuyor çokta hafif tekerleride 90derece dönüyor altında sepeti var renkleride güzel fiyatı ise sadece 150tl

canımcım bende ankaradayım ve kızıma bebek arabası bakmaktayım.bende chicco falan araştırdım ama gerçekten çok büyük...bende kullanışlı bir şey arıyorum.nereden aldın ankaradan gideyim bende alayım..kaydirigubbakcemile2

yaaaaaa kızlarrrrr bu gecede uyumadı.sabahladık. altıda uyuyakaldı ona kadar uyudu. üç gündür perişanım.kırkı falan hikaye .geçen hafta çarşamba günü kırkımız çıktı. cumartesiye kadar iyiydi. ama pazardan itibaren sapıttı.uyumuyor kuzum.uyutuyorum beşiğine yatırıyorum 15 dak sonra uyanıyor.hadeeeee tekrar albaşa sabah altıya kadar beşiğene kaldır yatır fenalık geldi.nolcek böle bir akıl verin yauuuwwwww

ahh cnm benm kızda uyumadı bugün.babası uyuturdu hergün ama dün gece yorgunmuş sızdı kaldı.berru daa bana kaldı.7 de kalktı aksam 2 e kadar uyumadı sonra uyuttum zar zor koydum yatagına opsss uyandı aldım uyudu koydum uyandı aha böle oynayıp durduk.sonra dalamadı uykuya bi türlü mızık mızık uyuyamadı.şuan hala öyle uyuyamıyo.

demircooll nasi dayaniorsun yaww benim gözler üçüncü günün sonunda kıpkırmızı kahvaltı bile yapamadım bir şey yemediğim için sütümde gelmioo.cokacimcoook..herkes diyor ki emziğe alıştır rahat dersin.herzamanda almıyor emziği.sen kullanıyormusun emzik????delikafadulden

cigdem kisss araba cok güzelmis
bizimkine benziyooooooooo delikafadulden delikafadulden delikafadulden
güle güle kullansin güzel kizin arabasini

ahh canım yaa emzik almıyor damaklı var 2 tane sert geliyor galiba.bakalım bahar dalinin bulmus ondan bakıcaz olmassa lebis teyzesi göndericek berruya.

ya bide sütüm akıyo falan dedim dedim burda vallahi 2 gündür sütüm yetmiyo çocuga.aglıyo habire doymuyo zaten göğüsler desen yumusacık hiç birikmiyo süt

selma valla ben maşallah dedim benim nazarım değmemiştir kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana sumu içmiyorsun acaba ben su içmediğim zaman sank daha az oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…