2009 şubat ayın bebeği ve ayın annesi çekilişi

tamam canım yarın çekiliş yapılacak..mart bebeğinden itibaren başlıycaz kısmetse...senin bebişinin adı nedir? boy-kilo filan yazarsan bize seviniriz...

banada uyar bebeğimin ismi kutay eymen 75 cm boy kiloda 9 civarı sanırım pazartesi sağlık ocağına götüreceğim 1 yaş aşısı için o zaman daha net yazabilirim minik bir oğlum var tahmin edebilceğiniz gibi.benim adımda çiğdem 26 yaşımdayım 58 kiloyum.kastamonuda yaşıyorum.yalnız arkadaşlar bizim yarın akşam doğum günümüz var muhtemelen giremem buraya ctesi öğlen işe geleceğim o zaman bakarım olurmu kaçtı diye düşünmeyin.evde netim var ama maş çok yaramaz ve anneci artı pc delisi bir oğlum olduğu için giremiyorum nete.kusuruma bakmayın olurmu.ilginiz için teşekkür ederim :))

ben de isterim ama yaz tatili döneminde benim hediye göndermem çok zor imkansız gibi,çünkü eşimin köyüne de gidiyoruz ve orda bakkal bile yok.ama bol bol temiz hava var.keşke her ay iki bebeğe alsaydık.yine de son kararımı yarın vereyim en iyisi.olmazsa sizin sevincinize ortak oluruz:)

hımm çekilişimiz yarın mı
hadi bakalım hayırlısı

çiğdemcim burada yeliz vardı o da kastamonuda oturuyordu ama kk'dan ayrıldı bazı sıkıntılar sebebiyle
ayrılmasaymış görüşebilirmişsiniz bile belki
yine de aramıza hoşgeldin

bebiş canım katılmayı istersen de artık bir şekilde gitmeden önce veya dönünce halledecek şekilde ayarlama yapılabilir bence anlayışsız insanlar yok aramızda
arkadaşlarında dediği gibi maksat güzel anılar kalsın

kızlar çekiliş bugün..aslında emel in yapması lazım ama eşine yardıma gidiyomuş işe...olmazsa bana güvenirseniz ben yaparım akşama...ya da belki emel gelir zaten...20.00 de yapalım diyorum..arkadaşlar bu arada hemen bi hatırlatma..bu çekiliş 1 kereye mahsus hediye alınacak bir çekiliş değildir..şu anda 6 kişiyiz...önümüzdeki 6 ayın "ayın bebeği" seçilecek ve kendi bebeğiniz hariç ay ay 5 bebeğe hediye alacaksınız...aman yanlış anlaşılma olmasın..2 ay sonra ben çıkmak istiyorum, yok böyle anlamamıştım filan derseniz diğer bebeklere haksızlık olur bu nedenle detaylı yazayım dedim...

hayırlı uğurlu olsun kızlar....derim ki mart bebeğimizin hediyelerini 5 marta kadar kendisine gönderelim..ve diğer bebeklerimiz içinde her ayın ilk 5 ine kadar göndermiş olalım.....valla şike şuka olmasın diye kağıtları eşit boyda kesip yazdım...haberiniz olsun..itirazı olan varsa ya şimdi konuşsun ya da ekime kadar sussun:)))))))

Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun .Ay altın yada paralı gün gibi oldu bu çekiliş :))) Annelere birşey göndericekmiyiz ben müsait olmadığımda alışverişi internetten yapıyorum zor oluyor annelere birşey almak ben sadece bebeklere alalım diyorum sizlerin fikirleri neler

Tamam ben başını okumamışım iyice ayın annesi ve bebeği olucaksa boynumuz kıldan ince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…