2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

Aayyyyyyy ÇekılıŞımız olmusss sÜperrrr ve ılkkk bız cıkmısızzz oda gÜzelll :)))

ellerıne saglık aylıncıĞımmmm....valla haytaım ben calısan bır kadınım artık Öyle herzaman ulasamayabılırsın :))) kolay deĞıl yanı :)))

neyse ÖzlemcıĞım sende hosgeldın hayatım ıyı yapmıssın katılmakla.....

Bu arada benım bır rıcam olacak bız 1. Cıkmısız malum kıs ayındayız ve dolabımız bu sezon bu dÖnemkı beden kıyafetlerıyle dolu dolu hatta gıyılmedıkler bıle var dogum gÜnÜmÜzdede cok geldı....
MÜmkÜnse kıslık bırŞey olursa seneye gıydırebıleceĞım sekılde 3-3,5 yas arası yazlık olursada 18-24 aylık bırŞey olursa cok sevınırım.
LÜtfen yanlıs anlamayın benı Şuan gıyeceĞı Çok seyı var ÇÜnkÜ...
ÖpÜyorum sızı.

Hee bu arada arkadaslar ben artık haftanın 3 günü işteyim.pazartesi-carsamba-cuma günleri yokum...
Yani kargoya örneğin salı günü verilirse 1 gün sonra carsamba günü elime ulasıyorya ogün ben yokum...
Yani işe gittiğim günlerde kargoya verirseniz evde oldugum gün ulasır elime..ayyy cok sey isdedim sanırım ((

emelcim niye ayıp olsun..işimiz kolaylaşıyo böylece..ya 3 yaş için diyosun..ya da yazlık olacaksa 18-24 ay diyosun yani..olur uyarız canım seni mi kırıcaz...kargo günlerini de senin dediğin gibi ayarlarım ben kendi adıma...ama başımıza iş kadını kesildin sen olmaz ki böle:))

heralde bugüne bugün kendi mesleğime geri dönmesemde kocamın mesleğini yaparaktan iş kadını oldum ne sandın ....
karografi hazırlamam lazım hayatım 2 dk yazayım dedim sana:))) hehehe
görmemişin işi olmus calısmaktan kendini öldürmüş:)))
tesekkür ederim canım 3-3,5 yas 4-5-6-7 dermişimmmmmmmmmm:)))

Son düzenleme:
heralde bugüne bugün kendi mesleğime geri dönmesemde kocamın mesleğini yaparaktan iş kadını oldum ne sandın ....
tesekkür ederim canım 3-3,5 yas 4-5-6-7 dermişimmmmmmmmmm:)))

anammmmm battıkkkkkk....şimdi bu prensese ne bulucaz da alıcaz bizzzzz....annesi kokoş-kızı kokoşşşş....düşünmek lazımmmmm:)))

Hadi bakalım hayırlı ugurlu olsun...superız vallahi burdada gun kurmayı başardık..emelin ricası gıbı sırası gelen hedıye alınmadan once taleplerini yazsın..hep alınan hedıyeyi bebgimiz zevkle kullanır, bıde ayın annesi vaktı geldıgınde fiziksel bilgileriye ilgili bilgi versin beden ve boy gibi..ayın annesıne hedıye almak ısteyen için kolaylık olur

Kızlar ben de girsem mi girmesem mi çok kararsız kaldım ama şimdi de listeyi bozmımm bari :) Güzel tatlı tatlı bi hediyeleşme olur inş.

Son düzenleme:

canım vallahi kusura bakmayın sakın bi ricam oldu ama....hani şimdi için alınsa gercekten giyemeyecek yazık olacak yanlıs anlamayın beni lütfen....

Anne içinde bilgi istemişin ...

76 kilo 172 cm boyundayım bol dökümlü seyler severim :)))
yeterlimi safakcıgım:)

mrb kızlar çekilişimiz hayırlı olsun.inş güzel paylaşımlarda buluşuruz.5 marta kadar gönderimler gerçekleşicek anladığım kadarıyla yalnız ben aranıza yeni katıldığım için hiçbirinizin bende ne msni ne facesi var adreslerinizi falan nasıl alcam.

Son düzenleme:
Özel mesaj ayarlarını açarsan Çiğdemcim ordan veriyoruz birbirimize adreslerimizi burdan zaten açık olarak isim vs falan vermek yasak .faceten falan haberleşiriz yine .
Valla benimde Emelle taleplerim aynı aslında yazlık olursa 18 aylık kışlık olursa 2 -3 yaş kışlık olursa daha da iyi hatta indirim hala devam ediyorya :))) kaydirigubbakcemile5
Hatta bir mağazada bir elbise gördüm söyleyimde onu alıverin bari dolaşıp yorulmamış olursunuz :akannehir
Hatta Şafakçım Y-London ın internet sitesine bakayım şimdi sipariş kodunu yazayım sana :))) Şimdi beni böyle yapıcaksınız alsanaalsanasmile

Son düzenleme:
oo muhabbet almış yürümüş burada da :))

valla biz bugün eşimle derinin hediyesini aldık
emel için bişeyler düşünüyorum daha :)
ama buralara yazlıklar daha gelmemiş mart ortasından itibaren diyolar
bir de fethiyedeyiz sözde :S
mecburen seneye kışlık cici aldım fıstığıma

tamam özlemcim açtım ama ben seni faceyede ekledim haberin olsun diğer arkadaşlar sizleride ekleyebilirmiyim izin verirmisiniz?

ayrıca kızlar ben boy kilodan pek anlamam beden söylesek daha iyi olmazmı?bizim burası kutuplarda olduğu için daha yazlık ürünler gelmemiş dün biraz bakındım ama ben kışlık alabilcem emel size eğer ihtiyacınız olan bişey varsa söylersen buranın imkanları dahilinde almaya çalışıcam canım a.s

Ekledim canım seni bu aralar biraz zor oldu pc ye vakit ayıramadım görüşürüz ordan

canım benide ekleyebilirsin berra nisayım ben :)

çiğdemcim canım ihtiyac değilde küçük bi ricam oldu eger kıslık olursa seneye giydirebilmem için 3 yas beden yazlık olursada 18/24 ay olmasını istedim.ilgin için tesekkür ederim hayatım...bu arada beden sormusun malesef 44

ne demek canım giyemedikten sonra almanın bir anlamı yok en iyisini yaptın.malesef demene gerekte yok maş çok güzelsin kilolu falanda durmuyorsun opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…