- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi hayaletorka
-
eflatun canım ben kardelen ne zaman isterse veriyorum su yemek arasındada içiyor bencede ver ne zararı olucakki
hıpp marka hiç duymamıştım bende ama bence yulef bayaa zor bulunuyor o yüzden bence markaya çok takılmamak gerekiyor diye düşünüyorum
Elifcim yulafı her gün vermiyorum tabikii haftada 2-3 kere yeterli bence ben öyle veriyorum
Mesela bu gün kahvaltıda yulaf ezmesi verdim yine 3 güngür vermiyordum genelde meyveli veriyordum bu gün şöyle denedim inanılmaz sevdi ağzını kocaman aça aça kendi isteyerek yedi
1.5 kaşık dolusu yulafı biraz kaynar suyla ıslatıp ağzına fincan tabağı kapatıp arada karıştırarak 10 dk yumuşattım sonra içine 1 çay kaşığı tereyağ 1 çorba kaşığı yoğurt 1 çorba kaşığı dolusu akşamdan ıslattığım beyaz peynir rendesi 5 tane kabak çekirdeği içi 1 cevizi havanda dövdüm hepsini karıştırdım inanın öyle bir lezzeti olmuştu ki yulafı çok aldığımda aynısından kendimede yapıcam bu malzemeler ne kadar olduğu aşağı yukarı belli işte kızlar tabakta kırıntısını bile bırakmadı 20 dk sonra falanda birde emdi yatırdım uyuttm bunu denemenizi bebişlere şiddetle tavsiye edilir
Su olayına gelince canım ben genelde suyu geceleri veriyorum çünkü gündüzleri içtiği su anca 60 cc falandır suyu çok severek içmiyor nedense birde bizimki, biberon almadığı için alıştırma bardağıyla içiyor o yüzden bende geceleri ağladığında her seferinde 30 cc kadar önce su içiriyorum emzirmeden anca böyle içiyor..
canım benim kızımda biberon almıyor .peki sen mamayı nasıl içiriyorsun? ya çok özeniyorum biberon alan bebeklere...ne rahatlık yaaa
bizim oğlanın uydurma çorbası ocakta...kabak-patates-havuç-bulgur-daha önceden kavrulmuş soğan/kıyma ve dün haşladığım mısırlardan bir miktar ayrıca 1 adet domates...piştikten sonra 1 tatlı kaşığıo zeytinyağ..oldu sana çorba..bizim doktorumuz sebzeyi 2 öğün ver dedi...öğlen ve akşam olmak üzere...o yüzden 2 öğünlük pişiriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?