cnm 3 aşıyı birdenmi yaptırdın 2 bacakmış 1 kolmuş çok agladımı benim kızım ilk aşısında kasıla kasıla agladı vallahi neyapacagımı düşünüyorum
saglıkocagındaki hemşirelerde çok cins kendilerini begenmiş ukalalar kendilerince tavır yapıyorlar
kızlar çok skıldım yaa gündüzleri annem yanımda akşamları kayınvalidem tamam allah razı olsun yalnız bırakmıyolar ama annem sağolsun herşeyime karşır çocukla ilgili nasıl emziriceğime bilekayınvalidem deseniz bir tuhaf altını değiştirirken gelir başıma dikilir emzirdiğim saatleri sayar şukadar oldu açıkmıştır altını kirletmiştir emziğini ver yatır :mymeka: sanki ben hiçbirşey bilmiyorum eşimde buaralar işten geç geliyor yorgun argın yatıyor zaman geçiremiyoruz :1closedeyes:sıkıldım gerçekten yanlız olanlara özeniyorum valla
Canım gece gündüz farkını anlamasını sağalamka için yapılacakları okumuştum aklımda kalanları yazayım.
Gündüz mümkün olduğunca aydınlık sesli ortamlarda uyutun bebeğinizi ve uykudan kalktığında yada altını temizlerken onunla konuşun ,Ve uyanmasını beklemeden 2.5 - 3 saatte bir mutlaka tamamen uyandırıp emzirin uylu halindeyken emzirmeyin tamamen uyandırmak için altını değiştirin yüzünü ıslak havlu ile silin ve tamamne uyanmasını sağalyın .
Gece ise sadece ihtiyacını görüp yatağına yatırın konuşmayın ve eğer uyanmazsa siz müdahale etmeyin uyanması için diyordu .
Ne renk aldın arabayı diye de sorayım hemen gamyoncuiremsu
saol cnm :1hug:
bi yandan zor bi yandanda rahatim aslinda beyazbulut cnmm benim seni cok iyi anliyorum tuandayken bende tek degildim herseyime karistilar yedigimden ictigime cocugun kiyafetine kadar Allah yardimcin olsun cnm walla her ikiside cok zor
hekadar daha kalicaklar gitmiceklermi annen ve kayinvaliden ?? sonucta sizinde özel bi hayatiniz var ins. en yakin zamanda herkez evine dönerde sende biraz rahat edersin cnm bebis kucagimda eksik harfler olabilir kusura bakmayin kizlar
kızlar geceleri nasl emziriyorsunuz kaç saatte bir benim dr 1 aylık olana kadar 2 saatte bir emzir dedi bzizm 1 ay doldu kızımda geceleri emzirme saatinde uyanmaz oldu mışıl mışıl uyuyor kıyamıyorum uyandırmaya siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz??
yok canım bende kalmıyolar kaynana alt sokakta annemde lede aynı sokakta oturuyoruz gündüzleri annem uğruyor akşamlarıda kaynana sürekli böyle kaynanam zaten çocuk yokken de bizdeydi herakşam özel hayat mı:uhm: o ne olaki ben unuttumda uzun zamandır
kızlar geceleri nasl emziriyorsunuz kaç saatte bir benim dr 1 aylık olana kadar 2 saatte bir emzir dedi bzizm 1 ay doldu kızımda geceleri emzirme saatinde uyanmaz oldu mışıl mışıl uyuyor kıyamıyorum uyandırmaya siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz??
DURU KIZIM YENİ UYUDU...:1shok: BENİM GİBİ UYKUSUZ OLAN VAR MI DİYE MERAK ETTİM...YA 4.UYKUSUZ GECEM 4 GÜNDÜR 5 SAATLİK UYKU ANCAK UYUYABİLDİM...ŞİMDİ YATCAAAMMMM UYUMAK İSTİOOMMM.
BU AKŞAM BENDE YIKAYACAĞIM YATMADAN UMARIM İŞE YARAR..laelaelaelaelae
sen kaynanani bana gönder cnm bana yardim etsin birazcik delikafadulden
ya bizimde özel hayatimiz kalmamisti ama artik kocis gün saymaya basladi:bbo:
gündüzleri nasil yapiyorsun cnm yaa uyuyabiliyormusun onlar sizdeyken mirmirmirmir
eger uyuyamiyorsan uyumaya calis cnm
benim oglanin burnu tikali kizlar aspiratör kullaniyoruz bide anne sütü damlatiyorum burnuna ama bi faydasini göremedik
benim bogaz agrim gecmiyor denemedigim seyde kalmadi neler yapiyim kizlar gecmesi icin ?
hepinizi kocaman öptük mis kokulumla
iyi geceler kizlar
gelen giden olmazsa uyuyorum canım akşam kayınvalidem burdaykende uyuya kalmışım kız yeni uyumuştu bi kalktım gitmiş napıyım hayatım onların keyfini bekleyememki alınan alınsın :1closedeyes:
DURU KIZIM YENİ UYUDU...:1shok: BENİM GİBİ UYKUSUZ OLAN VAR MI DİYE MERAK ETTİM...YA 4.UYKUSUZ GECEM 4 GÜNDÜR 5 SAATLİK UYKU ANCAK UYUYABİLDİM...ŞİMDİ YATCAAAMMMM UYUMAK İSTİOOMMM.
BU AKŞAM BENDE YIKAYACAĞIM YATMADAN UMARIM İŞE YARAR..laelaelaelaelae
günaydın kızlar biz dün 1. aylık aşımızı yaptırdık bugün banyo yaptırcambişey olmaz dimi sormayı unuttum hemşireler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?