2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
Kızlar yeni bir çekilişe kavgasız gürültüsüz hazırmısınız?

Her ay bir bebek ve annesi seçilecek....katılımcılar o ayki sanslı bebeğe ve anneye ciciler yollayacak....

1-) _duru_24

tam da bu konuyu açacaktım bende....kambersiz düğün olmaz...çok güzel bi çekiliş olur inşallah....anılarımıza bir yenisi daha eklenir...hadi kızlar bekliyoruz...

emelcim sen bana ben sana alırız artık...sıtkı sıyrılmış herhalde herkesin..aslında ne güzel bir anı oluyordu...

:)))
evet aslında güzel anı oluyor ama bu aralar herkes sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer modunda :))
gerçekleşecek olursa ben de katılabilirim

Çekilişmi ben tövbe ettim artık :))) Ama sizlerin hediyelere baktıkça hevesimizi alırız bizde

bende katılırım ...ben cok heycanlanıyorum hedıye gelınce yada yollarken..suanda ayagımda semracıgımın bana yolladıgı ellerının emegı olan goznuru corabı var terlık nıyetıne gıyıyorum..ve her defasında aklıma gelıyor..denizlerin prensi

süper en azından 4 lemişiz...emelcim son katılım cuma olsun diyorum...sonra mart bebeğini seçelim..ne dersiniz? 19.02.2010 a kadar katılımları bekliyoruz...

nasıl olacak ki ya 12 den fazla kişi katılırsa? o zaman herhalde bazı aylar 2 kişi olur.ben de düşünürüm ama dışarı çıkmam çok zor oluyor benim kızımı bırakacak kimse yok burda.neyse sonra karar veririz artık.

yok canım 12 olmaz...o kadar müdavim yok şubat 2009 annelerinde zaten..en fazla 6 sanıyorum ben...seviyorum ben bu hediye işini sorun yaşayanların dışında sıtkım sıyrıldı diyenleri de anlamıyorum...benim sıyrılmadı mesela...ben hediyelerimden, arkadaşlarımdan ve kalan anılardan çok memnunum...

ben kaçırmışım bu topiği.. benide sayın kızlar bu ara doğum günü telaşına gözden kaçırdıklarım olabilir doğum günümüzden sonra gelirim bakarım kimle eşleşdiysek yazışırız zaten

tamam sümeyyecim...5 kişi olduk..eşleşme yok canım..ayın bebeği seçilecek her ay ona hediyeler alınacak..diyelim mart bebeği berra olursa biz hepimiz berra ya alıcaz...sonraki ay derin oldu diyelim ona hediyeler alınacak..anneler de bi zahmet cicileriyle artık her ne olursa fotolarını eklerler buraya kuzuların...bu arada yarın son gün bayanlarrrrrrrrrrrrr....6 olalım bari......hadiiiiiiiiiiii

Liste buysa aynen bende varım kızlar kabul ederseniz .Bu listedeki herkesi çok iyi tanıyorum çünkü zevklerini bebeklerini .Ama ne alınacağı falan konuşulsun lütfen ne tarz birşey olucağı giysiyse giysi oyuncaksa oyuncak ,bedenler ayak numaraları hepsi olsun .Etti 6 kişi işte ...3 erkek 3 kız bebiş :))

ohhh ohhh maşallah özlemciğimde gelmiş...sensiz olmazdı zaten ama ısrar edemedim..fakat diyodum bu kız dayanamaz diye....özlemcim ben kendi fikrimi yazayım hediyeler konusunda, bize ne gelse kabulümüz, makbulümüzdür...bir tek ayakkabı dışında..daha önce de yazdım giymiyo oğlan...ziyan olmaz hatıra diye saklarım ama üstünde göremezsiniz..fotoğraf çekmeye bile zaman kalmadan atar ayağından....onun dışında giysidir, oyuncaktır herşey sizden anı hiç farketmezzzz....12-18 ay bedenimiz...

slm hanımlar bende şubat annesiyim sizler beni tanımasanızda ben hepinizi tanımaktayım sizleri devamlı takip ediyorum.bugun doğum günümüz ama yarın kutlayacağız.eğer kabul ederseniz bende çekilişinize katılmak istiyorum.nasıl olacağını tam bilemiyorum tanımıyorsunuz beni güvenirmisiniz banada özelden msn adresimi falanmı versem ne dersiniz?çalıştığım için aranıza fazla katılamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…