2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

:1shok:şakkıdı
canım bizdekırkımız çıkana kadar öyleydik en çarşamba pazarı gibiydi. eeeee alışmışsın iki kişi sessiz sakin yaşamaya..birden bebek geliorrr.sonra büyükler herşeye karışıyor.kırkımız çıkana kadar dua ettim allahım kırbirinci gün gelsin dieeee allahtan geçen hafta çarşamba günü kırkımız çıktı ev sakinleşti..eşim bebeğim ve ben bir haftadır yalnızız annem baze gündüzleri geliooorrrr yardıma o kadar...seni o kadar iyi anliorim ki canım..bu günlerde geçecek..ama şunu söyleyeyim yalnız kaldığındada yine eşinle eskisi gibi vakit geçiremiorsun.çünkü çocuk dahil tüm işleri sen halletmek zorunda kaliorrrsunnn.

bizde bugün yanlızız eşimle özlemişim valla eşim annemler burada diye gece dışarı çıkıyor ben uyuyor oluyorum bazen geldiğinde yanlız biraz zor oldu yemek gelen giden ama alışmak lazım
Aynen benim kayınvalidede ay geçen gün altını değiştirirken heryere işettim çocuğu bayılıvercektim

-tatlicadiarzu-
canım ben 47 gündür bu yöntemleri uyguluyorum ama bizim kıza sökmedi o yine bildiğini okuyor...uyumak isterse başında davul çal uyuyor.uyumak istemezse istediğn kadar sakin sessiz bir ortamada uyutmaya çalış uyumuyor...
anlayacağın bizimde hala uyku düzeni diye bir şey yok...üçgündür geceleri uyumuyruz bu akşam nolcek bilmiooommm belki yine sabahlarım.-tatlicadiarzu-

yok canım bende kalmıyolar kaynana alt sokakta annemde lede aynı sokakta oturuyoruz gündüzleri annem uğruyor akşamlarıda kaynana sürekli böyle kaynanam zaten çocuk yokken de bizdeydi herakşam özel hayat mı:uhm: o ne olaki ben unuttumda uzun zamandır

kızlar geceleri nasl emziriyorsunuz kaç saatte bir benim dr 1 aylık olana kadar 2 saatte bir emzir dedi bzizm 1 ay doldu kızımda geceleri emzirme saatinde uyanmaz oldu mışıl mışıl uyuyor kıyamıyorum uyandırmaya siz gece kaç saatte bir emziriyorsunuz??

cnm ben geceleri iki defa bazende 3 defa emziriyorum
banada hastanede iki saatte bir emzir dediler ama ebem ve cocuk doktorum uyuyorsa uyandirma dediler bende ellemiyorum uyaninca emziriyorum ..bide üstü islaninca falan altini degistirirken uyaniyor ozamanda emziriyorum ....

sen kaynanani bana gönder cnm bana yardim etsin birazcik delikafadulden
ya bizimde özel hayatimiz kalmamisti ama artik kocis gün saymaya basladi :bbo:
gündüzleri nasil yapiyorsun cnm yaa uyuyabiliyormusun onlar sizdeyken mirmirmirmir
eger uyuyamiyorsan uyumaya calis cnm

benim oglanin burnu tikali kizlar aspiratör kullaniyoruz bide anne sütü damlatiyorum burnuna ama bi faydasini göremedik
benim bogaz agrim gecmiyor denemedigim seyde kalmadi neler yapiyim kizlar gecmesi icin ?
hepinizi kocaman öptük mis kokulumla
iyi geceler kizlar

merhaba kızlar bikaç gündür giremedim internette problem vardı yazdklarınızı okudum... hala annesi kayınvalidesi kalanlara Allah kolaylık versin insan biyerden sonra hiç kimseyi istemiyo.
uyku problemi çok zor biz gece yatmadan yıkıyoruz biraz rahatlıyo ve uyuyo tavsiye ederim...

iyi geceler herkeslere benm kız 7 de bi uyandı valla hala ayakta.aglıyoo car caaaaaaaaaaaaarrrrrrr.duş aldım zorlaaa onuda yıkadım hala uyumuyoo

DURU KIZIM YENİ UYUDU...:1shok: BENİM GİBİ UYKUSUZ OLAN VAR MI DİYE MERAK ETTİM...YA 4.UYKUSUZ GECEM 4 GÜNDÜR 5 SAATLİK UYKU ANCAK UYUYABİLDİM...ŞİMDİ YATCAAAMMMM UYUMAK İSTİOOMMM.

BU AKŞAM BENDE YIKAYACAĞIM YATMADAN UMARIM İŞE YARAR..laelaelaelaelae

ben uyandıkça emziriyorum bi gece uyanıyo bide sabah karşı yani 2 kere falan banada uyandır dedi doktor ama uyandırmıyorum uykusundan uyanınca huysuzlanıyo hiç uyumuyo bidaha

o uyuyunca sende uyu canım yoksa dayanamazssın boşver işi gücü napalım biraz büyüyünceye kadar uğraşıcaz böle

gelen giden olmazsa uyuyorum canım akşam kayınvalidem burdaykende uyuya kalmışım kız yeni uyumuştu bi kalktım gitmiş napıyım hayatım onların keyfini bekleyememki alınan alınsın :1closedeyes:

gelen giden olmazsa uyuyorum canım akşam kayınvalidem burdaykende uyuya kalmışım kız yeni uyumuştu bi kalktım gitmiş napıyım hayatım onların keyfini bekleyememki alınan alınsın :1closedeyes:

günaydin güzel annisler
iyi yapmissin cnm ,kayinvalidende anlamistir zaten senin yorgun oldugunu alinmamistir a.s.

kizlar benim bugün hic sesim cikmiyor yaaaaaa napcam ben gece denemedigim kalmadi kasik kasik bal yedim sicak cay ictim ...bana acil bi yöntem lazim sesimin geri gelmesi icin bugün önemli bi misafirim gelicek (
kagida yazarakmi konuscaz :roflol:

bide benim oglanla bende artik yapisik ikiz gibi olmaya basladik yataga attigimda bana bagiriyor kucagima aliyorum iki sn emiyor sonra agzindan memeyi cikartip gülüyor :roflol:
resmen oyuncagi yapti beni bu velet :asigim:

:1shok: ay cnm ya nasil dayaniyorsun Allah yardimcin olsun
sevgininde dedigi gibi gündüzleri evi yemegi temizligi birak bebisinle sende uyu yoksa sen hasta olursun bebise bakmak icin ilk senin sagligin önemli :1hug:

günaydın kızlar biz dün 1. aylık aşımızı yaptırdık bugün banyo yaptırcambişey olmaz dimi sormayı unuttum hemşireler

günaydın kızlar gece-gündüzü farketmesi için gece yatağında gündüz farklı yerlrrde yatırıyorum bende işe yaradı benim oğluş geceleri 1,5 saat arayla emmeye kalkıyor ama genelde geceleri uyuyor gazı olmazsa

canancım geçmiş olsun canım benimde başıma sık gelirdi okuldayken ben sütün içine bal ve karabiber koyup öyle içerdim süt çok sıcak olmıycak ılık da olmıycak ayarlaman gerek. ayrıca ıhlamur iyi geliyor boğazını devamlı nemli tutmalısın ılık içecekler tüket ayrıca ve en önemlisi konuşmamalısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…