anneyi bir kaç aydan beri diyordu sonra gel dedi en sonda dede ve baba diyor canım
cnm ya gercekten meraklanmistik bizde iyi oldu yazdigin
ins. sonuclarda iyi cikar umarim psikolojiktir bel agrin esin yanilmamistir
uff gercekten cokmus ama sen basarirsin 50 velete söz gecirmeyi bide onlar yeni basladiklari icin okula söz dinlerler ya 8. sinifa ciksaydin 50 kisi :1shok:
bence söz dinlerler sende bol bol 5 yildiz verirsin ögretmen hanim delikafadulden
hadi cnm güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz
bende yemek yapicam cok mutluyum nedenini bilmiyom sinavi atlattim ya ondandir sanirimsırnaşık şey
aksama güzel güzel yemekler yapicam ve kocisle yemekteyiz programini oynucaz :roflol:cok seviyom böyle puan falan veriyo ya hahaaa süper oluyor :roflol:
BEYLI HANIMLI KONUSUYOZ IKI SN COCUGA BAKARMISINIZ ACABA DIYORUM MISAFIRE COCUKMU BAKTIRILIRMIS ILK DEFA GÖRÜYORUM FALAN DIYO ayni televizyondakiler gibi tartismaya basliyoruz hani benim icecegim hehee
canan geçen yıl çalıştığım okulda 1. sınıfı okuturken bir tane öğrencim vardı, mümkün değil sınfa sokamıyordun, 1 ay geçti hala kapının önünde bekliyor, ben olabildiğince her gün sakin nazik karşılıyorum alışsın diye, velisi de sık sık geliyor, zamana ihtiyacı var diye konuşuyoruz, birgün velisi yine geldi ne yapacağız hocam dedi, ben yine idare edin vs.. dedim, çıkmış müdüre, öğretmen benim kızımı dövüyor, sınıfa girmek istemiyor demiş, meğerse öğrenci sürekli ailesine böyle diyormuş, saçımı çekiyor, tokat atıyor diyormuş, veli de gelip bana bişey demiyor, direk müdüre çıkıyor
sinirlendim, o zaman diğer sınıfa alın kızınızı dedim, 2 gün diğer sınıfta kaldı, bu kez o öğretmen için konuşmaya başlamış, beni dövüyor diye, diğer öğretmen çıldırdı bu kez, bana gönderdi yine al çekemem ben bunıu, ne yaparsan yap diye
1. sınıf deyip geçme yanii, böyle fenalar
teşküürler canancım senin mönü de yakıyoo, ya zaten bu en şık yemek mönüsünü oluşturmak amaçlı değil, maksat fikir versin, hani ben makarna da yapsam yazarım, basit ama çok lezzetliii
bugün canımı sıkan bir olay oldu, çok sinir oldum,
kızımla merdivenden aşağı iniyorduk, kapıda bizim üst komşuyla karşılaştık, bana ne dese beğenirsin,
ne bu gancığın zoruuu ( kızıma nasıl hitap ediyoo çatlak karı ), durup durup ağlar, hiç susmaz dediben şok oldum daha devamı daha feciiiydi
geçen gece kapınıza gelecektim, bunlar uyuyakaldı heralde, bebekle ilgilensinler diye dedi
ben şaşırdım kaldım, oysa benim kızım gündüzleri hiç ağlamaz, geceleri de rahatsızlığından dolayı 3-4 kez falan ağlayarak uyanır, onda da ağlaması kucağıma alır almaz geçer, 2 dakka bile sürmez...
tamam rahatsız olmuş olabilir, hak veriyorum o konuda, ama bebek ağlıyor diye de kapıya gelinir mi yaaa
görgüsüz ayuuu nolceekkk
apartmanda bütün komşularım hayırlı olsuna geldi, bi bu karı gelmedi, daha yaptığından utanmıyor da bebeğimi şikayet etmeye kalkıyooo
sinirden çatladım ki hala sinir oluyooorrumm
bu arada komşun hakikaten sinir bozucuymuş canım yaa
patavatsızlığa bak
çekememekten oluyor bunların hepsi
apartmanda sadece o olsa bebişin ağlarkenki sesini kaydedip durmadan evin içnde son ses onun kafasını şişirmek vardı yaaaaa
neyyysssseeee
ay çok kışkırdım birdenP
kızlar sizde bebekler için meslek hayal ediyomusunuz
dün bi film izlemiştik babası çok etkisinde kalmış heralde
benim kızım uçak mühendisi olucak diyo
bense daha sanatsal bişeyler hayal ediyorum hep balerin falan
siz ne diyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?