- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
koy sekerım senınkınede ben oy verım nolcek 10 verdın dımı kız coğu arkadaslarım bkmadan 1 verıp bıde bana bı daha verılıyomu yannıs verdım dıye yazıoooo:roflol: bende kuafore gıtmek ıstıyorum yaaaa hımbılın bırı oldum cıktım off bakımsızlıktan gıyıcek hıcbıseyım yok sac baş aldı yürüdü -tatlicadiarzu-kızımın arabasını sıparıs ettım gelsın evde durmıcam cuma kırkımızda cıkıo gezcem kapı kapı ya cok sıkıldım kafamçokkarıştı
canım ben burdayımay gene gitti herkes
günaydın arkadaşlar bende bebek arabası aldım uzun araştırmalardan sonra nihayet karar verebildim ben hep markalı modelleri araştırmıştım kullanışlı olsun diye ama mağaza da gördüğüm sıradan bir model çok hoşuma gitti ve çokta kullanışlı
çift taraflı kullanılıyo tamamen yatabiliyor yada 3 kademeli ayarlanabiliyor üstü tamamen kapanabiliyor yağmur ve kar için koruyu kılıfı var naylon olanlardan değil hemde döşemesinin kumaşından ki oda çok kaliteli silinebilir yıkanabilir çok yumuşak araba katlanınca çok az yer tutuyor çokta hafif tekerleride 90derece dönüyor altında sepeti var renkleride güzel fiyatı ise sadece 150tl
ahh cnm benm kızda uyumadı bugün.babası uyuturdu hergün ama dün gece yorgunmuş sızdı kaldı.berru daa bana kaldı.7 de kalktı aksam 2 e kadar uyumadı sonra uyuttum zar zor koydum yatagına opsss uyandı aldım uyudu koydum uyandı aha böle oynayıp durduk.sonra dalamadı uykuya bi türlü mızık mızık uyuyamadı.şuan hala öyle uyuyamıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?