heralde bugüne bugün kendi mesleğime geri dönmesemde kocamın mesleğini yaparaktan iş kadını oldum ne sandın ....
tesekkür ederim canım 3-3,5 yas 4-5-6-7 dermişimmmmmmmmmm:)))
hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun...superız vallahi burdada gun kurmayı başardık..emelin ricası gıbı sırası gelen hedıye alınmadan once taleplerini yazsın..hep alınan hedıyeyi bebgimiz zevkle kullanır, bıde ayın annesi vaktı geldıgınde fiziksel bilgileriye ilgili bilgi versin beden ve boy gibi..ayın annesıne hedıye almak ısteyen için kolaylık olur
Özel mesaj ayarlarını açarsan Çiğdemcim ordan veriyoruz birbirimize adreslerimizi burdan zaten açık olarak isim vs falan vermek yasak .faceten falan haberleşiriz yine .
Valla benimde Emelle taleplerim aynı aslında yazlık olursa 18 aylık kışlık olursa 2 -3 yaş kışlık olursa daha da iyi hatta indirim hala devam ediyorya :))) kaydirigubbakcemile5
Hatta bir mağazada bir elbise gördüm söyleyimde onu alıverin bari dolaşıp yorulmamış olursunuz :akannehir
Hatta Şafakçım Y-London ın internet sitesine bakayım şimdi sipariş kodunu yazayım sana :))) Şimdi beni böyle yapıcaksınız alsanaalsanasmile
tamam özlemcim açtım ama ben seni faceyede ekledim haberin olsun diğer arkadaşlar sizleride ekleyebilirmiyim izin verirmisiniz?
ayrıca kızlar ben boy kilodan pek anlamam beden söylesek daha iyi olmazmı?bizim burası kutuplarda olduğu için daha yazlık ürünler gelmemiş dün biraz bakındım ama ben kışlık alabilcem emel size eğer ihtiyacınız olan bişey varsa söylersen buranın imkanları dahilinde almaya çalışıcam canım a.s
çiğdemcim canım ihtiyac değilde küçük bi ricam oldu eger kıslık olursa seneye giydirebilmem için 3 yas beden yazlık olursada 18/24 ay olmasını istedim.ilgin için tesekkür ederim hayatım...bu arada beden sormusun malesef 44
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?