2009 şubat bebekleri bu gün ne yedi?

bu çorbada hoş olmuş deniycem en kısa zamanda mısır bebekler için hem çok faydalı yalnız mısırı rondodan geçiriptemi koyuyorsun?

normal de evet canım ama bugün piştikten sonra hepsini el blendırı ile çırptım..bizim oğlan ağzına kıyma gelmesinden hoşlanmıyor da...birazdan da muzlu muhallebi yapıcam...

benimkide aylin kıymanın ağzına gelmesinden hiç hoşlanmıyor:) bu arada benimde annem brokoli çorbası yaptı oğluşa akşam deniycem beyenirse yazarım tarifini. ben hiç ömer yusufa muhallebi yapmadım hep kaşık maması alıyorum hazır bende mi yapsam ya? sen nasıl yapıcaksın muzlu muhallebiyi?

valla hiç hazır aldığına değmez canım...1 tepeleme yemek kaşığı pirinç ununu 250 cc keçi sütüyle pişiriyorum..şeker koymadığım için hergün içine bir tam meyve rendeleyerek koyuyorum..dün armut du..bugünde muzu ezip karıştırıcam..10 dakikada hazır....

alcağın olsun Elif bacım kaydirigubbakcemile2bizide heveslendiriyorsun Antalyad a kabak daha çıkmadı yaww biran evvel burdada çıksada bizde denesek barimm bir dilim mbu tarafada yollayıver barii afiyeteler olsun kuzucuğa aynı tarifi denedin demi valla Sevgiyle sen iyisiniz hani kaydirigubbakcemile3bakıyorum maşallah kızlarımızın iştahı açıldı Allah bozmasın daha iştahlı etsin..
Huzurcum ikra 10 şubat doğumlu bu ayın 10 nunda tam 8 ayımız bitcek inşallah canım senin bebiş kaç aylıktı?bizim ştahımız iyi maşallah sevmediği pek bişey yok biraz meyveleri ite kaka yiyyor o kadar onada zamanla alışır heralde zorla veripte tiksindirmek istemiyorum açıkcası bazen eküline veriyorum mıncıklıya mıncıklıya yıyor mesela muza öyle alıştı ben verince yemiyordu birkaç defa elinde ezdi saçına başına mamas andelyesinin her yerine sürdü ama artık soyuyorum yanında parça parça veriyorum oda bir güzel yiyor maşallah sanırım önce yiyecekleri tanımak istiyor daha sonra yeme safhasına geçiyor bizim cadı

evet canım aynı tarifi yaptım o yiyince ben rahatlıyorum valla...
aman bi an önce çıksa bari oradada..
burada yeni çıktı zaten hemen aldım görünce...

benim kızım 6 ay 20 günlük canım daha yeni başladık ek gıdalara en fazla 120 yiyo genelde 80 normalmi sizin ölçüler ne cc olarak 200 felanmı yiyolar

huzur neyin ölçüsünü istiyorsun hayatım
biberon mamasıysa bizimkide 180 cc içiyor
ama normal ek gıdayı ben ölçmüyorum
oda değişiyor zaten mesela bugün küçük bir kasenin
yarısı kadar taze fasulye verdim ama tabağın dibinde kaldı
yanındada 3-4 tatlı kaşığı yoğurtla veriyorum ben yoğurdu bitirdi
akşamda yine küçük bir kasenin yarısı kadar yoğurt içine muzu ezdim
fazla yemedi 4-5 kaşık anca

kardelen muhallebiyi sevmiyorya ne yaptıysam yemiyor muzluda verdim sadede yok
şimdi yeni aldım bitane bebelac çıkarmış pişirilen lezzetler diye ballı pirinçi ilk yaptığımda yedi
ama sonra yemedi cadı

kızlar bu yulaf ezmesini buğün aldım bende ama üstündelifli olduğu için süt çoçuklarında önerilmez yazıyor etininkini aldım acaba ne zararı olurki

zeynep bugün adı mercimek am içeriği sebzeyle zengünleştirlmiş çorba içti mercimek domates biber taze nane soğan kıyma havuç pirinç patates ne bulduysam koydum anlayacağınız çok sevdi dibi düştü yerken diyebilirim deneyin kızlar harika oluyor karıştırınca

yarın da annem pırasa fasulye havuç ve patatesten çorba yapaılm dedi içine bir tane de jokerimiz olan kabak attık mı al sana sebze çorbası

Benim kız hiç yemiyo hele son bi haftadır her öğün benim ağlamamla sona eriyor sakin olmaya çalışıyorum ama nereye kadar ne denediysem olmuyor. Her öğün çeşit çeşit hazırlıyorum 2 kaşık ancak boğazından geçiyor.bana bi yol gösterin lütfenmafoldumben

tktk cim benim kız sebze çorbalrını hazırları gibi tatsız yavan yaparsan yemiyor salçalı zeytin yağlı yapınca yiyir bir de öyle dene biz zeynebe yaptığım çorbayı içine tuz ve acı ilave ederk yedik yani

kızlar şimdi şöle benim kızım gece dahil olamk üzere 10-12 kez emiyor ek gıda olarak kahvaltı meyce yoğurt çorba ve muhallebi veriyorum ama en fazla 120 yiyo ort 80 normalmi sizce sizinkilere bakınca az geldi baya tam kase felan diyorsunuzya bu kadar emdiği içinmi bu kadar az yiyor acaba zorlamıyorum zaten ama bu ölçüler dışında kesinlikle yemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…